Dodaj do ulubionych

Karczma Rzym w Pawłówku

28.01.07, 10:04
Tu tez "jadalem",smaczne.
Obserwuj wątek
    • majowahwdp Karczma Rzym w Pawłówku 24.06.07, 23:28
      jestem jeszcze młoda, ale tak fajnej resyauracji jak ta nie widziałam.jedzenie
      jest przepyszne!!!kelnerzy mili...az chce sie tu przyjezdzac..
      • ethanak Weranda w parku Kazimierza 24.06.07, 23:54
    • login1135 Drogo, drogo, drogo 25.06.07, 13:17
      kluski ziemniaczane + kapusta + picie = ok. 30 zł. W sobotę czekałem 45 minut.
      Wystrój fajny, ogólnie odradzam.
      • sally30 Re: Drogo, drogo, drogo 26.06.07, 12:45
        Bylam pare razy ale po ostatniej wizycie (fakt rok temu)zmienilam
        lokal.Przyszlismy na obiad z dzieckiem a tu nadymione jak w pubie kelner
        zaproponowal klitke dla niepalacych a po chwili wchodza goscie z psem i siadaja
        obok nas .Dla mnie jest oczywiste ze do restauracji wchodzi sie bez zwierzat.
      • olafra Re: Drogo, drogo, drogo 10.07.07, 18:11
        napisz co pileś bo kluski kosztują 15złotych a napoje są po 3 zł.
        byłam w niedzielę ludzi full. czekalam okolo 30 minut w 5 osób.
    • lechpol Re: Karczma Rzym w Pawłówku 10.07.07, 20:48
      Po pierwszej wizycie bylem rownie zachwycony, po ilus tam (wielu) kolejnych
      nie mam ochoty tam zagladac przez najblizsze pol roku. Jedzenie dobre, ale menu
      skromne i zbyt podobne w smaku do siebie potrawy. Po prostu sie przejadlo. Do
      tego pelno ludzi kiedy nie pojedziesz i czeka sie za dlugo. Ja zabieralem tam
      glownie klientow na obiad, jezdzilismy z Szubina, bo Saga w Zamosciu padla
      kompletnie jesli chodzi o jakosc posilkow (okolo 2 lata temu byla rewelacja),
      wiec najblizszym miejscem, gdzie mozna bylo cos dobrze zjesc byla wlasnie
      Karczma Rzym. Teraz niecierpliwie czekam na otwarcie nowego lokalu w
      Kołaczkowie przed Szubinem, bardzo dobry kucharz otwiera, niebawem powinno
      ruszyc /kolo stacji orlen/.
    • maly0073 Re: Karczma Rzym w Pawłówku 22.07.07, 22:50
      Dzisiaj byłem z moim towarzystwem w tej fajowej restauracji.Było nas tam około
      13 osób bo nie liczę tych wszystkich ludzi którzy siedzieli wszędzie wokół
      nas.Jedzenie super jeszcze nigdy w żadnej knajpie nie miałem tyle mięsa na
      żeberkach,golonka na tym pręcie wygląda świetnie i tak też smakuje.Goście
      których tam zaprosiłem byli zachwyceni i ja zresztą też.Pogratulować panu w
      białej czapce który z taką dumą kroczył po sali z bardzo długimi
      szaszłykami.Polecam wszystkim to miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka