Dodaj do ulubionych

Opiekunka poszukiwana

08.06.05, 15:09
Witam bardzo serdecznie.
Być może za chwilę będę potrzebowała opiekunki dla mojego syna, dlatego proszę tylko o poważne propozycje.
Opieka dotyczyłaby 5 dniu w tygodniu i byłoby to albo na cały etat (8 godzin dziennie) albo na kilka godzin w ciagu dnia. Przewiduję także dwie możliwosci miejsca pobytu (w zależności od sytuacji) - może to być u nas w mieszkaniu (mieszkamy na Sadybie/Czerniakowie), mogę też dziecko dowozić do opiekunki.
Chodzi mi o osobę kultutalną, odpowiedzialna, niepalącą, która potrafi zająć się rezolutnym, półtorarocznym chłopcem.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • agnes-smile Re: Opiekunka poszukiwana 09.06.05, 12:38
      Jestem tegoroczna maturzystka i po wakacjach chcialabym rozpocząc studia na
      Akademi Medycznej. Od zaraz do konca wakacji, oprocz paru dni w lipcu(egzaminy
      wstepne - 5 i 7 lipca), chetnie zaopiekuje sie dzieckiem. Mam doswiadczenie - w
      ubiegle wakacje pracowalam jako au-pair we Francji(opekowalam sie 2 uroczymi
      dziewczynkami - moge przesłac mailem referencje z numerem telefonu), ponad to
      od 3 lat zajmuje sie maluszkami jako babysitter. Jestem odpowiedzialna,
      kreatywa, zawsze usmiechnieta. Jako osoba młoda mam duzy zapał do pracy,
      uwielbiam spedzac czas z dziecmi, mam glowe pelna pomyslow na interesujacy
      zajecia dla nich zamiast Tv:)- bylam tak wychowywana telewizj do godziny
      dziennie, głownie spacery. Lubie przebywac z dziecimi i szybciutko lapie z nimi
      dobry kontakt. Interesuje mnie praca w Skierniewicach, gdzie mieszkam, jak
      rowniez Warszawie i Łodzi (do obu miast moge dojechac w 50 minut, czyli
      podobnie jak z jednego końca większego miasta na drugi:). jesli ktoras z mam
      jest zainteresowana prosze o kontakt na mail: aga-smile@wp.pl, lub
      telefonicznie 508 683 564 lub 046/832-34-84
    • ronia20 Re: Opiekunka poszukiwana 10.06.05, 13:00
      Nazywam się Sylwia. Jestem studentką pedagogiki pracy socjalnej.
      Jestem osobą uprzejmą i sympatyczną oraz systematyczna, z doświadczeniem i
      podejściem w opiece nad dziećmi wieku od 1do 10 roku życia, nawet
      niepełnosprawnymi. Opiekowałam się 2,5dziewczynką w rodzinie, która obecnie
      również mieszkają w Grecji, w Salonikach. Ukończyłam kurs pierwszej pomocy.
      Język angielski znam w zakresie podstawowym. Poszukuję bezpiecznej, w której
      mogłabym się spełnić jako opiekunka do dzieci, nawet z poza Lublina pod
      warunkiem, że pracodawca zapewni mi zamieszkanie. Jestem zainteresowana państwa
      ofertą. Jeśli państwa oferta pracy jest nadal aktualna to proszę o szybki
      kontakt. Cena do uzgodnienia…

Z poważaniem,
      Sylwia
      Proszę o kontakt: ronia19@vp.pl
      Tel. 081 5271602 kom.606784698
    • gosia216 Re: opieka nad dzieckiem 11.06.05, 11:57
      Witam! Jestem studentką drugiego roku pedagogiki. Chętnie zaopiekuję się
      dzieckiem. Mam roczne doświadczenie przy opiece nad 1,5 roczną dziewczynką.
      Czasem w weekand opiekuję się roczną Julką. Niepalę. Mieszkam na Mokotowie więc
      z dojazdem niebyłoby problemu. Gosia. Mój numer tel. 660773666
    • p_plotnicki Re: Opiekunka poszukiwana 13.06.05, 12:08
      Witam, jestem na wcześniejszej emeryturze, mieszkam na Powiślu. Mam własne
      dziecko.Opiekowałam się dziewczynką w rodzinie francuskiej (1m-c do 1 roku).
      Ostatnio prawie 2-letnim chłopcem. Niestety krótko (powrót dawnej opiekunki).
      Jestem osobą lubiącą aktywnie spędzać czas, tak więc b. chętnie będę chodziła z
      dzieckiem na spacery, starała się organizować mu przeróżne zajęcia stosownie do
      jego wieku, a także starała się go czegoś nauczyć.Bardzo szybko nawiązuję
      kontakt z dziećmi, jestem osobą cierpliwą, konsekwentną, jeżeli jestem z
      dzieckiem poświęcam czas tylko jemu. Jeżeli byłaby Pani zainteresowana moją
      osobą, bardzo proszę o tel. 622-77-33 Ewa.
    • opiekunki1 Re: Opiekunka poszukiwana 16.06.05, 12:10
      Witam Państwa
      Jesteśmy Agencją pomagającą w profesjonalny sposób w znalezieniu opiekunki,
      gosposi, dysponujemy obszerną bazą danych. Wszystkie polecane przez nas
      kandydatki posiadają referencje ponadto odbywają szczegółową rozmowę
      kwalifikacyjną. Jeżeli nadal poszukują Państwo opiekunki lub gosposi i są
      zainteresowani naszą ofertą proszę o kontakt.

Kontakt w godz.: 9.00-15.00
      biuro: 22 498 49 98
      e-mail: opiekunki@buziaczek.pl
    • tamisia1 Re: Opiekunka poszukiwana 16.06.05, 18:28
      Witam! Mam 20 lat.Jestem studentka dziennikarstwa! Mieszkam na warszawskim
      Mokotowie,mam wiec doskonaly dojazd w niemal wszystkie dzielnice
      Warszawy!Opiekowalam sie 5cio letnim chlopcem przez ok 6 miesiecy! jestem
      opiekuncza, otwarta, uwielbiam dzieci byc moze dlatego ze nie mam upragnionego
      rodzenstwa! jestem osoba dyspozycyjna i odpowiedzialna! W razie zainteresowania
      moja kandydatura prosze o kontakt mailowy lub nr telefonu 501357463!
      Marta
    • iwon76 Re: Opiekunka poszukiwana 17.06.05, 13:01
      Dzien dobry!
      Mieszkam na Ursynowie,mam 29 lat i spore doswiadczenie w opuiece nad dziecmi:).
      jestem osoba b.ciepla.kontaktowa i bardzo dobrze zorganizowana.
      posiadam takze odpowiednie referencje:).
      Prowadze takze zajecia plastyczne i nauke angielskiego

moj numer tel:0602783157
      pozdr.Iwona rejch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka