basiaw24 29.05.06, 15:19 witajcie, jestem obecnie w 19 tygodniu i trochę sie martwie bo nie czuje jeszcze ruchów moich dzidzi. Napiszcie prosze jak to było u was. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulap4 Re: pierwsze ruchy 29.05.06, 16:11 Witaj! Ja pierwsze ruchy poczułam w 21 tygodniu (wspaniałe uczucie), tylko potem jak się zaczną rozpychać czasem aż bolało, spokojnie i cierpliwie musisz poczekać, na pewno wszystko będzie dobrze, życzę powodzenia i dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: pierwsze ruchy 29.05.06, 16:47 dokladnie od 18tc i tak mnie skopuja do dzis oni wogole chyba niespia ?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: pierwsze ruchy 29.05.06, 21:50 Ja tak na 100% czułam od 17 tygodnia, moja przyjaciółka jest teraz w 21 tygodniu i nie czuje. Chyba nie ma reguły. Moje teraz tak kopią, że czasem się zastanawiam czy synek, który jest ułożony miednicowo nie wykopie córeczki ułożonej główkowo i czy czasem nie zamienią się miejscami. Często się zastanawiam ile one mają kończyn- po prostu bolą te kuksańce i momentami nie daję rady. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaw24 Re: pierwsze ruchy 29.05.06, 22:06 dziękuje za odpowiedzi, jednak troche mnie to martwi bo to moja druga ciąża i powinnam podobno czuć ruchy szybciej, może jeszcze troszkę poczekam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nina02 Re: pierwsze ruchy 29.05.06, 22:49 Nie przejmuj się na zapas.Ja swoje poczułam w 21. tyg. Też się martwiłam, ale gin. mi powiedział, że bliżnięta często mają ciasno i mniej się ruszają, A potem tak mnie kopały (zwłaszcza synek) że aż bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin00 Re: pierwsze ruchy 30.05.06, 19:37 moje bliznieta ruszlay sie roznie. Jedno dziecko ruszlao sie ciagle i bardzo intensywie, drugie natomisat prawie w ogole. zastanaiwalm sie czasmi czy w ogole zyje. To straszne lae prawdziwe. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś