Gość: procho IP: *.* 11.02.03, 08:05 Witam wszystkich.Jestem Wielkim Szczesciarzem !!!!!!! W maju przyjda na swiat MOJE MALE BLIZNIAKI !!!!!!!!!!POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.CZESC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia22 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 14:27 Gratulujemy serdecznie i życzymy dużo zdrówka dla całej rodzinki.PozdrawiamyMadzia z przychówiek Odpowiedz Link Zgłoś
grzechop2 Re: BLIZNIAKI 08.01.04, 11:33 My tez w maju mamy termin na nasza dwojeczke )) Czekamy teraz.....juz na ten moment....Pozdrowka i trzymajcie sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GabiG Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 15:36 GRATULACJE!!!!!!gdybys mial jakies pytania lub watpliwosci, zapraszamy!!!!pozdrawiamGabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik111 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 19:44 witam i życzę powodzenia !!!!!!!!monik111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDELA Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 23:22 Witaj i gratulacje!!!!!! W maju przyjdą na świat również moje bliżniakiPowodzenia , pozdrawiam Edela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSZKA100 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 09:23 HejSama jestem tutaj na forum do niedawna a mam juz 6 miesieczne blizniaczki, Zycze Twojej Zonie aby jak najpozniej urodzily i abyscie mieli piekne i zdrowe dzidziusie.MYSZKA100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 09:28 Witamy na naszym forum! A może chcesz poczytać naszą wspólną broszurkę dla przyszłych rodziców bliźniąt? asiaT Odpowiedz Link Zgłoś
atka22 Re: BLIZNIAKI 10.01.04, 21:36 Witajcie, też jestem podwójną szczęściarą - chłopcy prezyjdą na świat na przełomie kwietnia i maja (mam nadzieję) i strrrrasznie się z mężem cieszymy )) Drogie mamusie i tatusiowie - chętnie poczytamy wszelkie broszury, stronki - wszystko o bliźniaczkach - jeśli wiecie gdzie tego szukać, podzielcie się wiedzą, pozdrawiamy - cała trójeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienkkaa Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 17:28 To witaj w gronie pozostalych szczesciarzy , czyli rodzicow blizniat zyczymy bezproblemowej ciazy, porodu o czasie i zdrowiutkich maluszkow Kasienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika25 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 19:46 Witam gorąco i pozdrawiam, Monika z Krzysiem i Kubusiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila_mlak Re: BLIZNIAKI IP: *.* 16.02.03, 00:16 Witam i gratuluje. Sama od niedawna jestem potrojna szczesciara prawie trzymiesiecznych trojaczkow Aleksandry, Dominika i Julci. Zycze tego co najwazniejsze bezproblemowej ciazy i zdrowych dzieciaczkow. Pozdrawiam Kamila z mezem. Odpowiedz Link Zgłoś