dekosi 06.03.06, 18:21 Bardzo proszę o radę, na forum czesto piszą mamy korzystające z poduch wypełnionych kulkami(podobno są najlepsze). Gdzie kupić taka poduszkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapias Re: poducha do karmienia 06.03.06, 20:46 My kupiliśmy w Jupiter Center przy Towarowej w Warszawie,Naprawdę się przydała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dekosi Re: poducha do karmienia 07.03.06, 13:08 Bardzo dziekuje za odpowiedź, niestety jestem ze Śląska, wyjazd do W-wy na razie nie wchodzi w grę, może jakieś inne sugestie? Mam nadzieję, że u nas gdzieś takie rzeczy też sprzedają,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dekosi Re: poducha do karmienia 07.03.06, 20:09 Czy to możliwe żeby taka poducha kosztowała niemal 300 zł, taka jest cena podobnej poduchy z firmy Red Castle. Napiszcie proszę gdzie ich szukać. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiiii1 Re: poducha do karmienia 09.03.06, 11:13 Interesowalam sie poduchami w polowie zeszlego roku bo wtedy rodzilam. Ceny byly wlasnie kolo 200-300zł. Ostatecznie karmilam dzieci w fotelu z wysokimi oparciami i na to kladlam taki specjalnie zrobiony blat (z wycięciem na brzuch) na ktorym kladlam dzieci. Pomysl super sie sprawdzal, wiec bardzo pelecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aurileon Re: poducha do karmienia 09.03.06, 16:33 Nie wiem ile ta z kulkami, ja mam taka ze Stanów, super wyprofilowana, kupiłam miesiąc temu od dziewczyny z forum. W ciągu dwóch tygodni dostanę od rodziny ze Stanów taką samą lub podobną (zamówiłam już wcześniej ale dopiero teraz przyjedzie) tak więc będę miała do odsprzedania NOWĄ. aga Odpowiedz Link Zgłoś
dekosi Re: poducha do karmienia 10.03.06, 10:53 Proszę napisać ile będzie kosztować dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kunna Re: poducha do karmienia 10.03.06, 11:15 Ja mam do sprzedania - ale nie kulkową tylko tę amerykańską, piankową. Cena - 200 zł (kupiona za 250). Jeśli ktoś jest zainterwesowany - prosze o mejla. Odpowiedz Link Zgłoś
aurileon Re: poducha do karmienia 10.03.06, 11:30 Moja nieużywana będzie koszt 230 zł, mimo ceny warto zainwestowac w wygodę i zaoszczędzony czas. Pożniej zawsze można odsprzedać. aga Odpowiedz Link Zgłoś
dobkonet Re: poducha do karmienia 10.03.06, 14:45 Jestem zainteresowana odkupieniem tej poduchy, czy możesz napisać o niej coś więcej? Czy jest to może któraś z poduch ze strony www.mommysthinkin.com lub www.doubleblessings.com tj. EZ-2-Nurse Twins Nursing Pillows lub EZ-2-Nurse Twins Inflatable Nursing Pillow? Odpowiedz Link Zgłoś
dobkonet Re: poducha do karmienia 10.03.06, 14:47 Moje poprzednie pytanie jest skierowane do aurelion. Odpowiedz Link Zgłoś
latosek Re: poducha do karmienia 10.03.06, 14:46 Ja mam taka poduche do sprzedania - jest naprawde rewelacyjna. W razie pytań prosze o kontakt - talarek.k@wp.pl. Co do cent to sie dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
milka781 Re: poducha do karmienia 10.03.06, 20:57 Witam,ja rownież jestem zainteresowana kupnem poduszki do karmienia blizniat,a jaka ma pani,ta z kulkami czy ta piankowa amerykanska?jaka cene Pani proponuje za nia? Odpowiedz Link Zgłoś
kunna Re: poducha do karmienia 10.03.06, 21:35 Jesli chodzi o mnie, to mam taka jak na doubleblessings.com, piankowa. Osoby zaintersowan prosze o mejla kunna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aurileon Re: poducha do karmienia 12.03.06, 18:23 Tak to ta z double blessings. Ja używam teraz tej jaśniejszej niebieskiej przypinanej w pasie. A ta znajoma przyśle mi też którąś z tych , też przypinaną. Nie wiem czy będzie to ta ciemniejsza czy jaśniejsza. Wczoraj minął termin 3 tyg jak czekam na " dostawę" ze Stanów wiec lada chwila będzie. Jeśli jeszcze nie kupisz to się dogadamy. W którym jesteś tygodniu? ( przepraszam, rzadko jestem na forum, bliżniaki szaleją) pozdro Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dobkonet Re: poducha do karmienia 20.03.06, 22:35 aurileon jestem w 31 tygodniu, czy juz dostalas poduszke, jestem zainteresowana, podaj prosze szczegoly na maila, jaka cena, jak z przesylka? dobkonet@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikgebicka Re: poducha do karmienia 16.03.06, 17:12 czy używając poduch tych amerykańskich same radziłyście sobie z przystawianiem dzieci?Moje mają 6 tyg i karmienie razem bez poduchy na podkładkach z kocyków to dla nich męczarnia.Jeśli ktoś jeszcze ma do sprzedania - kupię. do którego miesiąca można jej używać.Proszę o kontakt monikgebicka@gazeta.pl lub 0604069289 Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kunna Re: poducha do karmienia 17.03.06, 11:15 łatwiej jest, jak ktoś dzieci podaje i odbiera, ale samemu tez można sobie poradzić - kwestia organizacji przestrzeni. Ja karmiłam jakoś do końca 5. miesiąca - dopóki się mieściły. Potem zreszta karmienie zaczęło trwać 5 minut, a nie 50, to szybciej było po kolei na kolanach niż rozstawiać się z całym sprzętem Moja wciąż do sprzedania. Odpowiedz Link Zgłoś
abiederman Re: poducha do karmienia 19.03.06, 20:33 Ja też szukam poduchy do karmienia - chętnie kupię używane bo trochę nas juz przerosły koszta a dzieci nawet się nie urodziły Odpowiedz Link Zgłoś