kryzysowa_narzeczona75 19.04.06, 10:10 Niektorzy ludzie sa po prostu glupi. Sieja ploty, sieja i po jaka cholere tego nie wie nikt. Zalosne i kurcze szkoda, ze mimo wszystko przykre Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Kwas 19.04.06, 10:12 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > Niektorzy ludzie sa po prostu glupi. Sieja ploty, sieja i po jaka cholere tego > nie wie nikt. Zalosne i kurcze szkoda, ze mimo wszystko przykre ludzie są tylko ludźmi...nic na to nie poradzisz,a najgorzej z takimi mieszkać w małych miasteczkach,gdzie wszyscy o wszystkich wiedzą wszystko Odpowiedz Link
nattaszaa Re: Kwas 19.04.06, 10:12 To prawda, ale pomimo wszystko mam dobre serce i klątwa nie sięgnie pokoleń Odpowiedz Link
hymen Re: Kwas 19.04.06, 10:17 Co Ty opoweiadasz? Na plotach cały ten świat stoi. Chcesz pozamykać wszystkie gazety i TV???? Może i masz rację, ale to dopiero smutne by było. Odpowiedz Link
nattaszaa Re: Kwas 19.04.06, 10:19 Nie ma sie co dziwic, ze cena spadła do 1.5, tyle jest warta Odpowiedz Link
hymen Re: Kwas 19.04.06, 10:23 I reklama. Kto więcej wyssie z palca, to są zawody, którymi świat żyje. Odpowiedz Link
hymen Re: Kwas 19.04.06, 10:30 nattaszaa napisała: > A teraz THEBIL.D zmieni strategie i po gazecie Strategie są różne, wszystkie na plocie jakby nie patrzeć są oparte. Wilk wilkowi wilkiem. Ja wolę sobie popatrzeć. Odpowiedz Link
nattaszaa Re: Kwas 19.04.06, 10:32 Niemcy są cwani, weszli pomiedzy SE a GW i wyszli na prowadzenie Odpowiedz Link
hymen Re: Kwas 19.04.06, 10:33 nattaszaa napisała: > Niemcy są cwani, weszli pomiedzy SE a GW i wyszli na prowadzenie Chyba dzielisz skórę na niedźwiedziu. Nasz ekspresiak nie powiedział jeszcze ostatniego słowa Odpowiedz Link
nattaszaa Re: Kwas 19.04.06, 10:40 hymen napisał: > Chyba dzielisz skórę na niedźwiedziu. Nasz ekspresiak nie powiedział jeszcze > ostatniego słowa Ja nic nie dziele, tylko w jakichś wiadomościach widziałam, czy słyszałam Odpowiedz Link
hymen Re: Kwas 19.04.06, 10:51 nattaszaa napisała: > hymen napisał: > > > Chyba dzielisz skórę na niedźwiedziu. Nasz ekspresiak nie powiedział jesz > cze > > ostatniego słowa > > Ja nic nie dziele, tylko w jakichś wiadomościach widziałam, czy słyszałam Jak zwykle, ploty jakieś )) Zresztą co za różnica, czy je Niemiec czy Żyd jakiś rozsiewa? I co to, Polak nie potrafi??? Odpowiedz Link
nattaszaa Re: Kwas 19.04.06, 10:56 hymen napisał: > Jak zwykle, ploty jakieś )) Zresztą co za różnica, czy je Niemiec czy Żyd > jakiś rozsiewa? I co to, Polak nie potrafi??? Polak dopiero potrafi, a Polka to już w szczególnosci Odpowiedz Link
hymen Re: Kwas 19.04.06, 11:05 nattaszaa napisała: > > jakiś rozsiewa? I co to, Polak nie potrafi??? > > Polak dopiero potrafi, a Polka to już w szczególnosci Nie ma co szat rozrywać czy biustonoszów zrzucać. Uważać trzeba i tyle. W końcu łatwowierność nie jest nieuleczalną chorobą. Odpowiedz Link
nattaszaa Re: Kwas 19.04.06, 13:53 hymen napisał: > łatwowierność nie jest nieuleczalną chorobą. chyba nie ja jedna ... Odpowiedz Link
dzikoozka A ja mam to w d...pie. 19.04.06, 10:23 Przynajmniej tyle się nauczyłam ostatnio. Odpowiedz Link
krysica Re: o i to sie nadaje do prasy a nie tylko.... 19.04.06, 10:24 kelnerzy i kelnerzy Odpowiedz Link
hymen Tylko drobna korekta! 19.04.06, 10:28 krysica napisała: > śpiewający kelnerzy i rozbierajace się kelnerki Odpowiedz Link
hymen Re: Tylko drobna korekta! 19.04.06, 10:32 krysica napisała: > kelner tez sie może rozebrać A kelnerka zaśpiewać Mogą też robić jedno i drugie, razem i osobno. Tylko kto poda drugie danie?? Odpowiedz Link
hymen Re: Tylko drobna korekta! 19.04.06, 10:52 krysica napisała: > szwedzki stół) To jest rozwiązanie ) Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: Kwas 19.04.06, 15:32 > Niektorzy ludzie sa po prostu glupi. Sieja ploty, sieja i po jaka cholere tego > nie wie nikt. Zalosne i kurcze szkoda, ze mimo wszystko przykre dlatego tak ważne jest by samemu być wobec tego zawsze z klasą, zasadami i wysokim morale Odpowiedz Link