kawa001 31.07.07, 19:47 Myślę o kupnie jakiejś bluzy polarowej.Co polecacie dobrego,gdzie szukać i możliwie tanio...Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vergilka Re: jaki polar? 13.08.07, 18:02 rozumiem ze ma byc dobry? tanio dobrego nie dostaniesz zajmuje sie turystyka i sporo wlucze polecam zajrzec do swistaka na dworcowej badz innego sklkepu turystycznego moze zaplacisz troszke wiecej ale masz gwarancje membrany ktore odprowadzaja pot itp naprawde warto ja moj nabylam 5 lat temu dop dzis mi sluzy a sa rozne promocje mona kubic naprawde tanio fajna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
kawa001 Re: jaki polar? 14.08.07, 23:16 Dziękję serdecznie!Co prawda zajmuję się włóczeniem ot tak dla siebie to jednak polary są dla mnie podstawowym i najwygodniejszym okryciem wierzchnim.Ostatni służył mi 7 lat i mógłbym go jeszcze ponosić,ale postanowiłem się zaopatrzyć już w nowe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_patriota1 Re: jaki polar? 14.08.07, 23:53 Nie wiem czy wiesz ale polar robiony jest z plastiku i jest w 100% sztuczny i nie oddychający. Kup lepiej coś naturalnego najlepiej z bawełny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: jaki polar? 15.08.07, 01:00 Kiedyś miałem w domu Polar 176, taką lodówke z zmarażalnikiem :))) Może taki polar będzie odpowiedni? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa001 Re: jaki polar? 15.08.07, 11:13 nie wiem czy powinienem to komentować,bo chyba nie muszę...Czy ja pisałem jaka lodówka?Jedno Ci przyznam.Dowcip to Ty masz-błyskotliwy jak salceson.Brawo!Powinieneś pisać scenariusze dla jakiegoś kabaretu Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: jaki polar? 15.08.07, 15:42 Aj to żes dowalił, prawie sie przewróciłem Odpowiedz Link Zgłoś
kawa001 Re: jaki polar? 15.08.07, 11:10 znam strukturę materiału.Jest to bardzo cienkiw włókno.Na łyżeczce mieści się parę set metrów tej nitki czy coś więcej.Nie uskarżalem się nigdy na polar.Przeciwnie służył mi parę latek jak już powyżej napisałem.Może mało wyjściowy ale w cholerę wygodny na wojaże Odpowiedz Link Zgłoś
vergilka Re: jaki polar? 20.08.07, 17:33 no tak jak tos sie nie wluczy i nie wie ze najnowsze materialy do polarow czy innej odziezy samiedzy innymi stosowane przez astronautow jak gore tex no coz wluczac sie po gorach czy innych dolinach cenisz sobie wygode cieplp lekkosc gdyz czasem biezesz ze soba ciezki plecaki kazdy gram sie liczy mnie osobiscie zalezy na wadze i jakosci poza tym polar malo efektowny fajne sa polarki ktore maja nawet jakis wyglad aaaa czy dla turysty wyglad ma wieksze znaczenie kto patrzy w gorach jak wygladasz kazdy zwraca uwage na konfort. koszulka termo aktywna polarek i w droge Odpowiedz Link Zgłoś