gosiaczek278 24.08.06, 14:04 jestem z poznania i mam bliźniaki które mają 6 tygodni, które potrzebują nan 1 ha. nie stać mnie na kupno puszkowego mleka za ok 25 zł. czy można gdzieś tańsze kupić?? poratujcie mnie i moją natalkę i dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikap31 Re: gdzie w poznaniu tani nan 1 ha???? 24.08.06, 14:42 witaj,nie wiem,czy to mleko jest na receptę,czy ogólnodostępne z marketu(jeśli to 2 ,to może jest odpowiednik,na który dostaniesz zniżkę z NFZ).Ja na swoje bliźniaki dostałam od razu od pediatry receptę na Bebilon Pepti i korzystalam z 50% zniżki,za puszkę płaciłam 12,50.Trwało to 15 mcy.Spróbuj więc i Ty z lekarzem-przy bliźniakach nie powninno być żadnego problemu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rommil Re: gdzie w poznaniu tani nan 1 ha???? 25.08.06, 09:13 mleko nan nie jest na receptę więc nie kupisz go za 50%ceny,może poszukaj w różnych sklepach-ja w niektórych widziałam po 19zł za puszkę.Ja na Twoim miejscu jak już zasugerowała koleżanka spróbowłabym dogadac sie z pediatra(myślę ze powinna pojsc Ci na rękę) żeby przepisywała wam mleko ktore jest zarezerwowane dla alergigow i dlatego jest na 50% ceny.Są to nutramigen(ma paskudny smak)lub bebilon pepti(polecam)-ceny bebilonu pepti w zaleznosci od apteki wahają się od 7zł do 12,50 zł za puszkę po zniżce 50%,przynajmniej tak jest w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś