domimika81 26.06.10, 22:08 Witam, szukam dobrego ginekologa, który jest specjalistą od ciąży mnogiej ze SZCZECINA. Ktoś mógłby polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nochalopagus82 Re: Gin - Szczecin 26.06.10, 22:31 Zdecydowanie, z pełną świadomością dr Kubisa Rewelacyjna lekarka, kochany ciepły człowiek, a co najważniejsze- matka bliźniaków Chodziłam do niej przed ciążą, a później to ona prowadziła mnie z bliźniakami. Byłam bardzo, ale to bardzo zadowolona. Przez całą ciążę nie miałam absolutnie żadnych problemów- wszelkie ewentualne problemy wyprzedzała zanim zdążyły się pojawić Świetny fachowiec- specjalista od bliźniaków-równocześnie z moją ciążą prowadziła jeszcze 3 inne bliźniacze. Po moim porodzie okazało się, że ma kolejne dwie pacjentki z bliźniakami. Miałam do niej pełne zaufanie- nie straszyła mnie, cały czas zapewniała, że wszystko będzie dobrze. I było. Urodziłam w 36 tyg. i to tylko dlatego, że pani doktor stwierdziła po ostatnim usg, że chłopcy są już duzi i donoszeni więc nie ma najmniejszego sensu dalej mnie "męczyć" i spokojnie może umawiać mnie już na cesarkę. Urodziłam dwóch wspaniałych facetów o wadze 3200 i 2900. W 100 % zdrowych i donoszonych. Co dla mnie było najfajniejsze- pod jej opieką czułam się naprawdę bezpiecznie. Mówiła mi tylko o rzeczach istotnych- o nic nie kazała się martwić bo od martwienia się to była ona No i co najważniejsze- traktowała ciążę jako stan absolutnie naturalny dla każdej kobiety i nie wyznaczała jakiś chorych ograniczeń- nie widziała np. zupełnie nic złego w tym, żebym codziennie mogła napić się filiżankę ukochanej kawy Reasumując- nie zamieniłabym jej na żadnego innego lekarza. Fachowa, niesamowicie serdeczna i z ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Tutaj znajdziesz więcej informacji na jej temat: www.mariakubisa.ginweb.pl/ Jak będziesz miała jakieś pytania na jej temat, to najlepiej pisz do mnie na prywatnego maila. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś