mamakasia5 11.10.04, 14:31 Cześć dziewczyny!Kolejne blizniaki!Mają trzy tygodnie i są kochane!!!Nazywają się Dominika i Dominik.Będę tu teraz często zaglądać.Pozdrawiam wszystkie mamy na forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziamarzec Re: Dominika i Dominik 12.10.04, 09:43 Cześć Kasiu! Cieszę się bardzo razem z Tobą. Jest mi tym bardziej miło, że Twoje dzieciaczki mają imiona, jakie zakładałam przy pierwszej ciąży. Słodkie całuski dla miosiów. pozdrawiam Madzia: mama Domisia(06.2004) Jasia i Tusia(07.2001) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasia5 Re: Dominika i Dominik 12.10.04, 15:40 Dziękuję!Długo zastanawiałam się nad imieniem.Wiem że powinni mieć inne imiona.Ale tak bardzo mi się podobają.Bo mój mąż jest Dominik a Mama Dominika.Proszę cię też o radę:Czy twoje blizniaki spały razem?Moje śpią ale jak jedno płacze odrazu budzi drugie.Może je rozdzielić?Nie wiem co mam robić. Pozdrawiam Mamakasia i potworki Odpowiedz Link Zgłoś
asia.t Re: Dominika i Dominik 14.10.04, 10:54 Hej Kasiu, witaj w gronie mam bliźniaczych, może zajrzysz też na nasze strony o bliźniakach? Moje chłopaki mają już prawie 3 lata Od zawsze spali razem - i dzięki temu spali lepiej! A skąd jesteś? Może się wybierzesz na spotkanie Warszawskiego Klubu Bliźniaka? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: Dominika i Dominik 14.10.04, 11:02 Witamy Cię serdecznie. Dzieciaczki chyba duże się urodziły że już w domku. Jak sobie dajecie razem radę?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.. 14.10.04, 11:56 Nie wiem czy dzisiaj Dominik będzie w przyszłości obchodził imieniny ale skoro dzisiaj "Dominika" to wszystkiego naj!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasia5 Re: Dominika i Dominik 14.10.04, 12:11 Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi.Zawsze zazdrościłąm wszystkim mamom blizniaków.A teraz trochę współczuję Moje blizniaki urodziły się tydzień wcześniej niż powinny,więc nie tak zle.Karmie je naturalnie,ale moje piersi wyglądają jak dwa flokowate baloniki Karmie dzieci jak tylko zapłaczą i są tłuściutkie.Moja mama mówi że nie powinnam dawać im tyle mleka,ale one tak słotko ssą.Jestem z Wrocławia więc nie mogę odwiedzać klubu blizniaka.Szkoda,bo to moja pierwsza ciąża i nic praktycznie nie wiem. Ściskam wszystkie mamy i dzieciaki Mamakasia i maluszki Odpowiedz Link Zgłoś