Dodaj do ulubionych

pytanie do redakcji

IP: *.* 30.09.02, 13:19
Chciałam się dowiedzieć, czy zgłaszanie bliźniąt do sesji fotograficznej w ogóle ma sens? Chodzi mi o to, czy w ogóle brana jest pod uwagę możliwość umieszczenia na okładce dwójki dzieci??? Bo fotografowanie jednego bliźniaka byłoby niesprawidliwe... a niestety nie widziałam nigdzie zdjęć dwójeczki na okładce...AsiaT, mamusia wyjątkowo słodkich bliźniaków :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka_J. Re: pytanie do redakcji IP: *.* 30.09.02, 21:46
      Zgadzam się, wyjątkowo słodkie i fotogeniczne to bliźniaki.AgnieszkaJ.
    • Gość: Agnieszka_J. Re: pytanie do redakcji IP: *.* 30.09.02, 21:49
      I jeszce coś - Asiu, Twoi cchłopcy są bardzo podobni do siebie - może wystarczy jeden na okładkę? A jakby co, to zostaje układ poziomy - to taki pomysł do redakcji. AgnieszkaJ
      • Gość: asia_t Re: pytanie do redakcji IP: *.* 01.10.02, 12:21
        Agnieszka, nie chodzi mi o to, zeby moje dzieci byly na jakiejs okladce. Chodzi mi ogolnie o zasade, czy w ogole ma sens zglaszanie sie na taka sesje?? Skoro i tak nie ma mowy, aby gdziekolwiek bylo zdjecie dwojki... asiaT
        • Gość: feratu Re: pytanie do redakcji IP: *.* 01.10.02, 18:21
          Asiu.. Jeśli mogę się wtrącić, to chciałam powiedzieć, że pomysł, aby na okładce czasopisma umieścić bliźniaków uważam za REWELACYJNY :-) Serio! W sumie chyba jeszcze na żadnym czasopiśmie o maluchach nie spotkałam się z taką okładką, a szkoda, bo myślę że wyglądało by to świetnie :-) Do tego chciałam dodać Asiu, że Twoi malcy są fenomenalni (wiem, co piszę, bo widziałam!) i fantastycznie wyglądali by razem na okładce!!! Warto o tym pomyśleć.. to do redakcji :-)Pozdrawiam Feratu :-)
      • Gość: Agnieszka_J. Re: pytanie do redakcji IP: *.* 01.10.02, 21:58
        Asiu, dlaczego nie chciałabyś, aby Twoje dzieci były na okładce? Mogliby w przyszłości szpanować przed laskami, że oni na okładce i w ogóle... Ja tam chciałabym, żeby moje wylądowały na okładce. Jak nie teraz, to w przyszłości. No, może nie we wszystkich czasopismach. A tak w ogóle, to walczmy o równouprawnienie bliźniaków, a co! Jedno może być na oładce, dlaczego nie dwa?Pozdrawiam, AgnieszkaJ,
        • Gość: mikimi Re: pytanie do redakcji IP: *.* 10.10.02, 20:46
          Pomysl z blizniakami na okladke jest super, a twoje dzieci sa wyjatkowo urocze i mysle ze powinnas sprobowac ja widzac takich przystojniakow na okladce bez wachania kupilabym taka gazetke bez wzgledu na zawartosc hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka