sylask 21.12.06, 09:30 Piękna wiadomość "pod choinkę" - oby się spełniło!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Kaskada idzie pod młotek 21.12.06, 19:41 Tradycyjnie o planach Duńczyków wypowiadają się wszyscy oprócz nich samych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Kaskada idzie pod młotek 21.12.06, 19:53 Niech jak zburza jesli maja blogoslawienstwo miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Kaskada idzie pod młotek 21.12.06, 20:02 Mam nadzieję, że pod ten młotek pójdzie dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org polinvest? 21.12.06, 20:23 interesuje mnie ta dunska firma polinvest... czy chodzi o grupe doradcza polinvest? a moze o polinvest-audit? moze o agencje reklamowa polinvest sp. z o.o.? ;) moze o polinvest sp z o.o. z kapitalem norweskim (zarzadzanie nieruchomosciami)? moze o polinvest - gdanski serwis komputerowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pikus42 Re: polinvest? 21.12.06, 20:34 A może Polinvest z "Poranku Kojota" popierany bezinteresownie przez senatora Polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza_zaraza Re: polinvest? 21.12.06, 21:02 a czy na przyjeciach okolicznosciowych TEGO PolInvestu tez bywa serwowany guziec?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 10:41 bardzo dobra tez informacja przebija sie w ostatnim zdaniu-bar mleczny na gdanskiej! proponuje zlikwidowac IQ i tam zrobic! bedzie jak nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
bruner Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 10:54 zburzyc to cholerstwo bo nie wiadomo ile betonu ukradli budowlancy jak robili kaskade, i po przebudowie moze sie zawalic :). Jesli beda ja niszczyc to zwolnie sie z roboty zeby to zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 13:38 dobre:)) też zwolnię się z roboty, żeby to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 13:40 > też zwolnię się z roboty, żeby to zobaczyć. Bez obaw, będziesz już na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 13:46 no nie przesadzajmy... Chyba niebezie tak źle ;) Wierzę, że jak tego nie zburzą za rok co najwyże, to to ścierwo rozpadnie się samo. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 13:55 > Wierzę, że jak tego nie zburzą za rok co najwyże, Nawet w optymistycznym wariancie będzie rozbudowa, a nie burzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 14:10 musisz uwazac a_creepie, by zalapac sie jeszcze na tatarek z wodeczka w kaskadzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Kaskada idzie pod młotek 22.12.06, 14:14 > zalapac sie jeszcze na tatarek z wodeczka w kaskadzie ;) Kiedyś się umówiłem ze znajomym, ale on nie dotarł, więc sam nie poszedłem. Może dzisiaj pójdę sam, bo na znajomych nie ma co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Kaskada idzie pod młotek 24.12.06, 11:34 Jak sami jej nie zburza to my im pomozemy :-))) Ps kto ma zalatwic dynamit :-) Odpowiedz Link Zgłoś