Gość: zoperowana IP: 80.51.243.* 14.08.03, 23:30 totalny chaos zapasowe generatory padaja nie dziala radio i TV ludzie uwiezieni w metrach gigantyczne korki ... co bedzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: New York bez pradu 14.08.03, 23:35 Superman przyleci i wszystkich uratuję! W telewizji przecież widzieli... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoperowna Re: New York bez pradu IP: 80.51.243.* 15.08.03, 00:11 ja wiedziaaaalam, ze tak poooowiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: New York bez pradu IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 15.08.03, 09:21 pewnie spisek nafciarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: New York bez pradu 15.08.03, 11:15 > totalny chaos > zapasowe generatory padaja > nie dziala radio i TV > ludzie uwiezieni w metrach > gigantyczne korki > ... co bedzie dalej? ee, tam. Bez przesady. Fakt, zamiast 30 minut jechalem 3 godziny, ale zeby tak jak wyzej? No moze w NY. Ale tam chaos i bez awarii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: New York bez pradu 15.08.03, 17:37 Cholera, wcale tak rozowo nie jest. W samochodzie mam moze ze 100 g benzyny, wszystkie stacje w okolicy zamkniete, taksowki nie odpowiadaja, subway nie dziala, upal jak diabli piwa niet. choleraaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: New York bez pradu IP: 213.25.95.* 15.08.03, 19:16 "... co bedzie dalej?" (zoperowana) "Pora wracać... " ("Kochaj, albo rzuć") ;) U nas wszystko na miejscu i niczego nie brakuje ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: New York bez pradu 15.08.03, 22:14 Dobrze, że skończyło się bez ofiar. Ciekawę jakby zareagowali Bydgoszczanie w podobnej sytucaji??? Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: New York bez pradu 15.08.03, 22:17 > Dobrze, że skończyło się bez ofiar. Co ja Tobie zrobilem? Mscisz sie? Co sie skonczylo? Toc to jeszcze cholera trwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: New York bez pradu 15.08.03, 22:22 A we Wiadomościach (Wolkswagen) podawali, że sytuacja opanowana. Ach, dziennikarska rzetelność... Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: New York bez pradu 15.08.03, 22:28 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1621699.html I Gazeta... Polynomial-C p.s. Ach...!!!!! Rozumiem!!! Nie uwzględniłem różnicy czasu pomiędzy Europą a Ameryką. :) To dopiero za 6-8 godzin u Was będzie. :))))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: New York bez pradu 15.08.03, 22:44 Powoli wszystko sie wyjasnia. To przez Polynomiala jestem skazany na siedzenie w domu i stukanie glupot w klawisze. Polynomial przeszedl od slow do czynow! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut a moze na piwko ... IP: *.ssmb.com 15.08.03, 23:07 genuine44 napisał: > ee, tam. Bez przesady. Fakt, zamiast 30 minut jechalem 3 godziny, ale zeby tak > jak wyzej? No moze w NY. Ale tam chaos i bez awarii. :) ej genus to ty nju jorker ? moze tak jak koledzy z bydzi na starym i my sie umowimy na piwko tylko na naszym starym ? tajm skler moze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: a moze na piwko ... 15.08.03, 23:13 > ej genus to ty nju jorker ? e,e. Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: a moze na piwko ... IP: *.ssmb.com 15.08.03, 23:16 genuine44 napisał: > > ej genus to ty nju jorker ? > > e,e. Toronto. aaaa mejpel lifs ! za dwa mieszki sezon sie zaczyna. chodzisz na hockey ??? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: a moze na piwko ... 15.08.03, 23:16 chodzisz na hockey ??? nie ale wiem co to mejpel lifs :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: a moze na piwko ... IP: *.ssmb.com 15.08.03, 23:20 genek powiem tobie ze jako canuck masz bardzo pro amerykanskie poglady ? jak to mozliwe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: a moze na piwko ... 15.08.03, 23:22 >ze jako canuck bez wyzwisk prosze bo na osla lawke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: a moze na piwko ... IP: *.ssmb.com 15.08.03, 23:23 genuine44 napisał: > >ze jako canuck > > bez wyzwisk prosze bo na osla lawke. :) ej a mi sie to milo kojarzy bo dosyc lubie wankuwer kanaks wiec izi ... Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: a moze na piwko ... 15.08.03, 23:28 > ej a mi sie to milo kojarzy bo dosyc lubie wankuwer kanaks wiec izi ... Juz ja wiem jak NY lubia kanadyjczykow. Kiedys parkowalem gdzies tam w NY i parkingowy pytal sie zkad. Jak mu wytlumaczylem, spojrzaj z politowaniem, machnal reka i do kumpla warknal north pole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: a moze na piwko ... IP: *.ssmb.com 15.08.03, 23:36 genuine44 napisał: > > > ej a mi sie to milo kojarzy bo dosyc lubie wankuwer kanaks wiec izi ... > > Juz ja wiem jak NY lubia kanadyjczykow. Kiedys parkowalem gdzies tam w NY i > parkingowy pytal sie zkad. Jak mu wytlumaczylem, spojrzaj z politowaniem, > machnal reka i do kumpla warknal north pole. dobrze wiesz ze imbecyle sie wszedzie zdarzaja, mozna powiedziec ze w canadowie tez amerykusow nie lubia, a sie zdarzaja i genki ktore lubia wiec wszytsko jest mozliwe ... podobno Odpowiedz Link Zgłoś