zbalo 09.04.07, 17:00 wojtkowiak kretynie, Zawisza jest rodzaju meskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba bdg Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:10 Zawisza nie sprostała Goplanii,a wcześniej Zagłębie LUBLIN. To po prostu dla dziennikarza sportowego(futbolowego)[bydgoskiego] kompromitacja!!!!!!!! Kompromitacja...... (sic!) Kompromitacja.... Wielka kompromitacja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze IP: *.bois.qwest.net 09.04.07, 17:19 sponsorzy warto sie powaznie zastanowic nad wsparciem chemikowi.ta druzyna ma wiecej rutyny i doswiadczenia.mozna na nia chyba bardziej liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek porazka w 4lidze. ladnie ladnie:) IP: *.range86-138.btcentralplus.com 09.04.07, 21:04 i z czym wy do ludzi. kto ma przychodzic na mecze i patrzec na kopanine i bande kibicow ktorzy przeklinaja co chwile. z calym szacunkiem dla pilki, ale to co prezentuje zawisza to dno. zeby prawie 400tysieczne miasto nie mialo pilki chociaz w 3lidze? wiadomo ze dla was nie liczy sie czy wygracie czy przegracie, dla was lidzy sie zadyma. dlatego na 2ligowego zawisze przychodzilo 4-7tys kibicow, a na wasza lige przychodzi 300-1000. Zadna rodzina nie pojdzie na taki mecz bo sie po prostu boi. zmiencie zachowanie, zdobadzcie sponsorow, zeby wyrwac sie z tego 4ligowego dna. i potem juz bedzie lzej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba bdg Re:Brzydko Marek brzydko;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:53 A może zamiast pisać oklepane frazesy mające się nijak do rzeczywistośći,zastanów się dlaczego Zawisza jest w takiej lidze?? Dlaczego ma grać lepiej?? Przeciez niedawno bydgoszczanie zakochali sie w nowym(nowej) Zawiszy SA.Kogo obchodził prawdziwy Zawisza? Na pewno nie Ciebie Marek,zresztą tak jak i teraz.Gdybyś choć troszkę interesował sie naszą lokalną piłką,zrozumiałbys ,że nasz zespół nie dość ,że ma skład jaki ma(na miare mozliwości zasobnośći kieszeni kibiców),to walczy z plaga kontuzji.Zespół ma być budowany na przyszły sezon,ale wiem,że chciałbys Ligi Mistrzów,sam nie kiwając palcem,w dodatku pisząć bzdury o zadymach i przeklinaniu.Za to frekwencja na Hydrobudowie iście imponująca.Szkoda ,ze tylko w Twoim poście,a nie w rzeczywistości.Te średnie 2500tys widzów na liderze drugiej ligi mimo 10 lat głodu piłki to raczej żadna chluba,co mnie wcale nie martwiło.Na ostatnim meczu z Chemikiem było grubo ponad tysiąc osób,przypominam,że to IV liga,dekada grania na kartofliskach,kopanina,banda kibiców,13 zawodników zdolnych do gry(bramkarz ze złamanym nosem),mecz tak naprawdę o nic(jak cała ta runda),ale to Nasz Zawisza.Nie chcesz pomóc,to nie przeszkadzaj.Choć wiem,że z chęcią spiłbyś śmietankę,gdy nadejdą sukcesy..Żegnam czule panie Ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
