Dodaj do ulubionych

foteliki drugie, jakie?

06.10.07, 01:09
jakie macie? slyszalam o concordach, znacie? macie?
Obserwuj wątek
    • 100ania Re: foteliki drugie, jakie? 06.10.07, 09:39
      my mamy Maxi Cosi Priori po starszym synku i pożyczamy drugi, podobny
      • anys.d Re: foteliki drugie, jakie? 06.10.07, 09:53
        my tez mamy Maxi Cosi Priori i jestesmy zadowoleni z tych fotelikow,
        sa wygodne, rozkladaja sie fajnie do pozycji lezacej, same plusysmile
        • blizniaki14 Re: foteliki drugie, jakie? 06.10.07, 09:58
          Antoś ma Ramatti, dostaliśmy jeden od znajomych chicco,ale najbardziej nam się
          podobają maxi cosi smile
          • agiq Re: foteliki drugie, jakie? 07.10.07, 13:49
            my w koncu kupilismy Ramatti ze wzgledu na cene...
            • pata100 Agiq i jak jesteście zadowoleni? 07.10.07, 14:05
              My też się zastanawiamy nad Ramatti więc mam pytanie skoro juz je
              przetestowalicie to jakie opinie?
              • blizniaki14 Re: Agiq i jak jesteście zadowoleni? 07.10.07, 15:14
                wiem,że pytanko nie do mnie,ale Antoś od 15 m-cy jeździ w Ramatti i jest OK smile
                • pata100 Re: Agiq i jak jesteście zadowoleni? 07.10.07, 17:02
                  opinia kazdego uzytkownika jest bardzo istatna smile dzięki
                  • fulvia16 Re: Agiq i jak jesteście zadowoleni? 09.11.07, 12:14
                    a ja mam Maxi Cosi Tobi, w ogóle z tego co czytałam to foteliki Maxi
                    Cosi dobrze wypadają w testach, dla drugiego brzdąca też będziemy
                    jako drugi fotelik kupować maxi Cosi Tobi, ew Priori
                    pozdrawiam
                    Fulvia
                    • traganek Re: Agiq i jak jesteście zadowoleni? 09.11.07, 13:00
                      My najpierw kupiliśmy maxi cosi tobi. i jestem bardzo z niego
                      zadowolona. Potem drugiemu bliźniakowi chciałam kupić maxi cosi
                      priori ale w sklepie powiedziano mi, że lepszy od niego jest chicco
                      (nie pamiętam nazwy dokładnej) i kupiliśmy. Uważam, że oba Tobi i
                      chicco są porównywalne jakościowo, tylko cena inna...
                      • shemsi1 ze drozszy to znaczy lepszy??zobaczcie ten 09.11.07, 13:38
                        www.allegro.pl/item261511582_fotelik_driver_firmy_niania_0_18_kg_hit_jesienny.html
                  • agiq Re: Agiq i jak jesteście zadowoleni? 11.11.07, 12:26
                    jesteśmy zadowoleni, z tym że tylko tata je mocuje w samochodzie
                    wiec ja na ten temata nic nie moge powiedzic, dziewczynom wygodnie,
                    spać też spały i było ok.
          • pracujacamama Re: foteliki drugie, jakie? 09.11.07, 14:11
            witam
            maxi cosi są fajne ale wąskie. dziecko jak ma 2 latka i jest w
            kombinezonie jest mu zaciasno. Gdyby nie ukradli nam fotelika razem
            z samochodem i tak bysmy kupili inny wink
            • izek26 Re: foteliki drugie, jakie? 09.11.07, 14:31
              my kupiliśmy takie,oczywiście w necie są sporo tańsze niz w sklepie maja 2
              wkładki i super kolorysmile
              www.allegro.pl/item266566715_nowy_fotelik_samochodowy_gratis_extrazaglowek_.html
              mam pistacjowe,są cudnesmile
              • pata100 Re: foteliki drugie, jakie? 09.11.07, 14:58
                My mamy takie są pod względem zapinania pasów bezpieczeństwa i
                ustawień wzorowane na maxi cosi a cena jednak zupełnie inna.
                www.allegro.pl/item261903131_coneco_zenith_9_25_kg_wys_0zl_super_naczynia_.html
                • shemsi1 własnie izek,chyba tez sie na nie skusze 09.11.07, 17:25
                  poprosze tylko sprzedawce by je zmierzył wszystkie 3 czy mi wejdą razem na tył
                  samochodu
                  • izek26 shemsi ja mam 3 z tyłu 09.11.07, 18:53
                    co prawda nie jednakowe ale ten starszej córki wcale nie jest wąski
                    • shemsi1 Re: shemsi ja mam 3 z tyłu 09.11.07, 23:09
                      poprosiłam tego goscia by mie je 3 razem zmierzył Dbig_grinbig_grin
                      a dlatego, ze kolega trojaczkowy powiedział ze kupili jakies, ok, zapieli, ale
                      sie drzwi boczne nie zamkneły big_grinbig_grinbig_grin hehehe
                      • izek26 Re: shemsi ja mam 3 z tyłu 10.11.07, 09:20
                        my tu he he he ale to się można wkurzyćuncertain
                        • blizniaki14 Re: shemsi ja mam 3 z tyłu 10.11.07, 09:35
                          dziewczyny no i jeszcze zależy jaki się ma samochód wink
                          my tez trzy foteliki z tyłu synka starszego i bliźniaków smile
                          • dragonia Chicco Key 1-X Plus 10.11.07, 16:42

My may foteliki chicco. Kupiliśmy na allegro po 395 zł + 25 zł
                            przesyłka za obydwa. W sklepie te foteliki kosztują cos koło 600 zł.
                            Doczytaliśmy sie równiez, ze w testach ADAC 2007, ten fotelik chicco
                            wypadł na 3, tak samo jak Maxi Cosi Tobi (który rok wcześniej miał
                            4). Z fotelików jesteśmy bardzo zadowoleni i nasze dzieci też.
                            Foteliki mają zagłówek podnoszony, dlatego ten fotelik spodobał nam
                            się, bo w niektórych główka dziecka "lata" od brzegu do brzegu.
                            Sprzedawcę też mogę polecić, bo wszystko odbyło się szybko i
                            sprawnie.
                            • shemsi1 izek 11.11.07, 10:02
                              on tez sie smiał big_grinbig_grinbig_grin
                              bo zajechał z tym do sklepu i mu wydali "chydsze" jakies...
                              juz nie patrzył na firme.

a pan mi zmierzył, dzis bede mierzyła autosmile
                              i chyba sama sobie pojade po nie, bo pan z krakowa, a ja mam tam 60km i duzo
                              kolezanek z którymi sie moge spotkac big_grin
                              • izek26 Re: izek 11.11.07, 13:30
                                shemsi ale ty chyba i tak masz jakiegos vana co?no bo jest jeszcze starszy brat
                                o ile kojarzę ,więc w najgorszym wypadku mogą siedzieć po 2
                                • cytrusowa Re: 11.11.07, 15:55
                                  pozostalismy wierni Maxi Cosi.
                                  male do tej pory, a za chwile skoncza 11 mcy, jezdzily w maxi cosi cabrio fix.

teraz beda Priori SPS, sa szerokie, zreszta moje dziewcynki to szczuplaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka