Dodaj do ulubionych

Schroederowskie potwierdzenie

02.10.04, 22:44
Kanclerz RFN-owski wreszcie wypowiedział głośno to o czym wszyscy normalni
ludzie już dawno wiedzieli, nazwał tzw. wypędzonych po imieniu "marginesem i
wieczniewczorajszymi" (w oryginalnym niemieckim brzmieniu "Randgruppe"
i "Ewiggestrige") Postawił ich w szeregu do którego należą już od samego
początku ich marnego zaistnienia, w szeregu sprawców bądz potomków sprawców i
winowajców. W dniu dzisiejszym mogą sobie tzw. wypędzeni podać rękę z nic nie
znaczącymi organizacjami neofaszystowskimi typu "DVU" i "NPD", które to
swoich zwolenników wyławiają wsród niemieckich błękitnych ptaków i innych
kryminalistow i imbecyli intelektualnych. Teraz już oficjalnie znajdujecie
się na śmietniku historycnym. Zasłużony koniec dla was dojczszlejzierowskie
rzezimieszki z "de" ... i wcale mi was nie żal, wręcz przeciwnie cieszy mnie
to bardzo.
A Polacy i tak się z Niemcami dogadają ... bez was szuje parszywe :)

Bye !
Killin' all german nazi pigs !
HENRY MORGENTHAU jr. jr.
Obserwuj wątek
    • Gość: pik Re: Schröderowskie potwierdzenie IP: 213.68.44.* 02.10.04, 22:48
      Panie grba, pan sobie wino popija a ja gore.
      • grba Re: Schröderowskie potwierdzenie 02.10.04, 22:50
        Gość portalu: pik napisał(a):

> Panie grba, pan sobie wino popija a ja gore.

żal ci?
      • henry.morgenthau_jr.jr Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 22:54

"Schröderowskie"

Uderz w stół ... a nożyce się odezwą .... no miałem rację ... jak zawsze z
        resztą :)))

Bye !
        HENRY MORGENTHAU jr. jr.
    • Gość: Deutscher Re: Schroederowskie potwierdzenie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.04, 22:52
      dlaczego wy Polacy macie ciagle jakies problemy?

dajmy o racji wzglednie braku racji rozstrzygnac sadom. czy to nie o wiele
      prostsze niz bezplodne przepychanki na tym forum? a i bedziecie mieli w koncu
      wiecej czasu dla siebie, waszych przyjaciol, pruyjaciolek i zon ;-)
      • Gość: pik Re: Schroederowskie potwierdzenie IP: 213.68.44.* 02.10.04, 22:55
        im pozostal juz tylko net
        • henry.morgenthau_jr.jr Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:02

> im pozostal juz tylko net

No !!!!
          I .. jak samopoczucie ...
          członka "marginesu/randgruppe" "wieczniewczorajszego/ewiggestrige" ?

Bye !
          HENRY MORGENTHAU jr. jr.
          • Gość: pik Re: Schroederowskie potwierdzenie IP: 213.68.44.* 02.10.04, 23:08
            Dziekuje za troske.
            Od czasu jak z "wami" nie musze zyc i na was patrzec wysmienicie a moze i
            jeszcze lepiej.
            - PA -
          • silesius Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:19
            henry.morgenthau_jr.jr napisał:

> I .. jak samopoczucie ...
            > członka "marginesu/randgruppe" "wieczniewczorajszego/ewiggestrige" ?

W okresleniu "Randgruppe" i "Ewiggestrige" tkwi potezny komplement.
            A moze uwazasz, ze zamiast konsekwentna indywidualnoscia z tradycja, lepiej byc
            impotentnym masowym szarakiem?
            • henry.morgenthau_jr.jr Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:28
              silesius napisał:

> W okresleniu "Randgruppe" i "Ewiggestrige" tkwi potezny komplement.
              > A moze uwazasz, ze zamiast konsekwentna indywidualnoscia z tradycja, lepiej
              byc
              >
              > impotentnym masowym szarakiem?

No to pozostawiam pole do popisu "wieczniewczorajszo-marginesowemu impotentowi
              intelektualnemu"

Bye!
              HENRY MORGENTHAU jr. jr.
      • henry.morgenthau_jr.jr Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 22:58
        Gość portalu: Deutscher napisał(a):

> dlaczego wy Polacy macie ciagle jakies problemy?
        >
        > dajmy o racji wzglednie braku racji rozstrzygnac sadom. czy to nie o wiele
        > prostsze niz bezplodne przepychanki na tym forum? a i bedziecie mieli w koncu
        > wiecej czasu dla siebie, waszych przyjaciol, pruyjaciolek i zon ;-)

A co ? Tobie też żal ? W świetle wypisywanych tu przez ciebie głupot i bzdur,
        wcale się nie dziwię :))))

Bye !
        HENRY MORGENTHAU jr. jr.
    • piast1025 Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:07

Oczywiście, drugi problem to elvry - "wypędzeni" z rzeczywistości do
      wirtualnych "widziMISIÓW ;-) sorry, ale nie mogę się powstrzymać od liścików do
      Elverka, bo kochaniutki nawet wątek mi dziś poświęcił, taki jest słodziutki :-D
      Pozdrawiam!
    • silesius Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:13

> Kanclerz RFN-owski wreszcie wypowiedział głośno to o czym wszyscy normalni
      > ludzie już dawno wiedzieli, nazwał tzw. wypędzonych po imieniu "marginesem i
      > wieczniewczorajszymi" (w oryginalnym niemieckim brzmieniu "Randgruppe"
      > i "Ewiggestrige") Postawił ich w szeregu do którego należą już od samego
      > początku ich marnego zaistnienia, w szeregu sprawców bądz potomków sprawców i
      > winowajców. W dniu dzisiejszym mogą sobie tzw. wypędzeni podać rękę z nic nie
      > znaczącymi organizacjami neofaszystowskimi typu "DVU" i "NPD", które to
      > swoich zwolenników wyławiają wsród niemieckich błękitnych ptaków i innych
      > kryminalistow i imbecyli intelektualnych. Teraz już oficjalnie znajdujecie
      > się na śmietniku historycnym. Zasłużony koniec dla was dojczszlejzierowskie
      > rzezimieszki z "de" ... i wcale mi was nie żal, wręcz przeciwnie cieszy mnie
      > to bardzo.

Schröder tez czlowiek i wolno mu miec prywatne zdanie. Czego by jednak nie
      powiedzial, pozostaje to jego prywatnym zdaniem. Nie podniecaj sie wiec i nie
      oczekuj, ze teraz wlasciciele popedza do notariusza zrzekac sie mienia i wysla
      do przewodniczacego SLD jako nastepczyni PZPR listy z przeprosinami i
      zapewnieniami, ze bandytyzm i zlodziejstwo powojennych rzadow komunistycznych
      to drobiazg i w ogole nie ma o czym mowic. Nie kanclerz bedzie rozstrzygal,
      zapamietaj to sobie.
      • henry.morgenthau_jr.jr Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:18
        silesius napisał:

> Schröder tez czlowiek i wolno mu miec prywatne zdanie. Czego by jednak nie
        > powiedzial, pozostaje to jego prywatnym zdaniem. Nie podniecaj sie wiec i nie
        > oczekuj, ze teraz wlasciciele popedza do notariusza zrzekac sie mienia i
        wysla
        > do przewodniczacego SLD jako nastepczyni PZPR listy z przeprosinami i
        > zapewnieniami, ze bandytyzm i zlodziejstwo powojennych rzadow komunistycznych
        > to drobiazg i w ogole nie ma o czym mowic. Nie kanclerz bedzie rozstrzygal,
        > zapamietaj to sobie.

A co ? Tobie też żal ? W świetle wypisywanych tu przez ciebie głupot i bzdur,
        wcale się nie dziwię :))))

Bye !
        HENRY MORGENTHAU jr. jr.
        • silesius Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:24

> silesius napisał:
          >
          > > Schröder tez czlowiek i wolno mu miec prywatne zdanie. Czego by jednak ni
          > e
          > > powiedzial, pozostaje to jego prywatnym zdaniem. Nie podniecaj sie wiec i
          > nie
          > > oczekuj, ze teraz wlasciciele popedza do notariusza zrzekac sie mienia i
          > wysla
          > > do przewodniczacego SLD jako nastepczyni PZPR listy z przeprosinami i
          > > zapewnieniami, ze bandytyzm i zlodziejstwo powojennych rzadow komunistycz
          > nych
          > > to drobiazg i w ogole nie ma o czym mowic. Nie kanclerz bedzie rozstrzyga
          > l,
          > > zapamietaj to sobie.
          >
          > A co ? Tobie też żal ? W świetle wypisywanych tu przez ciebie głupot i bzdur,
          > wcale się nie dziwię :))))

Mnie nie zal. Nie ma czego byc mi zal.
          Ja jestem spokojny, sprawy tocza sie w dobrym dla wlascicieli kierunku, a ze
          politycy musza stworzyc troche emocjonalnej rownowagi, to nic zaskakujacego i
          bez znaczenia dla spraw . Latwiej wam bedzie jednak w ogolnej euforii strawic
          orzeczenia korzystne dla wlascicieli, ktorym nigdy nie zalezalo na centralnej
          pozycji w polityce ani etykiecie postepowcow.

• Gość: gosc Re: Schroederowskie potwierdzenie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.04, 23:26
      w polsce Randgruppen z czlonkami takimi jak ty powoli przejmuja wladze. I wcale
      nie zyja przeszloscia, tylko propaganda.
      • henry.morgenthau_jr.jr Re: Schroederowskie potwierdzenie 02.10.04, 23:30
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> w polsce Randgruppen z czlonkami takimi jak ty powoli przejmuja wladze. I
        wcale
        > nie zyja przeszloscia, tylko propaganda.

W przeciwieństwie do ciebie w twoim kraju, ja w moim nie należę do
        marginesu :)))

Bye !
        HENRY MORGENTHAU jr. jr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka