Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 15:45 szaleństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cygne Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 15:55 Gość portalu: Ted® napisał(a): > szaleństwa? Jak szalejąc zbliżamy sie do pewnego poziomu i mamy niejasne przeczucie, że za chwile możemy sie poczuć z różnych przyczyn nienajlepiej, to myślę, że to jest sygnał, aby na tym poziomie się zatrzymać. (i szaleć dalej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 16:02 mam syna i reumatyzm, to wszystko przez wilogoc - powiedziala anna r. Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: jak zachować zdrowy poziom 07.07.03, 19:45 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > mam syna i reumatyzm, to wszystko przez wilogoc - powiedziala anna r. ''Dzieci biorą się z brudu i zaniedbanej ciąży'' (J.Tuwim, A. Słonimski - ''Jak odpowiadac dziecku na trudne pytania'') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 16:52 nie ma ludzi zdrowych psychicznie, sa tylko niedokladnie zdiagnozowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 14:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie ma ludzi zdrowych psychicznie, sa tylko niedokladnie zdiagnozowani W jakim znaczeniu; "szaleństwa"? Bo na przykład szaleć, zaszaleć byc szalonym to nie oznacza choroby psychicznej , mozna szaleć ze szczęścia, z zazdrości, ze złości. Jeśli nie ma ludzi w pełni zdrowych psychicznie to tylko dlatego, że granica między zdrowiem, a chorobą jest trudna do okreslenia i u kazdego człowieka pewnie jest w innym miejscu, czyli na innym poziomie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom 01.07.03, 17:02 Gość portalu: Ted® napisał(a): > szaleństwa? Umówić się na spotkanie w knajpie, a nie na pisanie na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 01.07.03, 20:01 ha! pomysl zaiste przedni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 09:25 lokator napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > szaleństwa? > > Umówić się na spotkanie w knajpie, a nie na pisanie na forum. > > ;-) od samego umawiania mozna oszalec Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 15:40 Gość portalu: Ted® napisał(a): > od samego umawiania mozna oszalec Kto jak kto, ale ja Ciebie rozumiem doskonale, tyle, że z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 16:49 Świetny dialog ;) Szaleństwem, moi Drodzy, w tym kontekście jednak jest fakt, że poniektórym JESZCZE się chce, nie Tedzik? (zabiegać o to, by innym się chciało ;)) Co w ten weekendzik? ;P Pozdrawiam @ll PS: Lokator, w sobotę Kujawski Festiwal Bluesowy! Szczegóły www.blues.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 17:00 przestan kobito z tym tedzikiem bo juz niektorzy jak wyzwiska uzywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 17:11 ;) Tylko nie "kobito", Tedziku, ok? NO! ;) Też Cię lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 23:13 tedzik??? oj, zdecydowanie na piwo trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 23:17 ...wredne, bezlitosne samice. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:25 Co Wyście się tego biednego TEDZIKA czepili, co? ;) Nie jest taki zły w ostatecznym rozrachunku ;P Dobra, TEDZIE - uśmierćmy TEDZIKA. Trochę żal, ale co tam. Jeden nic w tą, czy w tą ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa errata IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:32 nick ofc. a nie nic. No. Kolorowych śpioszków @ll PS: Acha, a'propos nicków. Wracam do mojego dawnego nicka: Jane. Przynajmniej spróbuję. Walczyć z przesądami, stereotypami i PO PROSTU przyzwyczajeniami - oj, trudno. Bardzo trudno. Z góry thx. jednak za przyjęcie do wiadomości i zaakceptowanie lisiego PSu. Idę spać. Ostatni gasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 23:27 rzeczywiscie ciezko zachowac zdrowy poziom, jak gdziekolwiek nie spojrzec, to kazdy używa "tedzik" i "tedzik" jak nie mozna nic na to poradzic to może warto polubic?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa - Jane Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:37 sonia, a Ciebie to dawno na pifku nie było, co? Ostatnio na barce? Sorry, że tak po ciemku ;) ("światło zgaszone"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:40 "Zdrowy poziom szaleństwa"? O TEJ porze na foroom to chyba delikatnie mówiąc przegięcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 23:41 jeszcze pare dni i nadrobie wszystko:) rzeczywiscie dawno z wami na pifku mnie nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 23:46 soniaaa napisała: > rzeczywiscie dawno z wami na pifku mnie > nie bylo:) a propos 'dawno': a Fore to kabel od neta urwało, czy lekarz jej zabronił patrzeć w komputra?... Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 23:51 pewnie jako jedyna wie jak zachowac zdrowy poziom, czyli 1) albo strzela 2) albo jest na odwyku 3) albo wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 23:53 strzela?!... Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 23:55 eh, gdzies o tym bylo, ze lubi sobie postrzelac, chociaz nie przyznala sie do kogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:58 Nie muszę mówić, że i Fore wróci, prawda? Niezawodna teoria bumerangu ;P Jutro się znajdzie. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore bumerang IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 20:28 chlodnym okiem spogladam na niektore dyskusje- soniaa miala racje - to odwyk Fore czuwa Fore radzi Fore nigdy was nie zdradzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 23:59 soniaaa napisała: > eh, gdzies o tym bylo, ze lubi sobie postrzelac, chociaz nie przyznala sie do > kogo.. pytanie tylko, czy miala na myśli niewinne strzelanie gafy, czy raczej z haubicy na poligonie w Drawsku?... ;-P dobra, ide ziuziu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 23:44 skoro Ted zareagowal, to widać mocno mile go to łechce... Z drugiej strony nie dziwie sie - czy Wy nie widzicie, jak od tego głaskania wygląda jego grzywka?!... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: jak zachować zdrowy poziom 02.07.03, 23:46 zgadza sie, zarowno grzywka, jak i "tedzik" brzmia kiepsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:50 Dear TEDZIE, społeczeństwo zadecydowało. Wracamy do wersji podstawowej Twojego nicka ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.07.03, 23:51 Gość portalu: lisiczkaa-Jane napisał(a): > Dear TEDZIE, społeczeństwo zadecydowało. > Wracamy do wersji podstawowej Twojego nicka ;) si, Don Tedone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: jak zachować zdrowy poziom IP: 213.25.95.* 02.07.03, 23:53 W trosce o Twoją grzywke, don Tedone vel Tedzie ;) Pozdrawiam @ll Co tak po ciemku?! Zapalcie światło no! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: jak zachować zdrowy poziom 03.07.03, 00:16 No nie wiesz ? Ciemno to przyjemno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom 03.07.03, 09:11 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > PS: Lokator, w sobotę Kujawski Festiwal Bluesowy! Szczegóły www.blues.pl Nie będę! Za daleko! :-((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom 03.07.03, 00:19 Ja chyba jednak w znaczącej liczbie przypadków boję się ciemności ;) 3maj się dzielnie i ciepło, elodia Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: jak zachować zdrowy poziom 03.07.03, 00:59 Dzięki za cyt. Ryśka :) Nic do dać , nic ująć - piękne , żal po nim został :( Rozumiem z tego , że wolisz widzieć jak ktoś Ci po łbie daje :))) Ciemność ma swój urok , którego za dnia nie uświadczysz:))) Pozdrawiam promiennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane O RR i ciemności ;) (do elodii najbardziej) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 03.07.03, 08:05 RRdla mnie to coś więcej, niż "żal". Kocham pamięć o Nim, kocham wspomnienia... Uwielbiam TO, co zostawiał. A co do ciemności - a'propos raczej: "Ponoć najciemniej jest tuż przed wschodem słońca". To juz nie RR, ale też dobre. Optymistyczne, prawda? "Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr, ludzi dobrych i złych wciąż zabiera wiatr, lecz tylko Ty masz tę niezwykłą moc, by zatrzymać Ich, by dać wieczność Im, pomyśl choć przez chwilę, podaruj uśmiech swój Tym, których napotkałeś na jawie i wśród snów, a może Ktoś skazany na s@motność - ogrzeje się Twym ciepłem, zapomni i kłopotach... " Zapal świeczkę, za Tych, których zabrał los... " (RR) Pozdrawiam @ll i dobrego dnia zyczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 09:25 1. Podczas przerwy obiadowej siadaj w swoim samochodzie z suszarką do włosów, skierowaną na przejeżdżające samochody i sprawdzaj czy zwalniają. 2. Za każdym razem, gdy ktoś Cię o coś prosi, pytaj czy chce do tego frytki. 3. Postaw na swoim biurku kosz na śmieci z napisem 'Do załatwienia'. 4. Przez trzy dni z rzędu zaparzaj w firmowym ekspresie kawę bezkofeinową. Kiedy już wszyscy uwolnią się od kofeinowego nałogu przejdź na Expresso. 5. Na swoich czekach w rubryce 'notatki' wpisuj zawsze 'za usługi seksualne'. 6. Ustaw jasność swojego monitora na maksimum, a kontrast na minimum i wmawiaj wszystkim, że tak Ci wygodnie. 7. Nieużywajżadnychznakówprzestankowychanispacji. 8. Jak tylko to możliwe zamiast chodzić, podskakuj. 9. Pytaj wszystkich jakiej są płci. 10. Przy okienku drive-in precyzuj, że Twoje zamówienie jest na wynos. 11. W operze podśpiewuj wraz z aktorami. 12. Idź na wieczór poezji i pytaj, dlaczego wiersze się nie rymują. 13. Dowiedz się gdzie robi zakupy Twój Szef i kupuj dokładnie te same rzeczy. 14. Noś je zawsze następnego dnia po tym jak Szef był ubrany w taki sam strój (jest to szczególnie efektowne, gdy Twój Szef jest przeciwnej płci). 15. Wysyłaj e-mail'e do reszty współpracowników, informujące dokąd się udajesz. Na przykład: 'Jeśli ktoś by mnie szukał, to jestem w ubikacji'. 16. Pięć dni naprzód mów swoim znajomym, że nie przyjdziesz do nich na imprezę, bo nie jesteś w nastroju. 17. Idź na piwo z lokatorem. 18. Mrucz w windzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 03.07.03, 09:45 19. We wszystkim zgadzaj się z Tedem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:19 lokator napisał: > 19. We wszystkim zgadzaj się z Tedem. no tak, na medycynie to ty sie nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 03.07.03, 10:33 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > 19. We wszystkim zgadzaj się z Tedem. > > no tak, na medycynie to ty sie nie znasz To moja jedyna słabsza strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 11:46 lokator napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > lokator napisał: > > > > > 19. We wszystkim zgadzaj się z Tedem. > > > > no tak, na medycynie to ty sie nie znasz > > To moja jedyna słabsza strona. przeczuwalem, ze musisz miec jakas wade dobrze, ze to medycyna, nie grozi ci autodiagnoza Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 03.07.03, 11:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > lokator napisał: > > > > > > > 19. We wszystkim zgadzaj się z Tedem. > > > > > > no tak, na medycynie to ty sie nie znasz > > > > To moja jedyna słabsza strona. > > przeczuwalem, ze musisz miec jakas wade > dobrze, ze to medycyna, nie grozi ci autodiagnoza Napisałem wyraźnie, że to słabsza strona. Nie odżegnałem się całkowicie od medycyny. Potrafię stawiać diagnozę, a autodiagnoza też nie jest mi obca. Piszę to sprostowanie, żeby ktoś świeży na forum nie odniósł błędnego wrażenia, że coś z moją idealnością jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 13:06 dobra, dobra, nikt na twoja idealnosc nie nastaje, ktozby smial jednak ta mala ryska w postaci slabszej znajomosci medycyny rodzi obawy, ze mozesz przeoczyc bezpieczny poziom tego o czym mowimy a wtedy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.amb.bydgoszcz.pl 03.07.03, 13:10 Moje IP mnie chroni ;P Jakieś pytania? Doktora? ;) Troszkę znam się "na rzeczy" ;) Pozdrawiam @ll Znam tą "małą ryśkę"? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 03.07.03, 16:42 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Moje IP mnie chroni ;P > > Jakieś pytania? Doktora? ;) > Troszkę znam się "na rzeczy" ;) > > Pozdrawiam @ll > > Znam tą "małą ryśkę"? Coś kombinujesz. Ale co? []___ :-) []___ :-( []___ ??? Pozdrawiam ) Kot z Cheshire Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 03.07.03, 16:47 lokator napisał: > Coś kombinujesz. Ale co? > > []___ :-) > []___ :-( > []___ ??? > > Pozdrawiam ) > > Kot z Cheshire Ja kopbinuję? W którym miejscu? Skąd te przypuszczenia? ;) Może kluczem do zagadki bedzie rozszyfrowanie mojego służbowego IP, Lokator, co? ;) Wtedy być może zrozumiesz kontekst i bedzie only ";)" (sorry! - ";-)". Tak to szło.) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 04.07.03, 01:40 lisiczkaa napisała: > Może kluczem do zagadki bedzie rozszyfrowanie mojego służbowego IP, Lokator, > co? ;) > Wtedy być może zrozumiesz kontekst i bedzie only ";)" (sorry! - ";-)". Tak to > szło.) Ja właśnie o tym, ale czasami jestem wyjątkowo niedomyślny. Poproszę o telefon do przyjaciela (=napisz do mnie maila :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: 213.25.95.* 06.07.03, 11:50 lokator napisał: > > Ja właśnie o tym, ale czasami jestem wyjątkowo niedomyślny. Poproszę o telefon > do przyjaciela (=napisz do mnie maila :-) Coś mi się zdaje, że NIE nadwyrężyłeś szarych komórek. Pomysl jeszcze troszkę. Wierzę w Ciebie, Lokator ;) I KONIECZNIE zajrzyj na Qlturę (GG) Pozdrawiam @ll Mała Ryśka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 03.07.03, 16:40 Gość portalu: Ted® napisał(a): > dobra, dobra, nikt na twoja idealnosc nie nastaje, ktozby smial > jednak ta mala ryska w postaci slabszej znajomosci medycyny rodzi obawy, ze > mozesz przeoczyc bezpieczny poziom tego o czym mowimy a wtedy ... Przemyślę to sobie. Poproszę Cię, kiedyś przy okazji, o konsultację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa-Jane Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.amb.bydgoszcz.pl 03.07.03, 10:31 18. Mrucz w windzie. Przecież Ty TEDZIE windy nie masz ;) Choć z drugiej strony hmmm jest taka jedna winda w okolicy... taka wiecie zabytkowa ;) No i jeszcze ta w Galerii Pomorskiej ;) Miodzio ;p Mrrrr Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 11:34 kiedy windy nie ma to mruczenie w windzie odnosi wiekszy skutek Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: jak zachować zdrowy poziom szaleństwa 04.07.03, 00:13 Coś mi się zdaje , że tu właśnie mamy zdrowy poziom szaleństwa :))) ("wesoło było na moim pogrzebie , nigdym się w życiu nie ubawił tak...") Wesołych snów chochliki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom 06.07.03, 00:54 Jest to możliwe, ale mało kto decyduje się wyłączyć komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 13:12 lokator napisał: > Jest to możliwe, ale mało kto decyduje się wyłączyć komputer. byłem o pol godziny szybszy :) ale jaka jest jednostka miary szalenstwa? czy czas w ogole w niej wystepuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom 07.07.03, 12:49 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > Jest to możliwe, ale mało kto decyduje się wyłączyć komputer. > > byłem o pol godziny szybszy :) > ale jaka jest jednostka miary szalenstwa? czy czas w ogole w niej wystepuje? Czas występuje tylko jako katalizator. Jednostka nie jest zdefiniowana. W uproszczony sposób można powiedzieć, że to różnica między rzeczywistością, a jej odbiorem. Funkcja jest proporcjonalna i liniowa. Dziedziną funkcji jest pierwsza ćwiartka układu współrzędnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: jak zachować zdrowy poziom 08.07.03, 09:08 A może po prostu przeczekać? Wygląda na to że "wichura" się uspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 23:01 jesli sie przyjrzec dokladnie ogonowi zaby to zauwazymy, ze ona go wcale nie ma nie olewaj zaby Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ciekawe zainteresowania 22.11.03, 23:12 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jesli sie przyjrzec dokladnie ogonowi zaby to zauwazymy, ze ona go wcale nie ma > > nie olewaj zaby nie wiedzialem Ted , że lubisz przyglądać się żabim ogonom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ciekawe zainteresowania IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.11.03, 23:16 Wiesz co, U6? Tak sobie myślę, że warto byłoby chyba przypomnieć tą Twoją historyjkę z życia wziętą o żabie i o Twoim Szwagrze bodajże ;) Może wtedy niektórzy zrozumieliby, że nie żabi ogon jest sednem problemu. Od tamtego wątku czuję respekt przed tymi storzeniami ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: ciekawe zainteresowania 23.11.03, 18:27 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > jesli sie przyjrzec dokladnie ogonowi zaby to zauwazymy, ze ona go wcale n > ie > ma > > > > nie olewaj zaby > nie wiedzialem Ted , że lubisz przyglądać się żabim ogonom . > jak długo je obserwowałeś zanim doszedłeś do tego wielkiego odkrycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ciekawe zainteresowania IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 23:54 ogon zaby to ciekawe zagadnienie filozoficzne i ja bym go nie olewal Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: ciekawe zainteresowania 23.11.03, 23:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ogon zaby to ciekawe zagadnienie filozoficzne > i ja bym go nie olewal próbował szwagier mojego szwagra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Dobra, ułatwię Ci ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.11.03, 23:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=6578071&a=6578071 Morał PONADCZASOWY - "nie olewaj żaby" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Dobra, ułatwię Ci ;) 22.11.03, 23:25 Gość portalu: LJane napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=6578071&a=6578071 > Morał PONADCZASOWY - "nie olewaj żaby" ;) > > dzięki > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Proszę uprzejmie ;) (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 22.11.03, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 00:59 Gość portalu: Ted® napisał(a): > szaleństwa? trudne pytanie, iiiihahaha Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jak zachować zdrowy poziom 24.11.03, 08:38 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > szaleństwa? > > trudne pytanie, iiiihahaha jeśli ten poziom ma być ograniczony silną wolą miernej egzystencji , zachowuje go 99,999% populacji . ci co chcą na prawdę żyć mają znacznie wyższe limity . balansując na ostrej krawędzi dopuszczalnych norm stanowią nieliczną grupkę powodującą zmiany w standardach życia . dobitnym przykładem jest Jezus . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jak zachować zdrowy poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:24 ciagle sie nie udaje Odpowiedz Link Zgłoś