Dodaj do ulubionych

nadal kojec?

18.06.07, 09:44
tak sie zastanawiam, bo z tgo co widze to moim malym sie juz nudzi.
a konkretnie jest juz za mayl dla nich dwoch.

a mialam tak, ze kojec to pobyt dzienny, lozeczka w sypialni - nocny.

jak tu sobie z tym poradzic - skoro kojec jest juz be, to gdzie maja byc w
ciagu dnia calego?

jak wy to rozwiazalysice?
Obserwuj wątek
    • aggy80 Re: nadal kojec? 18.06.07, 10:09
      na podłodze...
      moje od kilku miesięcy już chwilę po przebudzeniu lądują na dywanie na którym dodatkowo leży jeszcze śpiwór i zaczynają się przewracać, bawić itp. przedpołudniowe drzemki również uskuteczniamy na dywanie

pozdrawiam
      aga
      • cytrusowa Re: nadal kojec? 18.06.07, 10:34
        no a co z uchylonym oknem?

bo u mnie malo miejsca, jest akurat orzy onie i musi byc uchylone, bo goraco w domu.

mam tylko srtresa ze je zawieje.

wiem, wiem, moze przewazliwona jestem
        • gosiareczka Re: nadal kojec? 18.06.07, 10:51
          moje bąble mają 13 m-cy, a przeważnie kilka godzin dziennie nadal są w kojcu
          (reszta na dworzu, tarasie...i in.)
          no ale fakt że mamy baaaardzo duży kojec i dziewczynki spokojnie ganiają się w
          nim, chowają za miśki itp wink)

a ja spokojna jestem że nic się im w tym czasie nie stanie i mogę coś na luzie
          w domu zrobic
          • 100ania Re: nadal kojec? 18.06.07, 11:34
            chłopaki egzystują na podłodze, przy otwartym balkonie (chyba że bardzo wieje, wtedy przymykam); ale nad kojcem właśnie zaczynam się zastanawiać, bo muszę ich gdzieś wsadzać, kiedy wychodzę do kuchni czy kibelka. Pełzają już po całej podłodze i ostatnio Igor wszedł pod stół o mało nie przewracając krzesła na siebie, brrrr...
            • 100ania Re: nadal kojec? 18.06.07, 12:04
              Cytrusia, napisz jakiej firmy masz ten kojec, jakie ma wymiary? Używasz jednego dużego, czy dwóch mniejszych?
              • cytrusowa Re: nadal kojec? 18.06.07, 17:11
                Ania, firmy nie znam, wymiarow tez nie ale jak tylko sie owiem - napisze ci.

ale kojec jest juz za maly na dwojeczke
    • nemezja1 Re: nadal kojec? 20.06.07, 11:54
      Moje biegają luzem po całym domu, niebezpieczne rzeczy uprzątnęłam,
      pozasłaniałam poduszkami, pozaklejałam niektóre szuflady, w innych grzebią
      jeśli chcą. Nie chodzę już za nimi, najczęściej drepczą za mną a potem idą
      sobie gdzieś się bawic. Jak jest upał to pozwalam wychodzic im na balkon. Jak
      jest chlodniej to ciut cieplej ubieram ale raczej z tym nie przesadzam. Mają
      11,5 m-ca i jeszcze nie chodzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka