Gość: pablo IP: *.mega.bydgoszcz.pl 08.08.01, 02:22 wszyscy kochamy kevina i proponuję by nadać mu chonorowe obywatelstwo Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kevin Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy IP: *.telia.com 08.08.01, 02:24 Czy ty aby nie podszywasz sie prostaku oszuscie? Odpowiedz Link Zgłoś
lord_samsel Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy 08.08.01, 02:27 Honorowym przez samo "h", idioto niehonorowy. Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy IP: *.telia.com 08.08.01, 02:30 Milordzie, zaczynam Ciebie nawet lubic. Zdadz mi tylko z jakiej jestes dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
lord_samsel Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy 08.08.01, 02:33 Nie rozumiem powodu twojej ciekawości? Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy IP: *.telia.com 08.08.01, 02:35 Chce umiescic Ciebie w polach mojej zyczliwej wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_samsel Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy 08.08.01, 02:39 Czy wyczuwam złośliwość w twoim głosie? Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 09:00 Niezła wazelina. Czy mnie też ktoś popieści za uszkiem, co ? Och !!! Powiedzcie,że Wam też zależy na wiedzy gzie mieszkam,o której wstaję,co jem i jakiego papieru używam.Ochhh. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: kevin chonorowym obywatelem bydgoszczy 25.11.01, 09:55 pamietacie idiote? Odpowiedz Link Zgłoś