korekt_a Re: Zwycięstwo i porażka bydgoszczan w IV lidze 09.04.07, 22:18 od razu kompromitacja... a może po prostu szybkość podawania infornacji i... NIEUWAGA KOREKTY !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek do kuby IP: *.range86-138.btcentralplus.com 09.04.07, 22:33 wiem co to jest prawdziwy zawisza. powiem ci ze nigdy nie bylem na 2 lidze. za to kilka razy poszedlem z rodzina na 4 kupujac bilet cegielke. ale po tym co uslyszalem(przeklinanie) z dzieckiem sie juz nie wybiore. Nie chce ligi mistrzow, na dzien dobry chce chociaz 3ligi tak jak napisalem. a jezeli nasz zawisza bedzie w 2 lidze uznam to za sukces. Poki co bydgoska pilka to dno. I nie ma sie tu co oklamywac. Wiem przeciez ze sami nie utrzymacie druzyny, potrzebny jest sponsor, wielki i to wy jako SP ZAWISZA musicie to zalatwic. Dla WASZEGO zawiszy. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: do kuby IP: *.bois.qwest.net 09.04.07, 23:05 zawisza nie ma zadnego monopolu na to by tylko temu klubowi mialo sie powiesc.wszyscy maja te same szanse,tym bardziej,ze graja obecnie na tym samym poziomie.i widac wyraznie,ze to wlasnie chemik pretenduje do tego,by mu sponsorzy pomogli.tak w pojedynku bezposrednim,jak i korespondencyjnie jest o wiele lepsza,tak pod wzgledem doswiadczenia,jak i wynikow.sukcesy beda wtedy, kiedy wszyscy zapomna o tradycjach i podworkowych nacjonalizmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba bdg Re: do Marka i do Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:55 Jasne,ze bydgoska piłka jest na słabym poziomie,nikt z tym nie polezmizuje.Tylko moje podejście jest takie,że trzeba coś z tym zrobić,dlatego cieszą mnie kroki podejmowane przez Zarząd SP.Za to bardzo mnie irytują posty mówiące,ze piłka to dno.Dno to pojęcie względne.Uświadom sobie,ze gdyby nie kibice, to Zawisza grałby teraz w V lidze lub w ogóle by Go nie było.Niestety Marek kwestia przeklinania jest chyba nie do przeskoczenia,bo nawet kibice Pałacu po przegranej piłce nie mówią ojeju,ja także po zmarnowanej sytuacji w 90 min. nie krzyknę łolaboga! Ale to chyba nie jest problem bydgoskiej piłki,lecz ogółu męskiej populacji na naszej Ziemi. A Tobie Kazik życzę powodzenia w budowaniu piłki na Chemiku,nie neguje Twej życiowej wiedzy,ale w naszym lokalnym futbolowym piekiełku rozeznania nie masz.A nie lepiej Gwiazda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: do Marka i do Kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:36 odwal się od Gwiazdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser.86 Re: Zawisza- grozi spadek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.04.07, 14:50 Nie rozumiem jak klub z takimi tradycjami, kibicami, rozpoznawalną marką nie potrafi zebrać do kupy tych kilku kopaczy choćby na bezpieczne utrzymanie się w IV lidze, podczas gdy taki Chemik, którym nikt się nie interesuje, bez kibiców gra sobie bez przeszkód z wyraźnie lepszym skutkiem w tej samej klasie. Sezon zaczyna się robić dla Zawiszy ciekawy- 21 pkt straty do lidera, więc jakieś resztki marzeń o awansie, które snuli największi optymiści przed tą rundą, minęły, za to pojawiło się zagrożenie- 4 punkty dalej czai się spadek... Wobec beznadziejnej sytuacji kadrowej wydaje się być nie tak daleko, chociaż ja w niego nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: do Marka i do Kazika IP: *.bois.qwest.net 10.04.07, 17:26 z ta gwiazda to wcale nie glupia mysl.chemik ma doswiadczenie,a gwiazda mlodosc i glod gry w pilke.wspaniale wzajemne sie uzupelnienie.i mila atmosfera.i beda sukcesy.sponsorzy,wezcie powaznie to pod uwage.bo z zawiszy to chyba nic nie bedzie.to juz jest,czy sie to komus podoba czy nie,historia. taka bedzie prawda. ciekawe jak po sezonie bedzie wygladac reorganizacja wojewodzkiej pilki? Odpowiedz Link Zgłoś