caruzzo 23.06.07, 09:16 zebyś ty jeszcze gotować umiała........DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 23.06.07, 21:05 caruzzo napisał: > zebyś ty jeszcze gotować umiała........DDD < No co za wymagania! ;-P Ach, te dziady... (w cieniu podejrzenia mozna sie tez ukryc, w mysl S.J.Leca: Padl na niego cien podejrzenia i w tym cieniu sie ukrywal) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 23.06.07, 21:46 Ech Ty... jak jestes kobietą to widzisz mi się;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 03:28 caruzzo napisał: > Ech Ty... jak jestes kobietą to widzisz mi się;DDD< Jesli po nicku nie widac wyraznie, to zapytam Ciebie tak: jakie wymagania stawiane sa kobietom, by jako takie byly postrzegane? (hm...?,o!, gotowac umiem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 10:04 wg moich kryteriów; -inteligentna, nie musi być wybitnie wykształcona. -spontaniczna i potrafiąca się niekiedy troszeczkę zapomnieć -delikatna i subtelna -troszeczkę tolerancyjna -w miarę ładna,nie musi być arcydziełem natury --- myslę ze to na początek wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:15 ech...caruzzo, początek dobry;) następnym kryterium jest gotowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:17 dzięki Pani;)) widzę Toruń więc wzniosę się tez ponad podziały;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:19 nie muszą to być dania wyszukane,ale przygotowane damską rączką są wspaniałe;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:21 ależ podobno lepszymi kucharzami bywają mężczyźni;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:23 mozliwe ja w kuchni jestem dyletantem;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:25 ale umiem się za dobrą kuchnię odwdzięczyc;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:28 a ładnie się odwdzięczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:29 bardzo ładnie;))..cokolwiek mialoby to znaczyc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:35 rozumiem, że to dodatkowe życzenia dotyczące aranżacji, tego co powstanie w wyniku przypalania na wolnym ogniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:36 rozczarowana-torunianka napisała: > rozumiem, że to dodatkowe życzenia dotyczące aranżacji, tego co powstanie w > wyniku przypalania na wolnym ogniu;) ------- Oj Pani, ja się mogę zgodzić na wszystko;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 24.06.07, 12:33 no to może lily.in.the.west to doceni:))) chyba czas zabrać się za jakieś kuchenne sprawy. idę potrenować;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: I gdzie....??? 25.06.07, 23:07 no jak to gdzie? lily czyta, a ja sprzątam;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Czekam 28.06.07, 07:57 Poki co zimny wychów.Czekam na jakąś złotą damską rączkę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Czekam 01.07.07, 19:34 > Czekam na jakąś złotą damską rączkę;))) a jednak wyszło szydło z worka;) a tak ładnie się zaczynało od intelektu, tolerancji itp....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czekam 01.07.07, 22:20 rozczarowana-torunianka napisała: > a jednak wyszło szydło z worka;) > a tak ładnie się zaczynało od intelektu, tolerancji itp....:)))) ------ oj,bez przesady...patrz post nr 1.;)) a druga sprawa wsyzstkiego nie trzeba brac tak doslownie;) trzecia,..to nie tylko szydlo..........;) Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 29.06.07, 23:33 caruzzo napisał: > wg moich kryteriów; > -inteligentna, nie musi być wybitnie wykształcona. > -spontaniczna i potrafiąca się niekiedy troszeczkę zapomnieć > -delikatna i subtelna > -troszeczkę tolerancyjna > -w miarę ładna,nie musi być arcydziełem natury > --- > myslę ze to na początek wystarczy < Powiem skromnie, z rumiencem na twarzy i niemal wstydliwie, ze spelniam powyzsze warunki :-PPP, jednak