da.killa 16.12.03, 10:40 Jeśli ktoś chciałby koniecznie złożyć mi gratulację z okazji ożenku, to ten wątek jest idealnym miejscem. :) da.killa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 10:43 nie żartujesz? :) <( KroTosS )> pomÔż♥ .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 10:44 Jak mogles?!?!? A co z Twoja Konkubina??? :-O Powaznie - wszystkiego najlepszego - szczescia, pomyslnosci i stukotu mini kijow golfowych :-))) A teraz troche szczegolow poprosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 10:46 gratulacje:) szczesliwego pozycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Wątek gratulacyjny IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 11:06 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Pani Da.killowej; (jak sie bedziecie razem nazywac: Da.killowscy?:)) mam nadzieje, ze niebawem jakies male da.killatko wyjzy na swiat;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 11:17 przylaczam sie, jak tradycja kaze ALE tak btw /to nie atak, Euro/ denerwuje mnie zwyczaj zyczenia mlodym parom wizyty na porodowce jak najszybciej i jak najczesciej to obrzydliwe dajcie im pocieszyc sie soba popodrozowac pomieszkac razem powyglupiac z jakiej okazji maja sie pakowac w pieluchy od razu?? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 11:53 a może denerwuj się na innym wątku? Ps.a może da.kila już popodróżował,pomieszkał razem,powygłupiał się.A może nie.Nie wiem. Ps2.Dzieci wbrew pozorom nie przeszkadzają cieszyć się.Życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 11:54 Po prostu niektore kobiety sa zazdrosne o to ,z e same nie sa na tyle dojrzale, by myslec o dzieciach:)) I reaguja nerwowo... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 11:57 i przez takie mamy słaby przyrost naturalny w kraju :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Wątek gratulacyjny IP: 217.97.147.* 16.12.03, 12:04 Chwila, chwila Krotoss. wygłoszenie tego poglądu przysługuje tym, ktorzy coś w tej mierze zrobili. A coś mi się wydaje, że w tym zakresie Twoje konto to tabula rasa ;-) No ale żeby zachować ważność Twojego głosu, potwierdzam ten pogląd. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss do Galla 16.12.03, 12:24 Gość portalu: Gall napisał(a): > Chwila, chwila Krotoss. wygłoszenie tego poglądu przysługuje tym, ktorzy coś w > tej mierze zrobili. A coś mi się wydaje, że w tym zakresie Twoje konto to > tabula rasa ;-) przepraszam, a po czym Ci się to wydaje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: do Galla 16.12.03, 12:26 Gratulacje Kroti. ile ma latek? chlopiec czy dziewczynka?? zdradz imie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: do Galla IP: 217.97.147.* 16.12.03, 13:17 Kobieca intuicja. A jeśli mnie zawiodła, to pewnie wynik konfliktu płci;-) Zawiodła ? Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Galla 16.12.03, 13:23 tiaa spytaj Rhemka on zawsze wie lepiej ode mnie-już mnie pare razy tutaj ożenił i odziecił ;) Ja się może tylko wypowiem o prawie głosu (przykład ogólny) jest facet ktory nawołuje do przyrostu w kraju, bo przez kobiety, które on spotyka-one chcą sie najpierw do 40 bawić-nie udaje mu się tego spełnić. No chyba on najbardziej powinien o to wołac prawda? ;) Głosu nie mają tylko dzieci i ryby [powiedział Rudi Shubert podkładając głos nauczyciela w 'gdzie jest nemo' :P] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: do Galla IP: 217.97.147.* 16.12.03, 13:27 Odpowiedź troszkę wymijająca, ale jeśli jednak zawiodło mnie przeczucie to przepraszam i gratuluję. Pozdrawiam tato Gall Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 12:13 rhemek napisał: > Po prostu niektore kobiety sa zazdrosne o to ,z e same nie sa na tyle > dojrzale, by myslec o dzieciach:)) > I reaguja nerwowo... jesli pijesz do mnie, to jestes w glebokim bledzie gowno wiesz o mnie, dzieciach i podejsciu do pewnych spraw wole miec dzieci pozniej, zeby jakos je wychowacl. a ty masz potpmstwo juz teraz, a jestes niedojrzaly. co takiego madrego im przekazesz Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 12:16 Ja przynajmniej nie czepiam sie zyczen innych. Nie chcesz miec dzieci to twoja sprawa, ale nie czepiaj sie ,ok??? czesc kobiet lubi byc samotnymi starymi pannami( to czeste u nauczycielek) i nikt im nie broni... Ale wybralas zly watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: rhemek+qczi IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.03, 12:22 czy mozecie zalozyc sobie watek dla swoich klotni! ot, z szacunku dla da.killi i innych forumowiczow!! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: rhemek+qczi 16.12.03, 12:24 przepraszam Ja sie nie kloce. Jeszcz raz zyczenia dla mlodej pary!!!!!!!!!!! Sto lat I pociechy z dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: rhemek+qczi IP: 217.97.147.* 16.12.03, 12:26 Popieram i pozdrawiam (oczywiście) Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Wątek gratulacyjny IP: 217.97.147.* 16.12.03, 12:00 W niektórych kulturach życzenia wielości dzieci stanowią tradycję. Przykładowo, w Grecji jest to podstawowe życzenie dla młodożeńców (a jak pieknie się sprawdza!). Myślę też, że w sytuacji, gdy wiele par walczy o potomstwo, takie życzenia też nabrały dodatkowego wymiaru. Przepraszam, ze w tym wątku trochę poważniej się zrobiło, ale jeszcze raz - gratulacje. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 14:12 wsn napisała: > denerwuje mnie zwyczaj zyczenia mlodym parom wizyty na porodowce jak > najszybciej i jak najczesciej > to obrzydliwe > dajcie im pocieszyc sie soba > popodrozowac > pomieszkac razem > powyglupiac > > z jakiej okazji maja sie pakowac w pieluchy od razu?? Jak urodzisz dziecko (już pierwsze z Twojej piątki) to, mimo ogromnego zmęczenia, zrozumiesz dosyć szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 14:25 ja to lepiej rozumiem, lokatorze, niz ci sie wydaje sadze jednak, ze zyczeia, czyli wtracanie sie w tak intymna kwestie, sa denerwujace i nie na miejscu rubaszne zarty w stylu: co rok prorok, niech wam kululka zakuka tyle a tyle razy, bleeee, obrzydliwe, krepujace i upokarzajace dla kobiety, ktora sprowadzaja do roli inkubatora. no ale ja nadmiernie cenie dyskrecje, cholernie, zwlascza, jesli chodzi o zwiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Wątek gratulacyjny 17.12.03, 06:47 wsn napisała: > rubaszne zarty w stylu: co rok prorok, niech wam kululka zakuka tyle a tyle > razy, bleeee, obrzydliwe, krepujace i upokarzajace dla kobiety, ktora > sprowadzaja do roli inkubatora. Jeżeli nie podoba się Tobie rola jaką napisała Tobie natura to zmień płeć. Teraz są już takie możliwości. I to szybko, zanim się odwodnisz od ciągłych wymiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 11:16 -No to teraz musisz być szczęśliwy! odp: -muszę.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Wątek gratulacyjny IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 16.12.03, 11:20 łał to było w ten weekend ? najlepszego ale zeby to zobaczyc musisz sie nie logować he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Wątek gratulacyjny IP: 217.97.147.* 16.12.03, 11:19 A ładnie to tak opuszczać klub kawalerów i przyłączać się do klubu straceńców ;- ) Gratuluję i pozdrawiam Gall PS A kultywuje się jeszcze tzw. noc poślubną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Wątek gratulacyjny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 12:17 z pewna niesmialoscia ale skoro nalegasz gratulacje dla Ciebie i pozdrowienia dla Malzonki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Wątek gratulacyjny IP: 217.97.134.* 16.12.03, 13:52 gratuluję! :) Stadło da.killowe - Ty nad poziomy wylatuj i trzymaj wysoko! ucałowania dla małżonki, oczywiscie w czoło. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 14:32 da.killa ;) Ode mnie też... najserdeczniej ;) Gratuluję! "We dwoje łatwiejszym jest świat" (i niewazne, że teraz to już z górki ;P) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia ee tam 16.12.03, 14:52 i kto mi teraz bedzie do rowow zlazil? zona nie pozwoli ;( pozdrawiam buzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon da.zonkos.killa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 14:55 Drogi da.killo, miłuj Ją! Dużo serdeczności ślę Ci, mam nadzieję wyściskać Was osobiście! Zenon Odpowiedz Link Zgłoś
sator_arepo Re: da.zonkos.killa 16.12.03, 15:16 Gratuluje serdecznie :) A oczyma wyobrazni widze jak zazywacie odtad przasnego, zdrowego wiejskiego zywota w wielopokoleniowym domostwie. No, kurna, sielanka staropolska pelna geba... Tyle, ze z Internetem :-)))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 15:54 pozwolę sobie również życzyć wszystkiego dobrego! p.s. liczę też,że założysz taki wątek za 5-8lat i będziesz zadowolony ze swojego małżeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 16:44 Serdecznie dziękuję za wszystkie miłe słowa i kłótnie w moim wątku gratulacyjnym w imieniu swoim i pani da.killowej :) Ciekawskim dopowiadam, że ów wielki dzien miał miejsce w Mikołajki - kto jeszcze może się pochwalić, że dostał Żonę od Mikołaja? :D I słówko do Qczi: do życzeń potomstwa już przywykliśmy - da się z tym żyć bez wściekania :) da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Wątek gratulacyjny 16.12.03, 16:58 da.killa napisał: > Ciekawskim dopowiadam, że ów wielki dzien miał miejsce w Mikołajki - kto > jeszcze może się pochwalić, że dostał Żonę od Mikołaja? :D I dopiero teraz nam dajesz znac? No wiesz... Co do Zony od Mikolaja, to ja swoja dostalem od Aniolka (oswiadczalem sie tuz przed Swietami:) > I słówko do Qczi: do życzeń potomstwa już przywykliśmy - da się z tym żyć bez > wściekania :) To fakt, ze sa onie nie do unikniecia. Jak choinka w Boze Narodzenie, woda w dyngus, grill w Nowy Rok... (o ile mieszka sie na pld polkuli) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Wątek gratulacyjny 17.12.03, 05:00 Zdrowia, szczęścia i miłości, przyjaźni, lubienia i ufności, zgodnego małżeństwa słodyczy Elodia życzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Wątek gratulacyjny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 08:33 Gratulacje dla Ciebie da.killa i dla Pani da. killowej!, z dziećmi czy tez bez- ważne by się Wam szczęściło ! A jezeli trafił swój na swego, to z pewnością będzie. Jakby co, to pretensje do Mikołaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Wątek gratulacyjny 17.12.03, 08:36 a co tam gratuluje serdecznie. ps: badz rootem tego związku :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Wątek gratulacyjny IP: *.atr.bydgoszcz.pl 17.12.03, 08:47 Gratulacje i najlepsze życzenia. ---- Ale swoją drogą, dostać żonę na Mikołaja, co za czasy ... ;)) Ja musialem się zadowolić słodyczami w pudełku. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś