shemsi1 10.05.07, 20:17 I wazymy ponad 6 kg tiny.pl/dkkl pozdrawiamy Blizniaki i ich Rodziców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nata102 Re: To MY!! Trojaczki majmy juz 4 miesiace :) 10.05.07, 20:24 Gratulacje! Wszystkiego najlepszego! Codziennie o Was sobie myślę, bo numer BABY z Wami leży u mnie przy łóżku. I ciągle mnie ta historia o bocianach urzeka na nowo. Jest słodka! A dziewczyny jakie są słodkie! I jakie mają bajeranckie bluzeczki! Buziaki dla Waaaaaaaas wszystkich p.s. jak syn? już się trochę przyzwyczaił do takiej ilości sióstr Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: To MY!! Trojaczki majmy juz 4 miesiace :) 10.05.07, 20:56 czekaj, czekaj - kazda z osobna czy w sumie 6 kg? slodyczki nie ma co. calusy od nas kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 heh kazda osobno ;) babska jak sie patrzy!! 10.05.07, 21:02 dzieki adas juz sie przywyczaił, choc teraz pogoda i ciagle na podwórku gania ale rano zawsze prosi bym je przełozyła do duzego lozka z łozeczek, a one maja etap pierwszy "Łózeczkowanie", przewijanie i potem duze łózko a ten lezy i steka ze choc jedna siostre mam mu dać, no i jak tu nie dac Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: heh kazda osobno ;) babska jak sie patrzy!! 10.05.07, 21:26 Shemsi, co ty kurcze robisz, że tak przybierają??? ile jedzą na dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: Rewelacyjne! 10.05.07, 22:55 super kobietki z nich beda!Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: Rewelacyjne! 11.05.07, 08:09 Śliczne pyziaki! U nas zabawa w duzym łózku z rodzicami jest od 6 do 7 kazdego ranka, uwielbiają to, my trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: To MY!! Trojaczki majmy juz 4 miesiace :) 11.05.07, 10:29 wszystkie trzy są kochane pewnie duma rodziców!!! pzdr serdecznie podziwiam was DIKA Odpowiedz Link Zgłoś
izek26 Re: To MY!! Trojaczki majmy juz 4 miesiace :) 11.05.07, 10:37 cudne dziewczyny ,no i ładnie rosną życzymy dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 acha a my mamy dziś równo 12 tygodni 11.05.07, 11:52 w środę skończymy 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
rosaanna Uuuaaa...!!! Ale Ci te dziewczyny rosną :)))) 11.05.07, 10:48 Gratuluję. Bravo!!! No, ale... "cudze" dzieci zawsze szybko rosną Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re:shemsi podobne do małza są co?? 11.05.07, 11:13 2e napeno no tak mi się zdajejak pamiętam fotke z gazetki no a fanką całkowitą twego synka jestembo wiesz ja mam córe 4,5 mies)hihi Odpowiedz Link Zgłoś
waflinka Re: To MY!! Trojaczki majmy juz 4 miesiace :) 11.05.07, 12:23 Jeju Aniu czym Ty je karmisz? Są śliczne, przesyłam całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
aggy80 Re: To MY!! Trojaczki majmy juz 4 miesiace :) 11.05.07, 12:32 sliczne cuda! gratulacje aga Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Dzieki wielkie :) nan1 i deserek wcinaja ;) 11.05.07, 15:46 1,5 miecha tylko mleko cycowe dostawały ale nie wyrobiłam w zasadzie to jutro koncza 4 miechy dzis z emi byłysmy odwiedzic siostrzyczki i doktorków w szpitalu b lubie tam jezdzic, w koncu spedziłam tam prawie 3 miłe miechy juz oni tam zadbali o moją wygode ale fajnie było, scisków nie było konca zeby z przyjemnoscia odwiedzac szpital???????? hehe no to zbieram zapisy na narzeczona dla mojego synka Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Dzieki wielkie :) nan1 i deserek wcinaja ;) 11.05.07, 17:31 Są super, śliczne, i takie duże!!! Shemsi, ILE one tego mleka piją, że tak przybierają??? Chyba ponad kg przybierają na mc, tak?? Moje ważą po 6500, ale mają 6 mcy. Z drugiej strony były jednak znacznie mniejsze od Twoich. Zazdroszczę tego przyrostu wagi) Wszystkiego NAJ i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 wczoraj moj syn powiedział : 11.05.07, 15:48 była u nas ciotka i pyta go: - Adasiu, czy pomagasz mamie??????? - taaaaaaaak... wkladam dziewczynkom NUPLE (smoczki) do buzi.... - a jeszcze cos wiecej pomagasz???????? - Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... pełno tych nupli wkładam... Odpowiedz Link Zgłoś
rosaanna HEJ Ania - wklej tu jeszcze tę fotkę.... 11.05.07, 21:53 jak dziewczynki są na brzuszkach i główki noszą. Proszę )) - Jest SUPER!!! Uwielbiam ten etap rozwoju Maluchów )))))))))))) Jak zawsze pozdrawiamy Ania - mama Mai, Kamila i Przemka(*) Odpowiedz Link Zgłoś