punkt piaty wymagalby szerszego wyjasnienia... Dodam jeszcze, ze gotowac umiem, a i lubie, jednak - condicio sine qua non - dla kogos na piedestale ;-) Caruzzo, piszesz, ze to poczatek, a jaki jest poczatku koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 30.06.07, 07:20 pkt 5...rozszerzam;) Mialem na mysli miłą powierzchowność, emanacjącą ciepło.Typ urody w zasadzie bez znaczenia,chociaz niebieskooka blondynka bylaby milym zaskoczeniem. Co do arcydzieła natury..bywa,ze niektorzy ludzie bywają skrzydzeni przez naturę czy los w sposob niezawiniony i takich przypadkow takze nie wykluczam. --- a dalej,dobrze byloby gdyby miala cechy: -umiejąca mowic i sluchac z odpowiednim do tego momencie -fascynatka przyrody -potrafiła zrozumieć i szanowawać poglady innych -tolerancyjna wyznaniowo Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 30.06.07, 22:28 a może emanującą ciepłem;)? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 01.07.07, 10:14 rozczarowana-torunianka napisała: > a może emanującą ciepłem;)? ---- tak masz rację,zle napisalem;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 30.06.07, 23:59 caruzzo napisał: > pkt 5...rozszerzam;) > Mialem na mysli miłą powierzchowność, > emanacjącą ciepło.Typ urody w zasadzie > bez znaczenia,chociaz niebieskooka > blondynka bylaby milym zaskoczeniem. > Co do arcydzieła natury..bywa,ze > niektorzy ludzie bywają skrzydzeni > przez naturę czy los w sposob niezawiniony > i takich przypadkow takze nie wykluczam.< Milo i ladnie ;-) > a dalej,dobrze byloby gdyby miala cechy: > -umiejąca mowic i sluchac z odpowiednim do tego > momencie > -fascynatka przyrody > -potrafiła zrozumieć i szanowawać poglady innych > -tolerancyjna wyznaniowo < No, Panie Enrico, jedziemy dalej z tym jarmarkiem proznosci? ;-P Jesli chodzi o szanowanie cudzych pogladow, prosze poczytac horoskop raka, bo tam wylozona jest ta kwestia, pod ktora ja sie podpisuje ;-) Tolerancja wyznaniowa? Mojej ateistycznej tolerancji starcza dla wielu wyznan .... Nie toleruje jednak fanatyzmu kazdej proweniencji, obojetnie w jakim zakresie. (nie mowie tu o pasji, ktora jest zjawiskiem jak najbardziej pozytywnym) A Pan? A jak tam u Pana z fascynacja zwierzeciem, skoro mowa wyzej o przyrodzie? (nie bede zameczac iloscia pytan, bo moze zadusze...?) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 01.07.07, 10:38 lily.in.the.west napisała: ;) --- oj Pani,jak tak teoretycznie rozwazam o tzw. kobiecie idealnej.W zyciu jest inaczej, czesto opuszczamy poprzeczkę nizej;) Odpowiedz Link Zgłoś
iksa_nl Re: Ech...Babo.;DDD 01.07.07, 10:46 zdradzasz? ehmm weryfikujesz mialo byc ;) swoje idealy?! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 01.07.07, 11:03 Probuję wyprowadzić jakąś wypadkową.Ale charakter mam bardzo dobry, zazwsze widzę mozliwosć kompromisu.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 02.07.07, 01:10 caruzzo napisał: > lily.in.the.west napisała: > ;) < No, taaaak! A jakze! :-) > --- > oj Pani,jak tak teoretycznie rozwazam o tzw. > kobiecie idealnej.< Szukanie w innych lub w sobie idealu jest uludne; ktos moze w czyichs oczach wyczytac tylko trzy dioptrie, inny zobaczy caly magiczny swiat... > W zyciu jest inaczej, > czesto opuszczamy poprzeczkę nizej;)< "Kazdy widz przynosi do teatru swoja wlasna akustyke", a wiec kazdy zarzuca poprzeczke na "swoja" wysokosc ;-) A tak w ogole, milo mi rozmawiac z Panem Bykiem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 02.07.07, 08:08 lily.in.the.west napisała: > "Kazdy widz przynosi do teatru swoja > wlasna akustyke", a wiec kazdy zarzuca > poprzeczke na "swoja" wysokosc ;-) > > A tak w ogole, milo mi rozmawiac z Panem > Bykiem ;-P ----------- dokladnie tak jest,kazdy czlowiek to idywidualność, dlatego nie mozna oceniać ludzi wg szablonów ,schematów a do kazdego przypadku starac się