unsatisfied6 17.12.03, 23:34 od dobrze wysmażonego boczku , bez przypraw z wyjątkiem soli ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 nic w galarecie 17.12.03, 23:36 unsatisfied6 napisał: > od dobrze wysmażonego boczku , bez przypraw z wyjątkiem soli ? chociaż smażony karp też zawsze wejdzie na ruszt nie ważne czy mam pełny czy pusty żołądek ( nie ciepię nic w galarecie ) . Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: nic w galarecie 17.12.03, 23:45 ha ha haaaaaaaaaaa powiem ci, drogi u6 najlepszy jest bigos, ktory wlasnie pyrkoli sie na mojej luchence btw czy w bigosie konieczna jest marchewka? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nic w galarecie 17.12.03, 23:49 angoulene napisała: > ha ha haaaaaaaaaaa > powiem ci, drogi u6 > najlepszy jest bigos, ktory wlasnie pyrkoli sie na mojej luchence > > btw > czy w bigosie konieczna jest marchewka? bigos robiłem wczoraj , bez marchewki . z grzybkami , golonką , boczkiem i kiełbasą polską . dodałem słodkiej kapusty , bo nie lubię jak jest za kwaśny . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nic w galarecie 17.12.03, 23:51 unsatisfied6 napisał: > angoulene napisała: > > > ha ha haaaaaaaaaaa > > powiem ci, drogi u6 > > najlepszy jest bigos, ktory wlasnie pyrkoli sie na mojej luchence > > > > btw > > czy w bigosie konieczna jest marchewka? > bigos robiłem wczoraj , bez marchewki . > z grzybkami , golonką , boczkiem i kiełbasą polską . > dodałem słodkiej kapusty , bo nie lubię jak jest za kwaśny . zapomniałem boczek i golonkę najpierw przysmażyłem miam , miam . > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: nic w galarecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 00:00 ty sam ze soba gadasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nic w galarecie 18.12.03, 00:04 Gość portalu: rhemek napisał(a): > ty sam ze soba gadasz??? czasami a ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: nic w galarecie 17.12.03, 23:59 unsatisfied6 napisał: > > czy w bigosie konieczna jest marchewka? > bigos robiłem wczoraj , bez marchewki . to dobrze, bo wlasnie wyzarlam... no, nie cala jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nic w galarecie 18.12.03, 00:00 angoulene napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > > czy w bigosie konieczna jest marchewka? > > bigos robiłem wczoraj , bez marchewki . > > to dobrze, bo wlasnie wyzarlam... no, nie cala jeszcze ;) marchewkę ? nigdy nie dodawałem marchewki do bigosu . Odpowiedz Link Zgłoś