Dodaj do ulubionych

dobry adwokat w katowicach

IP: *.crowley.pl 22.02.04, 19:50
Bardzo prosze o podanie namiarów do jakiegos dobrego adwokata w Katowicach.
To pilne!

Bardzo dziekuje z góry za pomoc

anna
Obserwuj wątek
    • plesser Re: dobry adwokat w katowicach 22.02.04, 21:11
      Napisz o jakiego rodzaju sprawe chodzi.
    • Gość: V&builder Re: dobry adwokat w katowicach IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 22.02.04, 22:49
      spro`buj skontaktowac` sie z Sattebrinim
    • Gość: Peet Re: dobry adwokat w katowicach IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 00:43
      dzwoń do małgosi lekston
    • Gość: anna Re: dobry adwokat w katowicach IP: *.crowley.pl 23.02.04, 20:16
      Chodzi sprawe karna.
      Dziekuje za odpowiedzi, ale moze jeszcze jakies telefon, namiary?

anna
      • Gość: karolinatrui Re: dobry adwokat w katowicach IP: *.toya.net.pl 22.11.23, 21:29
        Adwokat Magdalena Chróścielewska - tylko i wyłącznie. Bez dwóch zdań. Możecie próbować szukać kogoś innego, ale ona jest po prostu najlepsza z najlepszych. Nie ma sobie równych. Ale nie ma się co dziwić skoro rozwodami zajmuje się od kilkunastu lat, w tym się specjalizuje i widać, że to jest jej pasją!. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065
        Dziękuję za osobisty kontakt i osobistą reprezentowanie mnie w sądzie. I dziękuję za wygraną w 100%. Polecam więc.
        • Gość: kasiakliszyk@op.pl Re: dobry adwokat w katowicach IP: *.toya.net.pl 05.04.24, 21:27
          Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
          Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • matylda1990_1 Re: dobry adwokat w katowicach 28.11.24, 12:25
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • palinkaa9 Re: dobry adwokat w katowicach 22.05.25, 15:59
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
    • asiamala Re: dobry adwokat w katowicach 14.04.26, 11:24
      Warunkowe umorzenie, dla kogo?
      Jeśli potrzebujecie Państwo pomocy doświadczonych prawników w zakresie prawa karnego, cywilnego, rodzinnego, małżeńskiego, prawa pracy i ZUS, Kancelaria Adwokacka Chróścielewska&Chróścielewski zachęca do kontaktu telefonicznego, mailowego bądź umówienia konsultacji za pośrednictwem portalu Calendly. Zachęcamy do kontaktu: 📞+48 666 609 065 / +48 666 600 773 lub umówienie wizyty na Calendly: calendly.com/magdalenachroscielewska 💻Zapraszamy również na Nasze profile społecznościowe: Facebook - fb.com/chroscielewska Instagram – instagram.com/chroscielewska_chroscielewski Linkedin - linkedin.com/in/kancelaria-adwokacka-a5453b271 TikTok - tiktok.com/@chroscielew.ska.ski Youtube - www.youtube.com/channel/UCxULzuC3F3JQ3n-QT9Y8ouQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka