Gość: zonc IP: *.awacom.pl 24.06.03, 11:17 Czy ktoś go lubi wogóle?? ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: A za co IVICE... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 12:15 Gość portalu: zonc napisał(a): > Czy ktoś go lubi czy nie?? ;-) > > noo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: A za co IVICE... IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 12:49 za nadstawianie piersi w obronie kobiet za wrażliwość i poetycką duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: A za co IVICE... 24.06.03, 13:28 Gość portalu: Europejka napisał(a): > > za nadstawianie piersi w obronie kobiet > za wrażliwość i poetycką duszę... Ja tam lubię, gdy kobiety same nadstawiają piersi... Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: A za co IVICE... 11.12.03, 22:38 lokator napisał: > Gość portalu: Europejka napisał(a): > > > > > za nadstawianie piersi w obronie kobiet > > za wrażliwość i poetycką duszę... > > Ja tam lubię, gdy kobiety same nadstawiają piersi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: A za co IVICE... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 24.06.03, 14:15 Zdecydowanie za konsekwencję (te 20. wiesz co ;)) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: A za co IVICE... IP: *.awacom.pl 24.06.03, 15:46 więc chyba za miłość do sportu ;-) KOSTELIC RULEZZZZZZ ;-) A tak serio to lepiej nic nie mówcie bo oskarży o podlizywanie ;P cze pozdr PS. Miłej nauki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: A za co IVICE... 12.12.03, 15:40 qczi napisała: > za tolerancje hehehehehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: A za co IVICE... 12.12.03, 15:40 radca napisał: > za spokoj i powage > > radca taaaaaa????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: A za co IVICE... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 08:36 Zawsze mnie ciekawiło, czy tak samo klnie w realu. Wątpię. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: A za co IVICE... 12.12.03, 09:22 jestem spokojny dopóki się nie zdenerwuję ..... a tak wogole to o co chodzi ....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: A za co IVICE... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 09:41 O nic, to była taka luźna uwaga. Nie podejrzewam bowiem, byś w realu wzmacniał siłe swojej argumentacji w ten właśnie sposób. A na foroom, stanowi to niejako Twój znak firmowy. Przyzwyczaiłem się do tego, i proszę nie traktowac tego jako słowa krytyki, lecz zwykłe stwierdzenie faktu. Dodatkowo dobrze, że jest ktoś o tak prawicowych poglądach na foroom, na którym powinne być reprezentowane wszystkie opcje, co sprzyja sensownej dyskusji (tak teraz myślę, że nie wiem kogo by tu wskazać po stronie lewicy). Ja staram się reprezentować nurt konserwatywno liberalny. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: A za co IVICE... 12.12.03, 15:44 Gość portalu: Gall napisał(a): > O nic, to była taka luźna uwaga. wiem :) > Nie podejrzewam bowiem, byś w realu wzmacniał siłe swojej argumentacji w ten > właśnie sposób. > roznie bywa. mowie serio: jestem spokojny do czasu az sie zdenerwuje :)) > A na foroom, stanowi to niejako Twój znak firmowy. Przyzwyczaiłem się do tego, > i proszę nie traktowac tego jako słowa krytyki, lecz zwykłe stwierdzenie faktu. hmmm nie spostrzeglem tego. Musze blizej sie przyjrzec swoim wypowiedziom :)) > > Dodatkowo dobrze, że jest ktoś o tak prawicowych poglądach na foroom, na którym > > powinne być reprezentowane wszystkie opcje, co sprzyja sensownej dyskusji (tak > teraz myślę, że nie wiem kogo by tu wskazać po stronie lewicy). Ja staram się > reprezentować nurt konserwatywno liberalny. mi sie tez wydawalo iz ten nurt reprezentuje:))) tzn. liberalizm gospodarczy i konserwatyzm w pozostalych kwestiach (choc nie we wszystkich) :)) > > Pozdrawiam > Gall pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: A za co IVICE... 12.12.03, 10:18 Jeszcze lubię Iv, za to że jest... najlepszą SIOSTRĄ ;P I za te Jego NIEkontrolowane do końca, choć bardzo trafne i oczyszczające atmosferę wątki na foroom ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: A za co IVICE... 12.12.03, 15:41 qczi napisała: > i za wiarę w niemozliwe :) taki juz moj los:))) Odpowiedz Link Zgłoś