Dodaj do ulubionych

ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław

13.04.06, 13:32
Dziewczyny!
Może jest ktos z Wrocławia i coś mi doradzi.
Póki co chodzę do Mediconceptu i jest ok, ale zastanawiam się czy jest może
jakis lekarz, który "specjalizuje" się w takich ciążach, jest biegły w
zakresie usg i takie tam - chciałabym mieć w obwodzie, tak na wszelki
wypadek, jaką rezerwę.
Pozdrwiam
Grażyna
Obserwuj wątek
    • aglask Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 13.04.06, 13:47
      Witaj!!! Ja jestem z Wrocławia. Moją ciążę prowadził dr Fuchs, który pracuje w
      szpitalu przy ul. Dyrekcyjnej. Bardzo miły i konkretny człowiek i dostępny pod
      telefonem o każdej porze dnia.
      Tutaj znajdziesz więcej informacji:
      www.usgtrojwymiarowe.pl/Pozdrawiam
      Agnieszka
    • aglask Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 13.04.06, 13:49
      Jeszcze raz link.
      www.usgtrojwymiarowe.pl/
      • grazyna73 Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 13.04.06, 20:13
        aglask dziękuje bardzo smile)))
    • agam_m Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 14.04.06, 14:31
      Ja byłam u dr Pająka z Dyrekcyjnej, ale jakoś tak specjalnie to go polecać nie
      będę. Ael słyszałam, że dr Floriański z Dyrekcyjnej jest super. Byłam u niego
      na specjalistycznym usg.
      • grazyna73 Re: do agam_m 15.04.06, 17:41
        A do dr Floriańskiego na Dyrekcyjnej to jak sie można umówić i czy w szpitalu
        przyjmuje odpłatnie, czy przyjmuje prywatnie?
        • agam_m Re: do agam_m 19.04.06, 21:19
          Przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale byłam z maluchami w tydzień w
          szpitalu sad - grypa jelitowa.
          Jeśli chodzi o dr Floriańskiego, to ja miałam skierowanie na Dyrekcyjną z
          Medicoveru na usg i wtedy było bezpłatnie. Ale to było tylko usg, nie wizyta.
          Ale słyszałam, że on gdzieś przyjmuje, niestety szczegółów nie znam.
    • vj70 Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 14.04.06, 19:04
      Witam
      moją ciążę również prowadził dr Fuchs
      Jestem mamą bliźniaków z ciąży trojaczej,to bardzo dobry specjalista , pomocny
      w każdej sprawie.
      Pozdrawiam Wiesia
    • aglange Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 18.04.06, 11:13
      Cześc kolejna szczęsliwa mamo! Ja już jestem po szcęsliwym porodzie 6 tygodni
      temu. Jedynym super specjalista od ciąż zwłaszcza mnogich jest dr Marek
      Jaworowski do którego nawet jechałam do Oleśnicy - jest rewelacyjny. Przyjmuje
      kobity z całej Polski - niejednej juz uratował maleństwa a niektórym
      uświadomił, że tam nie ma 2-ki dzieci tylko np. trójka. gwarantuję - jest
      rewelacyjny. Przyjmuje tylko raz w tygodniu - w czwartek ale można sie z nim
      skontaktować telefonicznie i wtedy znajdzie czas na wizyte prywatna w Oleśnicy.
      oto namiary: USG we Wrocławiu, ul. Joanitów 071/ 364 12 99 - terminy na dwa
      miesiace na przów; tekefon komórkowy - 0602 643 845. Wszystko zależy w którym
      jesteś tygodniu. Ja do niego szłam głównie po to aby potwierdził czy są jakieś
      zagrożenia czy nie i czay moje dziewczynki zdrowo sie rozwijają. Poza tym
      lekarza - 3 z kolei !!! - miałam juz w szpitalu przy Kamińskiego bo tak
      chciałam rodzić. Trzymaj się, warto skorzystać. Profesjonalne USG - 110,00.
      • keja34 Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 18.04.06, 11:41
        Ja tez bylam u dr Jaworowskiego choc mieszkam w Jeleniej Górze. Rzeczywiscie
        wyglada na to,ze ma pojecie o tym co robi(choc odnosze wrazenie,ze ma sie za
        pepek swiata w tym sensie,ze on jest najlepszy bo ma certyfikat z Londynu,a
        cala reszta nie potrafi nawet wlaczyc USG nie mowiac juz o wykonaniu
        podstawowego badania).Jedynie co mnie drazni to,ze nie ma fartucha i badajac
        cie potrafi odebrac z 5 telefonow (przy zadnym nie powie,ze ma pacjetke i jest
        w trakcie badania). My zaplacilismy 130 zl ,ale mamy plytke z calego badania.
        To tez moj 3 lekarz...Zadziwiajace,ze kazdy z nich mowi co innego.Juz sama nie
        wiem komu wierzyc.
        • grazyna73 Re: ginekolog przy ciąży bliźniaczej - Wrocław 19.04.06, 10:42
          Dziewczyny jestm w 12w1d, dziś idę na usg, by zobaczyć, czy wszystko dalej ok z
          naszymi miśkami.
          Ślicznie wam dziekuję, za te wszystkie namiary....lepiej mnieć więcej, tym
          bardziej, że jstem po IVF i wolę dmuchać na zimne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka