tusia21 24.09.06, 10:42 Gdzie w Warszawie można obejrzeć ten wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaki14 Re: gdzie implast spider 25.09.06, 11:26 W sklepie na Al. Solidarności chyba, dokładny adres podam ci jutro, mój mąż jest teraz w Warszawie, pojechał obejrzeć wózki bliźniacze, a on ma dokładny adres i nazwę sklepu. Jak nie zapomnę napiszę ci jutro. najwyżej wyślij mi jutro przypomnienie na pocztę to ci adres podam ok ?? pozdrawiam Ogląda tez wózki trójkołowe Motercare i i czterokołową Emaljungę, to porówna, który najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
blady.jacek Re: gdzie implast spider 25.09.06, 12:51 witam, a ja taki dostane po siostrze mąża która ma bliźniaki fartnęło mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: gdzie implast spider 25.09.06, 20:02 Al.Solidarności 98 czy 99 "wózki dziecięce i artykuły" (numer telefonu znalazł w internecie w spisie firm) od Placu Bankowego idąc po lewej stronie ten sklep - cytuję męża Mój mąż obejrzał dziś trzy wózeczki: Implasta spidera, Emalungę i trójkołówką Mothercare. Wszystkie podobno fajne ale ocenił najwyżej Mothercare!!! (cena prawie ta sama co Implast) a potem Implast i emaljunga. Mothercare oglądał w Wola Park. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: gdzie implast spider 26.09.06, 10:11 Nie ma sprawy, cieszę się,że mogłam pomóc. trójkołowiec Mothercare jest chyba od niego jeszcze fajniejszy Odpowiedz Link Zgłoś