Dodaj do ulubionych

VOP refleksja

09.11.13, 23:37
Same strasznie poważne tu wątki ostatnio, to ja z tzw innej beczki smile
Wiem, że niektóre emamy oglądają VOP, to sobie pozwolę na refleksję taką oto:
jakby tak do mnie przyszedł taki Baron, na gitarze jeszcze brzmiąwszy, to cholera dałabym mu nawet na jeżu... big_grin
brak seksu w małżeństwie chyba symptomy daje... big_grin
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: VOP refleksja 09.11.13, 23:43
      Ja oglądam.
      Baron to nie moja półka, ale Tobie się nie dziwię smile
      • 7katipo Re: VOP refleksja 09.11.13, 23:59
        lady-z-gaga napisała:

> Ja oglądam.
        > Baron to nie moja półka, ale Tobie się nie dziwię smile
        ale że co, że w sumie do zeżarcia jest, czy że brak seksu to wszystko doprawdy tłumaczy? big_grin
        cokolwiek by to nie było, to napatrzeć się nie mogę.... chociaż prawdę rzekłszy to głowy nie dam, czy matematycznie rzecz ujmując to on moim synem by nie mógł być big_grin big_grin big_grin
        • lady-z-gaga Re: VOP refleksja 10.11.13, 00:03
          on jest do zeżarcia nawet mimo seksu w małżeństwie big_grin
          • 7katipo Re: VOP refleksja 10.11.13, 00:18
            Nooooo tongue_out
            • kai_30 Re: VOP refleksja 10.11.13, 00:59
              A Ernest Staniaszek to nie?? Nie wiem, czy nie bardziej niż Baron, a też przecież prawie dziecko jeszcze wink
    • na_pustyni Re: VOP refleksja 10.11.13, 01:10
      i Baron, i Ernest sa w moim guscie
      Tomsona glos zas rozbiera
    • paul_ina Re: VOP refleksja 10.11.13, 02:08
      Mi się podoba Mateusz Ziółko. Jak dziś śpiewał Asnyka niczym Niemen, to - mimo żem matrona w ciąży z dwójką dzieci - normalnie czułam, jak miliony dziewczyn usiłuje zdjąć majtki i w niego rzucić. Sama tak chciałam zrobić. Zwierzyłam się małżonowi, stwierdził, że koleś jest zbyt pucułowaty smile

Czy mi się wydaje czy Afromental na siłę promuje niejaką Natalię Krakowiak? Mam dwie tezy - po pierwsze, rwie ją właśnie rzeczony Baron. Po drugie, może ktoś im kazał? Jak dla mnie w tej chwili on ma najsłabszy i najmniej charakterystyczny głos ze wszystkich.

Sadowska dziś się popisywała - jako gwiazda wyraźnie jest niedopieszczona, przy każdym uczestniku mówiła głównie o sobie, każdemu mówiła, że dał z siebie wszystko - a co ona może powiedzieć o ich możliwościach, skoro niektórzy zaskakują co odcinek? - komentowała jak co wychodziło na próbach, moim zdaniem tylko szkodząc ludziom.

Za to Edycie smutek wyraźnie służy, pierwszy raz ani razu nie wywołała mojego niesmaku, mówiła elegancko i z sensem.
      • 7katipo Re: VOP refleksja 10.11.13, 11:48
        Czy mi się wydaje czy Afromental na siłę promuje niejaką Natalię Krakowiak? Mam
        > dwie tezy - po pierwsze, rwie ją właśnie rzeczony Baron
        no to już jej nie lubię tongue_out a wczoraj całkiem mnie się podobała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka