Dodaj do ulubionych

Ambitne plany SP Zawisza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:48
RAZEM odbudujemy Wielką Piłkę w Bydgoszczy!!
W Niedziele wszyscy na derby z Chemikiem.
Tylko Zawisza!!
Obserwuj wątek
    • kaarl a co to za Klub Zagłębie LUBLIN? Buehehe 29.03.07, 19:56
      niby taki duży ogólnopolski dziennik a taka amatorszczyzna... Szkoda gadać
    • kaarl Akademia Piłkarska + klasy sport. w szkołach 29.03.07, 20:00
      Do pomysłu z akademią Piłkarską, która w rzeczywistości była by rezerwami
      Zawiszy dorzuciłbym system klas sportowych w bydgoskich podstawówkach. Wzorów
      nie trzeba daleko szukać, www.lech.poznan.pl - dosonale rozpisany system
      szkolenia młodzieży dostępny jest na stronie LECHa.
      • Gość: buhaha buhaha IP: *.tvgawex.pl 29.03.07, 21:40
        pomysl dobry ale Rega ? buhahaha ...ten to wam na pewno pomoze..chyba, z sobie
        powstawia conieco z przodu i zaczna go rozumiec,
    • a_creep Re: Ambitne plany SP Zawisza 29.03.07, 21:37
      A mi się marzy, żeby kibice SP, jeśli takowi w ogóle są, najpierw zamalowali
      kryminaliści chodzący na mecze SP powyrabiali z blokami, szczególnie na Leśnym.
      Tak na dobry początek. Tak, żeby pokazać, iż jacyś kibice też tam są.

:-)
      • Gość: ujpest Re: Ambitne plany SP Zawisza IP: *.chello.pl 29.03.07, 21:44
        ty sam sie zamaluj czlowieku. a redakcja to nawet nie wie jakie sa w polsce
        kluby pilkarskie nie lublin ale lubin zaglebie oczywiscie
        • Gość: kuba bdg Re: Ambitne plany SP Zawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:41
          Stwórzmy klimat ,który stworzy taka sytuację,ze nasz Zawiszka w przyszłym
          sezonie nie bedzie miał innego wyjścia,jak awansować do 3 ligi.Pokażmy ,ze wciąż
          zależy Bydgoszczy na dobrym imieniu Zawiszy,które zostało zachwiane z przyczyny
          szargania nazwą przez wiadomo kogo.Dobrze,że juz ich nie ma i stworzyła sie
          szansa na normalny,sportowy awans, bez żadnych ustaleń przy zielonym stoliku.
          Niedziela 18.30 Gdańska 163 Zapraszamy,kobiety i dzieci za darmo.Będzie
          atmosferka ;)
          • Gość: max Re: Ambitne plany SP Zawisza IP: *.telmax.com.pl 30.03.07, 06:44
            A sztachetą nie dostanę bo będę krzyczał "Chemik" ale jestem bydgoszczaninem.
    • Gość: NERON teraz razem !! a jakie to buraki przychodziły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:39
      na mecz Zawiszy SA aby robic zadymy !!?>? teraz od razu razem NIGDY !!
      zawisza SP spadnie do okręgówki jestem pewien !
    • Gość: MIKI SP Zawisza to przestepcza organizacja !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:39
      SP Zawisza to przestepcza organizacja !!! dziwie sie że jakis sponsor się
      odważył się wejść w do tej przestepczej organizacji.
      • Gość: normalny Re: SP Zawisza to przestepcza organizacja !!! IP: *.chello.pl 30.03.07, 11:48
        jaki klimat???z tego co wiem(info 100% pewne)jesli ktos obcy odwazylby sie
        wejsc do mlyna to zostanie pobity a wejsc tylko mozna ze znajoma huliganem
        ktorego znaja huligani , i nie mowcie mi ze tak nie jest bo mam info od wlasnie
        takiego huligana ktory mi powiedzial ze jak z nim nie pojde to dostane po pysku
        jesli mnie nikt nie zna
        • Gość: . Zawisza Wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:14
          Wpisy powyżej to domena ludzi malutkich.
          Same głupoty pisane przez jedną osobę która myśli, ze jest anonimowa.
          Nie uda wam sie prowokacja.
          Jedyny plus że temat jest podbijany.

