meja33 04.03.07, 12:36 Dziewczyny poradźcie, jakie mydło kupić dla suchej skóry dziecka 2 letniego? Poprosze o konkretne nazwy, żebym w aptece wiedziała o co prosić. Czy do kapieli tez używacie mydła czy raczej płyn? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagu75 Re: mydło 04.03.07, 21:46 Mydło bez mydła. U nas super był żel Topialyse, a dziewczyny polecają też żel emolium. Ja jeszcze nie próbowałam, ale kremy emolium się sprawdziły. Dobrze przy suchej skórze wziąć też od razu balsam z serii. Ważne, żeby smarować w przeciągu 3-5 minut po wyjęciu z wody, wtedy najlepiej się wchłania. Jeśli nie ma poważnych problemów skórnych, możesz spróbować oillan firmy oceanic. Ja sprawdziłam olejek do kapieli i balsam. Skóra ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
izulka28 Re: mydło 04.03.07, 21:49 ja kąpię w płynie oilatum i myję mydełkiem również oilatum innego nie próbowałam bo u nas oilatum działa rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka11 Re: mydło 05.03.07, 18:25 Nam ostatnio lekarka poleciła Ollinum ok. 7 zł (sama ma syna z AZS). Ale jeszcze nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś