unsatisfied6 01.10.03, 21:56 ja chyba trochę mam . bez tego to byłoby nieciekawie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: kto nie ma kuku? IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 01.10.03, 21:58 są i tacy co mają nad-kuku. wyzszy poziom, choć z tymi poziomami akurat na tym polu to w drugą strone idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: kto nie ma kuku? 01.10.03, 22:05 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > są i tacy co mają nad-kuku. > > wyzszy poziom, choć z tymi poziomami akurat na tym polu to w drugą strone idzie > . o ile nie jest to szkodliwe dla człowieka , czemu nie . jeżeli szkodzi padalcom , to może to nie kuku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® ja nie mam kuku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 22:40 mam kukuryku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ja nie mam kuku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 22:42 Gość portalu: Ted® napisał(a): > mam kukuryku -wesołe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ja nie mam kuku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 22:50 > mam kukuryku tylko mi troche wylysialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ja nie mam kuku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 22:52 To najbardziej imponujące "kukuryku" jakie widziałam, Tedzik Nie bądz taki skromny, jak hmmm siostra Iv ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: ja nie mam kuku IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 01.10.03, 23:00 już nie udawaj takiej siksy, co Kojaka nie pamieta! ten to dopiero mial kukuryku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ja nie mam kuku IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 23:07 Oj, Kojak to był fajny facio, ale Tedzik jest lepszy, bo NASZ ;) A Ty co? Obawiasz się o swoją BOSKOŚĆ? Doniesiono już o Aniach, tak? ;P Nie bedzie tak źle - możesz spać spokojnie, Wiesiula ;) Boskość ma to do siebie, ze jest nieśmiertelna ;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: ja nie mam kuku 02.10.03, 20:51 Gość portalu: Ted® napisał(a): > mam kukuryku to tylko inna odmiana kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ja nie mam kuku IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:02 > > mam kukuryku > to tylko inna odmiana kuku byc moze ale stabilna, dojrzala i dopracowana i byle ku juz nie zachwieje Odpowiedz Link Zgłoś