podchodzić indywidualnie, Nieraz moze to być oczekiwanie za bardzo wyidealizowane,ale coż czlowiek ma ciągoty dążenia do lepszego..Trzeba zakładać ze kazda kobieta jest na swoj sposob wartosciowa,a jej ocenia zalezy od wachlarza oczekiwań strony ze tak powiem,drugiej.;)) A w końcu wszystko mozna wypierwiastkować, to takie teraz modne.;) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 04.07.07, 00:43 caruzzo napisał: > dokladnie tak jest,kazdy czlowiek to idywidualność, > dlatego nie mozna oceniać ludzi wg szablonów ,schematów > a do kazdego przypadku starac się podchodzić indywidualnie, > Nieraz moze to być oczekiwanie za bardzo wyidealizowane,ale > coż czlowiek ma ciągoty dążenia do lepszego..Trzeba zakładać > ze kazda kobieta jest na swoj sposob wartosciowa,a jej > ocenia zalezy od wachlarza oczekiwań strony ze tak powiem,drugiej.;)) > A w końcu wszystko mozna wypierwiastkować, to takie teraz modne.;) > ;))) > Wlasnie, i to jest pozytywne, ze czlowiek dazy do lepszego, inaczej stalby w miejscu zadowolony z siebie, wybrzuszony z powodu osiagniec :-) Kazdy jest indywidualnoscia niepowtarzalna, w jednym egzemplarzu, i tu dyskutowalabym w kwestii tzw. mozliwosci zastapienia kazdego czlowieka... W mysl powiedzenia, ktore nie brzmi ladnie: kazda potwora znajdzie swego amatora, ktore mozna ladniej sparafrazowac, ze ludzie jakos dobieraja sie, rezygnujac po czesci troche z wlasnej osobowosci, czy malych priorytetow, ehhh..., temat skomplikowany i duzo by pisac... :-) --- wypierwiastkować? - co to znaczy? ;-) --- "kazda kobieta jest na swoj sposob wartosciowa" ???, hmmm..., kazda? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 04.07.07, 07:53 lily.in.the.west napisała: ze ludzie jakos > dobieraja sie, rezygnujac po czesci troche > z wlasnej osobowosci, czy malych priorytetow, > ehhh..., temat skomplikowany i duzo by pisac... > :-) -------- Własnie i to autor postu na ktory Pani odpowiadzasz miał na mysli;)Trafiłas dobrze.DDD > --- > wypierwiastkować? - co to znaczy? ;-) --- uzylem porownania: ale kłania się szczyt Uni Europejskiej... a mozna tez zwrocić się z pytaniem do minnister Fotygi.DDDD > --- > "kazda kobieta jest na swoj sposob wartosciowa" > ???, hmmm..., kazda? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 04.07.07, 17:46 Ale ta Pani minister jest taka małomowna. Jak dostanie dobre pytanie to patrzy w sufit, i mowi ze nie odpowie bo to godzi w interes państwa.Starszny z niej wesołek;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ech...Babo.;DDD 04.07.07, 20:12 no proszę, pani minister mu się podoba;) ale ona tylko potrafi zrobić truskawki ze śmietaną, albo bez;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ech...Babo.;DDD 04.07.07, 20:49 oj nie,nie podoba się.gdybym był pozbawiony wyboru pozostawłbym w stanie singla;) A co do jej umiejętnosci, to mowią w TV ze wiele ona nie umie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka no jak to...? 05.07.07, 19:45 toż ona spełnia wszystkie te kryteria;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=64710399&a=64750922 Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 12.07.07, 04:22 caruzzo napisał: > Ale ta Pani minister jest taka małomowna. > Jak dostanie dobre pytanie to patrzy w sufit, > i mowi ze nie odpowie bo to godzi w interes > państwa.Starszny z niej wesołek;DDD< To podobnie, jesli chcesz komus wytlumaczyc rzeczy wazne, a ten ktos odpowiada: mysl sobie, co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lily.in.the.west Re: Ech...Babo.;DDD 12.07.07, 04:26 caruzzo napisał: > Własnie i to autor postu na ktory Pani odpowiadzasz miał > na mysli;)Trafiłas dobrze.DDD < Ech, to juz strzelac nie musze ;-) (mozesz czuc sie teraz bezpiecznie) > a mozna tez zwrocić się z pytaniem do > minnister Fotygi.DDDD ... i tak bedzie patrzec tylko w sufit :-P Odpowiedz Link Zgłoś