IP: *.* 11.02.03, 08:05
Witam wszystkich.Jestem Wielkim Szczesciarzem !!!!!!! W maju przyjda na swiat MOJE MALE BLIZNIAKI !!!!!!!!!!POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.CZESC
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia22 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 14:27
      Gratulujemy serdecznie i życzymy dużo zdrówka dla całej rodzinki.PozdrawiamyMadzia z przychówiek
      • grzechop2 Re: BLIZNIAKI 08.01.04, 11:33
        My tez w maju mamy termin na nasza dwojeczke wink)) Czekamy teraz.....juz na ten
        moment....Pozdrowka i trzymajcie sie!!
    • Gość: GabiG Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 15:36
      GRATULACJE!!!!!!gdybys mial jakies pytania lub watpliwosci, zapraszamy!!!!pozdrawiamGabi
    • Gość: monik111 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 19:44
      witam i życzę powodzenia !!!!!!!!monik111
    • Gość: EDELA Re: BLIZNIAKI IP: *.* 11.02.03, 23:22
      Witaj i gratulacje!!!!!! W maju przyjdą na świat również moje bliżniakismilePowodzenia , pozdrawiam Edela
    • Gość: MYSZKA100 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 09:23
      HejSama jestem tutaj na forum do niedawna a mam juz 6 miesieczne blizniaczki, Zycze Twojej Zonie aby jak najpozniej urodzily i abyscie mieli piekne i zdrowe dzidziusie.MYSZKA100
    • Gość: asia_t Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 09:28
      Witamy na naszym forum! A może chcesz poczytać naszą wspólną broszurkę dla przyszłych rodziców bliźniąt? asiaT
      • atka22 Re: BLIZNIAKI 10.01.04, 21:36
        Witajcie,

też jestem podwójną szczęściarą - chłopcy prezyjdą na świat na przełomie
        kwietnia i maja (mam nadzieję) i strrrrasznie się z mężem cieszymy wink)) Drogie
        mamusie i tatusiowie - chętnie poczytamy wszelkie broszury, stronki - wszystko
        o bliźniaczkach - jeśli wiecie gdzie tego szukać, podzielcie się wiedzą,

pozdrawiamy - cała trójeczka
    • Gość: kasienkkaa Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 17:28
      To witaj w gronie pozostalych szczesciarzy , czyli rodzicow blizniat :-) :-) zyczymy bezproblemowej ciazy, porodu o czasie i zdrowiutkich maluszkow :-) Kasienka
      • Gość: Monika25 Re: BLIZNIAKI IP: *.* 12.02.03, 19:46
        Witam gorąco i pozdrawiam, Monika z Krzysiem :hello: i Kubusiem :hello:
    • Gość: kamila_mlak Re: BLIZNIAKI IP: *.* 16.02.03, 00:16
      Witam i gratuluje. Sama od niedawna jestem potrojna szczesciara prawie trzymiesiecznych trojaczkow Aleksandry, Dominika i Julci. Zycze tego co najwazniejsze bezproblemowej ciazy i zdrowych dzieciaczkow. Pozdrawiam Kamila z mezem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka