Dodaj do ulubionych

Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze

09.04.07, 17:00
wojtkowiak kretynie, Zawisza jest rodzaju meskiego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba bdg Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:10
      Zawisza nie sprostała Goplanii,a wcześniej Zagłębie LUBLIN. To po prostu dla
      dziennikarza sportowego(futbolowego)[bydgoskiego] kompromitacja!!!!!!!!
      Kompromitacja......
      (sic!) Kompromitacja....

Wielka kompromitacja!!!!!!!

• Gość: kazik Re: Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze IP: *.bois.qwest.net 09.04.07, 17:19
        sponsorzy warto sie powaznie zastanowic nad wsparciem chemikowi.ta druzyna ma
        wiecej rutyny i doswiadczenia.mozna na nia chyba bardziej liczyc.
        • Gość: marek porazka w 4lidze. ladnie ladnie:) IP: *.range86-138.btcentralplus.com 09.04.07, 21:04
          i z czym wy do ludzi. kto ma przychodzic na mecze i patrzec na kopanine i bande
          kibicow ktorzy przeklinaja co chwile. z calym szacunkiem dla pilki, ale to co
          prezentuje zawisza to dno. zeby prawie 400tysieczne miasto nie mialo pilki
          chociaz w 3lidze? wiadomo ze dla was nie liczy sie czy wygracie czy przegracie,
          dla was lidzy sie zadyma. dlatego na 2ligowego zawisze przychodzilo 4-7tys
          kibicow, a na wasza lige przychodzi 300-1000. Zadna rodzina nie pojdzie na taki
          mecz bo sie po prostu boi. zmiencie zachowanie, zdobadzcie sponsorow, zeby
          wyrwac sie z tego 4ligowego dna. i potem juz bedzie lzej. Powodzenia.
          • Gość: kuba bdg Re:Brzydko Marek brzydko;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:53
            A może zamiast pisać oklepane frazesy mające się nijak do
            rzeczywistośći,zastanów się dlaczego Zawisza jest w takiej lidze?? Dlaczego ma
            grać lepiej?? Przeciez niedawno bydgoszczanie zakochali sie w nowym(nowej)
            Zawiszy SA.Kogo obchodził prawdziwy Zawisza? Na pewno nie Ciebie Marek,zresztą
            tak jak i teraz.Gdybyś choć troszkę interesował sie naszą lokalną
            piłką,zrozumiałbys ,że nasz zespół nie dość ,że ma skład jaki ma(na miare
            mozliwości zasobnośći kieszeni kibiców),to walczy z plaga kontuzji.Zespół ma być
            budowany na przyszły sezon,ale wiem,że chciałbys Ligi Mistrzów,sam nie kiwając
            palcem,w dodatku pisząć bzdury o zadymach i przeklinaniu.Za to frekwencja na
            Hydrobudowie iście imponująca.Szkoda ,ze tylko w Twoim poście,a nie w
            rzeczywistości.Te średnie 2500tys widzów na liderze drugiej ligi mimo 10 lat
            głodu piłki to raczej żadna chluba,co mnie wcale nie martwiło.Na ostatnim meczu
            z Chemikiem było grubo ponad tysiąc osób,przypominam,że to IV liga,dekada grania
            na kartofliskach,kopanina,banda kibiców,13 zawodników zdolnych do gry(bramkarz
            ze złamanym nosem),mecz tak naprawdę o nic(jak cała ta runda),ale to Nasz
            Zawisza.Nie chcesz pomóc,to nie przeszkadzaj.Choć wiem,że z chęcią spiłbyś
            śmietankę,gdy nadejdą sukcesy..Żegnam czule panie Ignorancie.
      • korekt_a Re: Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze 09.04.07, 22:18
        od razu kompromitacja... a może po prostu szybkość podawania infornacji i...
        NIEUWAGA KOREKTY !!!!!
        • Gość: marek do kuby IP: *.range86-138.btcentralplus.com 09.04.07, 22:33
          wiem co to jest prawdziwy zawisza. powiem ci ze nigdy nie bylem na 2 lidze. za
          to kilka razy poszedlem z rodzina na 4 kupujac bilet cegielke. ale po tym co
          uslyszalem(przeklinanie) z dzieckiem sie juz nie wybiore. Nie chce ligi
          mistrzow, na dzien dobry chce chociaz 3ligi tak jak napisalem. a jezeli nasz
          zawisza bedzie w 2 lidze uznam to za sukces. Poki co bydgoska pilka to dno. I
          nie ma sie tu co oklamywac. Wiem przeciez ze sami nie utrzymacie druzyny,
          potrzebny jest sponsor, wielki i to wy jako SP ZAWISZA musicie to zalatwic. Dla
          WASZEGO zawiszy.
          POZDRAWIAM
          • Gość: kazik Re: do kuby IP: *.bois.qwest.net 09.04.07, 23:05
            zawisza nie ma zadnego monopolu na to by tylko temu klubowi mialo sie
            powiesc.wszyscy maja te same szanse,tym bardziej,ze graja obecnie na tym samym
            poziomie.i widac wyraznie,ze to wlasnie chemik pretenduje do tego,by mu
            sponsorzy pomogli.tak w pojedynku bezposrednim,jak i korespondencyjnie jest o
            wiele lepsza,tak pod wzgledem doswiadczenia,jak i wynikow.sukcesy beda wtedy,
            kiedy wszyscy zapomna o tradycjach i podworkowych nacjonalizmach.
          • Gość: kuba bdg Re: do Marka i do Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:55
            Jasne,ze bydgoska piłka jest na słabym poziomie,nikt z tym nie polezmizuje.Tylko
            moje podejście jest takie,że trzeba coś z tym zrobić,dlatego cieszą mnie kroki
            podejmowane przez Zarząd SP.Za to bardzo mnie irytują posty mówiące,ze piłka to
            dno.Dno to pojęcie względne.Uświadom sobie,ze gdyby nie kibice, to Zawisza
            grałby teraz w V lidze lub w ogóle by Go nie było.Niestety Marek kwestia
            przeklinania jest chyba nie do przeskoczenia,bo nawet kibice Pałacu po
            przegranej piłce nie mówią ojeju,ja także po zmarnowanej sytuacji w 90 min. nie
            krzyknę łolaboga! Ale to chyba nie jest problem bydgoskiej piłki,lecz ogółu
            męskiej populacji na naszej Ziemi. A Tobie Kazik życzę powodzenia w budowaniu
            piłki na Chemiku,nie neguje Twej życiowej wiedzy,ale w naszym lokalnym
            futbolowym piekiełku rozeznania nie masz.A nie lepiej Gwiazda? ;)
            • Gość: serek Re: do Marka i do Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:36
              odwal się od Gwiazdy!!!
              • Gość: ser.86 Re: Zawisza- grozi spadek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.04.07, 14:50
                Nie rozumiem jak klub z takimi tradycjami, kibicami, rozpoznawalną marką nie
                potrafi zebrać do kupy tych kilku kopaczy choćby na bezpieczne utrzymanie się
                w IV lidze, podczas gdy taki Chemik, którym nikt się nie interesuje, bez
                kibiców gra sobie bez przeszkód z wyraźnie lepszym skutkiem w tej samej klasie.
                Sezon zaczyna się robić dla Zawiszy ciekawy- 21 pkt straty do lidera, więc
                jakieś resztki marzeń o awansie, które snuli największi optymiści przed tą
                rundą, minęły, za to pojawiło się zagrożenie- 4 punkty dalej czai się spadek...
                Wobec beznadziejnej sytuacji kadrowej wydaje się być nie tak daleko, chociaż ja
                w niego nie wierzę.
            • Gość: kazik Re: do Marka i do Kazika IP: *.bois.qwest.net 10.04.07, 17:26
              z ta gwiazda to wcale nie glupia mysl.chemik ma doswiadczenie,a gwiazda
              mlodosc i glod gry w pilke.wspaniale wzajemne sie uzupelnienie.i mila
              atmosfera.i beda sukcesy.sponsorzy,wezcie powaznie to pod uwage.bo z zawiszy to
              chyba nic nie bedzie.to juz jest,czy sie to komus podoba czy nie,historia.
              taka bedzie prawda.
              ciekawe jak po sezonie bedzie wygladac reorganizacja wojewodzkiej pilki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka