vikusysia 25.06.08, 14:55 Jestem z chełmmna. Chciałam się dowiedzieć coś o studiach ktore znajduja sie w swieciu. czy sa jakieś ? proszę o opinię i ewentualne namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemo_reaktywacja Re: tatuaz cb 25.06.08, 22:22 Po co pytasz w Bydgoszczy i Toruniu skoro możesz w Świeciu?? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=327 Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_reaktywacja Re: tatuaz cb 25.06.08, 22:56 vikusysia napisała: > pytam bo chce porownac Porównać do czego? Myślisz, że ktoś z B l T jeździ do Świecia by zrobić sobie tatuaż?? Odpowiedz Link Zgłoś
vikusysia Re: tatuaz cb 26.06.08, 12:43 przepeaszam moj blad. szukam w innych miastach. Jestem z chełmmna. Chciałam się dowiedzieć coś o studiach ktore znajduja sie w BYDGOSZCzy ;)). czy sa jakieś ? proszę o opinię i ewentualne namiary:) przepraszam. tearz dostane prawidlowe info? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_reaktywacja Re: tatuaz cb 26.06.08, 19:43 Teraz to co innego :) W Bydgoszczy bardzo dobre studio tatuażu jest na ul. Magdzińskiego w okolicach Starego Rynku. Dobre studio jest też na ul Dworcowej w pobliżu ul. Warmińskiego. Co do opinii to tylko zasłyszane, (sam nie sprawdzałem) polecane jest to na Magdzińskiego bodajże "Dragon" Odpowiedz Link Zgłoś
vikusysia Re: tatuaz cb 26.06.08, 20:21 ooo. bardzo dziękuje za info... ;) i jeszcze raz przepraszam, że miałam ochote nieslusznie sie kłócić ;PP dzięks Odpowiedz Link Zgłoś