ewelina78 08.01.06, 22:36 Czy któraś z Was może polecić dobrego lekarza z Wrocławia który skutecznie rozprawi sie z pasozytami mojego synka i jednoczesnie nie zapomnii o wyleczeniu całej rodzinki czekam na sugestie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzatass Re: Lekarz wrocław 10.01.06, 20:25 A gdzie robiłaś badania? Ja też podejrzewam u mojej córki pasożyty tylko nie wiem gdzie zrobić te badanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaz11 Re: Lekarz wrocław 10.01.06, 21:15 no właśnie gdzie? my robiliśmy u dr Adamskiego i niestety wyszło .... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina78 Re: Lekarz wrocław 10.01.06, 21:36 Ja rowniez u dr Adamskiego wyszly lambie czekam na reszte wynikow tzn grzyby i robaki, i mam problem bo nie wiem gdzie sie teraz z tym udac nie jestem z wroclawia wiec moze wy dziewczyny polecicie jakiegos dobrego specjaliste z wroclawia ktory powaznie potraktuje problem i bedzie chcial przeleczyc cala rodzine (zastanawiam sie czy od jednego lekarz np pediatry dostane recepty na leki dla calej rodziny czy kazdy z nas bedzie musial isc do swojego lekarza nie wiecie jak to jest?)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś