dzela-226 21.02.09, 10:45 Że pod koniec ciąży moje bliżniaki(34 t.c) tak bardzo się uspokoiły? czuje ruchy,ale już nie takie silne są,porównała bym je teraz do "przewracania z boku na bok" a nie do "ringu bokserskiego"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasilaaa Re: Czy to normalne... 21.02.09, 11:13 To pewnie dlatego, że maja już bardzo mało miejsca. Im więcej miejsca tym mocniejsze ruchy, tak czytałam na forum o bliźniakach więc chyba tak powinno być, najważniejsze że czujesz jak sie ruszają Ja jestem w 28tc więc wszystko przede mną A co ile teraz masz wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa33 Re: Czy to normalne... 21.02.09, 11:46 Normalne) Ja mam 31 tc a moje rozrabiaki także pomału się uspokajają i nie latają z boków na boki.Dokładnie im dalej ciąża tym dzieci bardziej spokojne.Z pierwszą też tak miałam mała rozrabiała do ok 33 tc a potem cisza przybierała tylko na wadze ) Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Czy to normalne... 21.02.09, 17:30 u mnie bylo dokladnie tak samo! mozesz dla swietego spokoju isc na usg! ale w 34tc maluchy maja juz dosc ciasno i nie maja miejsca na wieksze ruchy! pamietam, ze tak jak Ty sie niepokoilam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Czy to normalne... 22.02.09, 10:54 bo jest im ciasno, nie mają takiego pola manewru jak wcześniej.. Odpowiedz Link Zgłoś