carton 02.10.03, 11:08 Nie ma to jak siła "argumentów": kretynie..., debilu..., matole..., zasrany półgłówku..., czubku... itd., itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Re: A na forum 'dyskutują'... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 02.10.03, 12:08 Jeszcze było "imbecylu" i "idioto" ;P Aaaa i "impotencie intelektualny" ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: A na forum 'dyskutują'... IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 12:50 Gość portalu: LJane napisał(a): > Jeszcze było "imbecylu" i "idioto" ;P > > Aaaa i "impotencie intelektualny" ;) > > Pozdrawiam no i troche warzyw, tudziez innych produktow przemyslu rolniczego i ogrodniczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: A na forum 'dyskutują'... IP: 217.97.134.* 02.10.03, 13:45 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > Jeszcze było "imbecylu" i "idioto" ;P > > > > Aaaa i "impotencie intelektualny" ;) > > > > Pozdrawiam > > no i troche warzyw, tudziez innych produktow > przemyslu rolniczego i ogrodniczego :) no i rogacizny, nierogacizny, kopycizny.. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator44 [...] 02.10.03, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: A na forum "dyskutują"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:06 zapomnieliście jeszcze o "pedale" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: A na forum 'dyskutują'... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 02.10.03, 14:57 Mówcie sobie co chcecie, ale "impotent intelektualny" ma bezdyskusyjnego mistrza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator44 Re: A na forum 'dyskutują'... 02.10.03, 17:58 Gość portalu: LJane napisał(a): > Mówcie sobie co chcecie, ale "impotent intelektualny" ma bezdyskusyjnego > mistrza ;) > - A TY JESTES MISTRZEM WSZELAKICH INTRYK niewyzyta babo z atomowego podworka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: A na forum 'dyskutują'... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 02.10.03, 22:06 Radcuniu, ja jednak myślę, że chodzącą INTRYGĄ (z zasłuzonym capsem) jesteś Ty ;) I odpieprz się (sorry @ll) ode mnie, bo zaczną być niemiła a tego byś nie chciał, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: A na forum 'dyskutują'... 02.10.03, 23:07 Gość portalu: LJane napisał(a): > Radcuniu, ja jednak myślę, że chodzącą INTRYGĄ (z zasłuzonym capsem) jesteś > Ty ;) > > I odpieprz się (sorry @ll) ode mnie, bo zaczną być niemiła a tego byś nie > chciał, wierz mi. > - i tutaj juz zaczynasz sie jeszcze bardziej ukazywac Lisiczko- LJane straszysz i straszysz, a niemila to juz jestes i to od bardzo dawna,wiec nic nowego nie wnioslas straszysz - bo jestes pracownikiem SLUZBY ZDROWIA ? i ty juz straszysz i wiesz,ze " tego bym nie chcial - bo bedziesz niemila " ? rozsmieszylas mnie i tyle, straszy juz od dawna twoj kumpel tyciarek,wiec straszcie sobie teraz dalej i zapamietaj,ze twoje straszenie mozesz sobie schowac w ... radca ps. pokaz co jeszcze potrafisz lisiczko - Ljane z atomowej grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: A na forum 'dyskutują'... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 02.10.03, 23:17 Jesteś żałosny ;) I jak to powiedział dziś mądrze Krzyżak (pozdrawiam ofc.): "Nie chce mi się z Tobą gadać" Kompletna strata czasu - jakby dane Ci było zrozumieć - nie byłoby Cię tu, Radco ;) A ta "Służba Zdrowia" wyjdzie Ci kiedyś bokiem i pożałujesz wielu rzuconych słów na wiatr, jestem tego pewna. Wierzę w sprawiedliwość. NIE pozdrawiam tym razem dla odmiany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: A na forum 'dyskutują'... 02.10.03, 23:26 Gość portalu: LJane napisał(a): > Jesteś żałosny ;) > I jak to powiedział dziś mądrze Krzyżak (pozdrawiam ofc.): "Nie chce mi się z > Tobą gadać" > - nawzajem i bedzie mi milo,jesli nie bedziesz mi stawac na mej drodze > Kompletna strata czasu - jakby dane Ci było zrozumieć - nie byłoby Cię tu, > Radco ;) - rozumiec - to czego ty sobie zyczysz ? CIEKAWE STWIERDZENIE > A ta "Służba Zdrowia" wyjdzie Ci kiedyś bokiem i pożałujesz wielu rzuconych > słów na wiatr, jestem tego pewna. > Wierzę w sprawiedliwość. - CZY TO GROZBA ??? bo jesli tacy ludzie pracuja w SLUZBIE ZDROWIA - jak ty - to nie dziwic sie,ze mamy to co mamy ladny charakterek masz - nie ma co , tylko mozna pozalowac > NIE pozdrawiam tym razem dla odmiany ;) - wcale tego sobie nie zycze od ciebie i od twoich kolesiow ( tyciarka, lokatora i genuine44 ) i nie wysilaj sie na to, bo pozdrowienie od ciebie nasiakniete jest jadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Mam nadzieję, że ostatni post IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 02.10.03, 23:44 To NIE była grożba tylko ostrzeżenie. Masz Rodzine, więc powinieneś bardziej uważać na to CO i o KIM piszesz. I już zupełnie na koniec powiem Ci tylko, że skończyłam kierunek techniczny a z Twoją ulubioną "SŁUŻBĄ ZDROWIA" nie mam TAK wiele wspólnego, jak Ci się wydaje. Zresztą myśl sobie co chcesz. Nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, wiesz? Dodałabym jeszcze - że możesz też MÓWIĆ, co chcesz, ale Ty już chyba wszystko, co mogłeś powiedzieć - powiedziałeś. Jesteś wypalony do szpiku kości. I w takim też stanie doczekasz się SPRAWIEDLIWOŚCI na swoją własną prośbę. Mocno w to wierzę. W COŚ wierzyć trzeba, prawda? Żeby Kogoś oskarżać o cokolwiek - trzeba mieć dowody, Radco. Na Twoim miejscu powiesiłabym sobie to zdanie (koniecznie z bold'em i capsem) nad łóżkiem. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mam nadzieję, że ostatni post 03.10.03, 00:03 Gość portalu: LJane napisał(a): > To NIE była grożba tylko ostrzeżenie. > Masz Rodzine, więc powinieneś bardziej uważać na to CO i o KIM piszesz. - i znowu GROZBA ??? I straszenie ??? > > I już zupełnie na koniec powiem Ci tylko, że skończyłam kierunek techniczny a > z Twoją ulubioną "SŁUŻBĄ ZDROWIA" nie mam TAK wiele wspólnego, jak Ci się > wydaje. Zresztą myśl sobie co chcesz. - jestes pracownikiem SLUZBY ZDROWIA i czesto nawet piszesz w czasie pracy na forum GAZETY z ambulatorium. Twoja kolezanka natomiast z AKDEMII MEDYCZNEJ rowniez ( wiesz kogo mam na mysli ) i nie zapiaraj sie, bo doskonale wiadomo,ze pracujesz w SLUZBIE ZDROWIA i trudno sie dziwic twym reakcjom, to tlumaczy twoje zachowanie i podzeganie twych kolesiow - gdy ukazuje SKANDALICZNE PRZYKLADY OPISYWANE W MEDIACH - A DOTYCZACE PRZESTEPSTW W SLUZBIE ZDROWIA. broniac swojego srodowiska i swojego otoczenia - ukazujesz prawdziwe oblicze twojego jadu > Nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, wiesz? - niczego innego sie nie spodziewalem po tobie > Dodałabym jeszcze - że możesz też MÓWIĆ, co chcesz, ale Ty już chyba wszystko, > co mogłeś powiedzieć - powiedziałeś. - dla ciebie to niczego nie chce mi sie mowic, ale na twe ataki skierowane do mnie - postanowilem sie bronic i to wszelkimi mozliwymi srodkami bede sie bronil i nie pozwole sobie - GDY MNIE ATAKUJESZ > Jesteś wypalony do szpiku kości. - a ty co do tego masz ? i co ci do tego - kto jaki jest ? zajmij sie soba i swoim srodowiskiem lekarskim - OK ? > I w takim też stanie doczekasz się SPRAWIEDLIWOŚCI na swoją własną prośbę. > Mocno w to wierzę. > W COŚ wierzyć trzeba, prawda? - dziwne > Żeby Kogoś oskarżać o cokolwiek - trzeba mieć dowody, Radco. - i ty wiesz, czy ktos ma dowody - czy ich nie ma ? stronnicza jestes i tyle, co nieraz bylo widac > Na Twoim miejscu powiesiłabym sobie to zdanie (koniecznie z bold'em i capsem) > nad łóżkiem. > - nauka atomowego- tyciarka nie poszla w las pouczanie przemadrzalej lisicy > > Żegnam. - oby, ale jak widac - depczesz mi po pietach i swoje glupie uwagi wstawiasz, gdzie tylko ja cos napisze dotrzymaj slowa i ... Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 02.10.03, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: A na forum "dyskutują"... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 15:05 indolentne bydlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: NASZA MOWA OJ(NIE)CZYSTA IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 02.10.03, 18:34 Polacy nie gęsi, wżdy swój język mają Słownik słów niecenzuralnych na wyrywki znają. Po to byśmy byli mili, grzeczni, kulturalni Warto oddać ten nasz język do chemicznej pralni (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: NASZA MOWA OJ(NIE)CZYSTA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 18:52 pomylilem sie co do Ciebie, Mario tfuj krzemien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: NASZA MOWA OJ(NIE)CZYSTA IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 02.10.03, 19:01 Gość portalu: Ted® napisał(a): > pomylilem sie co do Ciebie, Mario > tfuj krzemien Każdy człowiek może się pomylić, ale tylko głupiec trwa w błędzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: NASZA MOWA OJ(NIE)CZYSTA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 19:19 no to mam pecha:) kiedys dawno pomylilem sie co do Ciebie pozytywnie krzemienia tez mi zal, daloby sie sporo wylowic z jego monologow gdyby ich tak idiotycznie nie ubieral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: NASZA MOWA OJ(NIE)CZYSTA IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 02.10.03, 22:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > no to mam pecha:) > kiedys dawno pomylilem sie co do Ciebie pozytywnie Ha, ha, kobieta zmienną jest. : ) > > > krzemienia tez mi zal, daloby sie sporo wylowic z jego monologow gdyby ich tak > idiotycznie nie ubieral Tak, ale ja nie mam ochoty wiwatować Francji i Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Inny kaliber, ale też warte uwagi IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 02.10.03, 16:07 "donosiciel eSBecki" Odpowiedz Link Zgłoś
lokator44 Re: Inny kaliber, ale też warte uwagi 02.10.03, 17:59 Gość portalu: LJane napisał(a): > "donosiciel eSBecki" - czy mowisz o takim Arku z fordonskiego osiedla ? wystepuje ostatnio jako tyciarek to ubek po przodkach Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Inny kaliber, ale też warte uwagi 02.10.03, 20:25 od siebie dodałbym "kurzy łepek". taki gibający się na boki, bo gwint ma za mała średnicę. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane O kulturze wypowiedzi CD (niestety) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 16:28 kanalia głąb świnia gnój padlina glista i wreszcie mara przeklęta "Dziwny świat, dziwni ludzie" Odpowiedz Link Zgłoś
st.oborowy Re: O kulturze wypowiedzi CD (niestety) 08.10.03, 16:54 Gość portalu: LJane napisał(a): > kanalia > głąb > świnia > gnój > padlina > glista > i wreszcie mara przeklęta > > "Dziwny świat, dziwni ludzie" Zgadza sie! To wszystko dotyczy mnei arasa/tyciarka/atoma/muła! pruskiego,bryndzy,świni,etc. Odpowiedz Link Zgłoś