ZAWISZA - Chemik
          Niedziela 1 kwiecień godz. 18:30.
          Cena biletu 5 zł (dzieci i kobiety wchodza za darmo).
          Przygotowywana jest specjalna oprawa tego meczu.
          ZAPRASZAM !
          • Gość: kuba gdg Re: Zawisza Wielki Jest, Był i Będzie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:53
            Co trzeba mieć w głowie ,zeby pisać takie bzdury????To od razu pokazuje,ze nigdy
            nie byłeś na meczu Zawiszy,a ten twój informator to chyba twoje
            alterego.Zazdrościcie nam honoru,w porządku.Sami wybraliście.Tylko po co
            wpisujecie się w tym temacie.Po co??????Ktoś wam za to płaci?? Mam nadzieję,że
            nikt nie bierze na poważnie tych głupot,pisanych przez wrogów piłki na Zawiszy.
            Choć z drugiej strony cieszę się,ze tacy konfabulanci jak Mistrz Neron czy Super
            Miki nigdy swoją patologicznie kłamliwą postawą nie przyniosą wstydu Naszemu
            klubowi. My kochamy futbol na Zawce obojętnie w której lidze,nie opuściliśmy
            przyjaciela w biedzie,a wy żądacie tylko sukcesów,to pokazuje czym kierujecie
            się także w codziennym życiu. ZAPRASZAMY NA DERBY!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Maskonur Re: SP Zawisza to przestepcza organizacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:48
          A co, od razu chciałbyś wejść do środka młyna?:))
          Może to i dobrze,że nie będzie tam lansu, bo np. w Poznaniu jest taki problem że
          wielu ludzi lansuje sie w Kotle - idzie taki, nic nie śpiewa a potem fotek
          narobi i nagada, że gdzie on nie był..
          No ciekaw jestem, ilu ludzi sie pojawi na tym meczu - pogoda dopisuje, klimat
          chyba też. Zyczę powodzenia.

• Gość: kuba bdg Ambitne plany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:57
            Do młynu chodzą Ci którzy chcą AKTYWNIE wspomagac dopingiem nasz zespół.A nie
            stricte chuligani.
            • Gość: Maskonur Re: Ambitne plany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:13
              I o to chodzi:)
              • Gość: normalny Re: Ambitne plany IP: *.chello.pl 30.03.07, 22:09
                nie porownuj poznania bo to inn abajak .a co do informatora to bys sie zdziwil
                jak bym powiedzial kto to jest powiem tylko ze to zaden malolat tylko koiles po
                30 stce
                • Gość: kuba bdg Re: Ambitne plany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:23
                  Jak to mówi młodzież "zrobił z ciebie zwałę" ;) ja zaczałem chodzic do młyna jak
                  nie miałem nawet 15 lat i często chodziłem tam sam,nie znajac niekogo.Liczy sie
                  ,ze dopingujesz WKS,a nie kim jesteś i kogo znasz.Bądź takim ,jaki masz nick.
                  • Gość: prawdziwy WKS Re: Ambitne plany IP: *.brda.net 31.03.07, 02:02
                    koles o nicku "normalny" chyba nie jest do konca normalny :o dlaczego wypisujesz
                    tutaj takie bzdury czlowieku ?? boli cie to ze twoja hydrobudowa okazala sie
                    jednym wielkim przekretem i kupowala co drugi mecz ? jezeli tak to idz sie
                    wyplacz wsrod znajomych sprzedawczykow a nie wypisujesz brednie w internecie :/
                    wszystkich goraco zapraszamy na niedzielne derby, bedzie naprawde super
                    atmosfera :) kto przyjdzie ten nie pozaluje !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka