repusik 10.11.10, 13:00 Ratunku! Chciałabym zakupić dla moich brzdąców sanki, ale najchętniej drewniane. Może znacie miejsce, gdzie można byłoby takie dostać? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_irl Re: Sanki dla bliźniąt 10.11.10, 13:53 ostatnio ogladalam na allegro wpisz w wyszukiwarke sanki dla rodzenstwa albo sanki podwójne Odpowiedz Link Zgłoś
doti_2 Re: Sanki dla bliźniąt 12.11.10, 11:07 ja kupiłam 2 pary takich + 2 oparcie Davos skłądane w zeszłym roku jeździły na jednych (1,5 roku)z tym że z przodu z dow w tym roku zobaczymy. Chciałam dwie pary bo za chwile każde będzie chciało mieć swoje i kolubryna mi niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
syleczka78 Re: Sanki dla bliźniąt 12.11.10, 12:45 Podsyłam link. www.2o2.pl/p,pl,0670b,sanki-dla-blizniat-lub-rodzenstwa-firmy-tako.html niestety wszystko co podwójne ma też "podwójną" cenę. Nie wiem czy znajdziesz drewniane... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Sanki dla bliźniąt 14.11.10, 22:31 wybacz, ale podwójne sanki raczej się nie przydają. Lepiej kupić 2szt. i przywiązać jedne z tyłu za drugimi. Zwłaszcza gdy mieszkasz w mieście, chodniki odśnieżane są zazwyczaj na szerokość jednych sanek (przynajmniej u nas tak jest). Odpowiedz Link Zgłoś
repusik Re: Sanki dla bliźniąt 17.11.10, 17:34 Dziękuję za informacje ) Zawsze dobrze poradzić się bardziej doświadczonych rodziców. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: Sanki dla bliźniąt 17.11.10, 17:49 mam sanki dla bliźniąt metalowe wypasione. Piękny kolor bordowy z extra podnóżkami dla dzieci (by im nogi nie wisiały i nie szurały po śniegu) do tego dwa ochraniacze pod pupę i na plecki, dodatkowo od spodu zapinane by się nie zsuwały. Jeździły w nich 3 sezony, w tym roku je sprzedaję i kupuję 2 pary osobnych sanek. Bardzo podobne (choć trochę gorsze jakościowo) widziałam w tym roku w hipermarkecie REAL. G. Odpowiedz Link Zgłoś
otkimi Re: Sanki dla bliźniąt 18.11.10, 00:27 a jakij firmy ? gdzie mozna dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
2-reniaa Do Gosiareczka 19.11.10, 10:08 Była bym zainteresowana kupnem sanek od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś