mama_idalki 25.06.07, 20:19 Możecie jakiś polecić? Najlepiej ze zniżką studencką :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: Kurs francuskiego 25.06.07, 22:07 Moja przyjaciółka jest korepetytorką i jest członkiem Aliance Francoise (tak to się chyba pisze). Mam sie z nią widzieć w niedzielę to wypytam oszczegóły typu zniżka studencka. To piękny język. Żałuję, że go zarzuciłam ale ja to w ogóle kulawa noga językowa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Kurs francuskiego 25.06.07, 22:46 No właśnie się zastanawiam nad Alliance Francaise i SJO Empik.. Alliance jest o tyle fajne, że to przyuczelniany ośrodek, więc może jakieś zniżki mają :) Ostatnio mnie wzięło na naukę języków- chcę się przygotować do FCE i CEFRP, więc szukam czegoś póki mi zapał nie minie :) Ostatni raz kontakt z francuskim miałam w ogólniaku i potem na chrzcinach syna chrzestnej Idy, której rodzina przyleciała z Kanady i popisywałam się językiem :P W ogóle ostatnio mam ochotę na kilka innych kursów, żeby przez wakacje nie wypaść z rytmu nauki :D Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Kurs francuskiego 26.06.07, 09:12 A wiesz, że myślałam o czymś podobnym, wakacje, szkółki niet, wypadnę z rytmu. Ja bym chętnie niemiecki kontynuowała, ale na szkołę językową nie mam teraz kasy :( a francuski też miałam w liceum i chętnie bym też pouczyła się dalej... ja to bym najchętniej uczyła się 3 naraz ;) bo ogólnie bardzo lubię uczyć się języków. Jusia jak się coś dowiesz to i ja chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Kurs francuskiego 01.07.07, 22:05 Jak obiecałam info od mojej przyjaciółki: Aliance Francoise tego lata nie robi kursów bo zgfłosiło się za mało chętnych na kursy wakacyjne. Czy jakaś inna szkoła robi kursy wakacyjne francuskiego to ona nie wie ale ogólnie uważa, że AF jest najlepszą szkołą jeśli chodzi o francuski. Co do zniżek to mają zniżki dla studentów UKW 20% ale ponoć sa elastyczni i jak się zagada to jest szansa na jakąś zniżkę jak się jest studentem czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś