obserwatorx 23.11.06, 19:00 Dziś odbyła się pierwsz sesja w starostwie starosta Marian Zieliński - Osięciny wice-starosta Dariusz Jałoszyński -Radziejów Przewodniczący Rady Wiesław Bogdański - DOBRE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodiee Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 23.11.06, 19:26 ...a zastepcą przewodniczącego został pan Grzegorzewski, też z Dobrego, ciekawe czy coś tym naszym radnym uda sie zwojowac Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorx Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 23.11.06, 19:32 gdyby Gapiński nie został wójtem było by trzech to można by zrobić prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 03.01.07, 23:11 obserwatorx napisał: > gdyby Gapiński nie został wójtem było by trzech to można by zrobić prawie > wszystko prawie to tak jak mniej więcej, "żyd" tak jeździł na nartach, mniej na nartach więcej na dupie, oczywiście że nie mam zamiaru nikogo obrażać a tym bardziej żyda, ważne że jest dobrze, jeszcze tylko zadbać o ludzi, by mogli żyć godnie we Własnej Ojczyźnie, a myślę że już można, czas powojennej zrozumiałej biedy dawno się skończył, a zapewne jeszcze pamiętamy jak to mówiono przed laty, te obietnice.... realne zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
pele42 Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 04.01.07, 16:15 no już chyba odbyła się kolejna i chyba nic nie udało im się zwojować przynajmniej ja nie słyszałem aby coś im się udało no ale.............. mają na to 4 lata POCZEKAMY - ZOBACZYMY Wiesiek i Romek trzymamy za was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorx Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 04.01.07, 21:31 Coś tam zrobiono poza zwykłymi czynnościami takimi jak pieniądze dla jednostek szkół itp. Planuje się zwiększyć obsadę w komunikacji bo ludziska dużo aut rejestrują i są kolejki Zabrano się za porządki w zarządzi dróg powiatowych Robią zmiany kadrowe ekipy post E-seldowskie: Zajączkowska , Kanafa Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanskiw Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 04.01.07, 23:10 Serdeczne Dzięki, Bardzo rzadko można znaleźć na forum życzliwe słowo Parę rzeczy zostało już załatwionych, pisała kujawska i trochę jest na forum Radziejowa. Plan działań dla naszej gminy jest obecnie oracowywany wraz z radą gminy i nowym wójtem bo inaczej być nie może - współpraca musi być - Nie będę narazie o nich pisał, żeby nie spalić, ale myślę że za 2-3 miesiące rozpocznie się realizacja. Jeżeli mógłbym komuś pomóc w sprawach związanych z powiatem lub innych to z miłą chęcią Zapraszam -na mój dyżur w starostwie we wtorki 14,30-16,00 -lub prościej w gimnazjum w Dobrem tylko proszę o wcześniejszy kontakt telefoniczny by sie umówić tel. 054 2850987 lub 500 194 144 -wdzięczny będę tez za opinie i sprawy zwaiązane z powiatem dla nieśmiałych e-mail bogdanskiw@wp.pl Pozdrawiam Wiesław Bogdański Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 05.01.07, 00:38 bogdanskiw napisał: > Zapraszam > -na mój dyżur w starostwie we wtorki 14,30-16,00 > -lub prościej w gimnazjum w Dobrem tylko proszę o wcześniejszy kontakt > telefoniczny by sie umówić tel. 054 2850987 lub 500 194 144 > -wdzięczny będę tez za opinie i sprawy zwaiązane z powiatem dla nieśmiałych > > e-mail bogdanskiw@wp.pl > Pozdrawiam Wiesław Bogdański Dzięki panie Wiesławie nareszcie czuć powiew Europy, świata i tej oczekiwanej otwartości, tylko czy to się innym spodoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
kbwpl Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 05.01.07, 19:33 to jest podejscie do ludzi.. Podaje wszytskie możliwe dane do kontaktu z jego osoba! Mysle ze gmina Dobre może dużo zdziałac w powiecie mam przeciez swoich przedstawicieli i to nie na byle jakich stołkach!! Chetnie napisze do pana Bogdańskiego:) WIELI PLUS :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanskiw Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 05.01.07, 23:49 Dziękuję też administratorowi - bo widzę jak się tu biedak męczy by to trochę rozruszać Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanskiw Re: Piersza sesja w STAROSTWIE 05.01.07, 23:46 No dziękuję ten półkomplement tym bardzej cenny , że od osoby która jest "Naj- lepszyi naj-rozsądniejszym felietonistą na okolicznych forach" i to nie tylko moje zdani Poza tym dawno nie robę tego co się innym podoba, a raczej staram się robić to co dla innych jest "Dobre" wiem, żę to mi już parę razy popularności nie przyniosło, ale tak to już jest Na marginesie podziwiam z kąd ty bierzesz tyle czasu by tyle pisywać Odpowiedz Link Zgłoś