bociek77 16.12.08, 12:35 dziewczyny właśnie się przymierzam powoli do kupna wózka gdzie kupowałyście swój Peg Perego Duette jakoś nie mogę sie w tym odnaleźć - a chcę kupić wózek z fotelikami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_gdn Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 16.12.08, 14:53 Ja kupowałam w hurtownii Calineczka w Warszawie. Kupowałam u nich jeszcze różne akcesoria dla dzieci i udało mi się uzyskać 10% rabat. Niestety nie mieli już oryginalnych nosideł ( w innych hurtowniach również)i kupiłam innej firmy, chyba za 95zł/szt. Najlepiej jak poczekasz do stycznia albo lutego, ma być nowa kolekcja i inne kolory, no i będą oryginalne nosidła. Próbowałam kupić bezpośrednio u producenta w Poznaniu ale oni się już wycwanili i nie dało rady. Można kupić na allegro w dobrym stanie ale mąż uwziął się na nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tremollo Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 16.12.08, 15:21 ja tez kupowałam w sklepie calineczka w warszawie przy ul. grochowskiej, chyba za 2150zł. Do tego 2 nosidła niefirmowe po 95zł, (oryginalne są po 299). Przy płaceniu gotówką zawsze proszę o rabat i zawsze dają min.5 %. Przy większych zakupach rabat jest większy. Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 16.12.08, 16:47 Ja też w calineczce, bez nosideł i bez fotelików - 1850 zł. I czekałam ok. 6 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 16.12.08, 18:00 Ja mam stary model i uzywany, ale znajomi kupowali w jednej z dwoch hurtowni w Grojcu i mowili, ze ceny dobre. A w kazdym razie lepsze niz w Warszawie, a dojazd niedaleki. Odpowiedz Link Zgłoś
renatusia24 Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 16.12.08, 21:48 Piotruś Pan 1900zł www.piotruspan.com.pl/w-zek-bli-niaczy-firmy-peg-perego-model-duette-sw-b-2008-b.html Odpowiedz Link Zgłoś
inko_gnito Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 16.12.08, 21:49 kupowalismy u nich: www.tylkomarkowe.pl/wozek-dla-blizniat-pegperego-duette-sw-moka,tylkomarkowe-produkty,25827.html czekalismy 3 dni na dostawe. Odpowiedz Link Zgłoś
bociek77 Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 09.01.09, 20:07 bardzo dziękuję foteliki już zamówiłam w Świecie dziecka w warszawie za 399 zł szt (starszy model ale dużo tańszy od tego nowego bo aż o 300 zł !!!) a wózeczek zamowię w sklepie Piotruś Pan różniece w cenie są kosmiczne w jedym ze sklepów w Poznaniu komplet wycenili mi na 3800 zł !!! a uda mi się kupić za 2700 !! Odpowiedz Link Zgłoś
gnesik Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 10.01.09, 16:56 W którym świecie dziecka? Byłam ostatnio na Targówku i mieli tylko takie za ponad 550zł Odpowiedz Link Zgłoś
bociek77 Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 10.01.09, 18:03 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=497539677 Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki8 Re: gdzie najtaniej PegPerego ?? 24.02.09, 11:26 Witam, jeśli jest Pani zainteresowana chętnie odstąpię używany peg perego duette. Ma tylko siedziska spacerowe, więc może Pani dokupić po prostu nowe gondolki w sklepie i nie wydać całej pensji . Wózek jest w pełni sprawny, granatowy, pokrycie siedzisk - w biało- granatową kratkę, można prać w pralce, było prane. Budki były prane przez namoczenie w wannie. Kosz odpinany, 1 napa ma feler ale się trzyma. W komplecie osłonki na nogi do wersji spacerowej (nie są to śpiworki ale pod spód wchodzi gruby koc). Odbiór osobisty w Warszawie. Pozdrawiam blizniaki8@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś