Dodaj do ulubionych

Praca przez internet

31.01.16, 18:38
Jeżeli mówią Wam, że możecie uzyskać szybko kilkadziesiąt lub
nawet
kilkaset złotych- bzdura. Możecie zarobić i nawet sporo(szczególnie
przy poleconych) ale musicie mieć kilka kont na różnych bux , co da wam
w sumie fajną kwotę. Zapracujecie na to w kilka tygodni . Podaje kilka
sprawdzonych stron . To są tylko te strony które mi już wiele razy
wypłacały zarobki . :
Strony za euro lub dolary :
trafficmonsoon.com/?ref=alureig
wordlinx.com/?r=722243
www.neobux.com/?r=welomir
clixten.info/?ref=alureig
www.trafficsec.com/?r=alureig
paidviewpoint.com/?r=kpdha
www.littlebux.com/referral/alureig
Strony za złotówki:
imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=alureig
swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=alureig
zielonymail.com/pages/index.php?refid=alureig
Życzę powodzenia .
Obserwuj wątek
    • pracatm Re: Praca przez internet 01.02.16, 23:35
      Szukasz realnej szansy zarobku przez Internet?
      Mam na imię Paweł i zajmuję się zarabianiem przez Internet od kilka lat. Żyjemy w czasach w których zarabianie w sieci jest możliwe. Czasami nawet przy małym nakładzie pracy!
      Chciałbym zaoferować Ci współpracę w ramach serwisów HYIP.
      Są to inwestycje z wysokoprocentowym, stabilnym zyskiem. Stawka podstawowa to 110% w 55 dni. Jednakże przy odpowiednim rozpracowaniu i reinwestycji (o czym więcej napiszę zainteresowanym) stawki sięgają 160% w 110 dni. W porównaniu z wszelkimi lokatami dostępnymi na Polski rynku - jest to bardzo ciekawa oferta.
      Zarobki naliczane są co godzinę - więc łatwo zaobserwować progres powiększających się funduszy.
      Serwis działa niezmiennie od ponad roku, nie miałem z nim większych problemów. Zarabiać można w dwojaki sposób:
      1. Poprzez inwestycję (50$ zamienia się 55$ po 55 dniach, a przy odpowiednim rozplanowaniu nawet więcej)
      2. Poprzez zapraszanie kolejnych użytkowników (otrzymuje się 10% od wpłacanych kwot podopiecznych). Jednakże jest się odpowiedzialnym za osoby, rejestrujące się z Twojego linku.
      Na rejestracji z polecenia nic nie tracisz, bowiem stawki w żaden sposób się nie zmieniają, a zyskujesz szansę zaproszenia swoich znajomych, rodziny.
      +
      Dodatkową możliwością zarobku jest klikanie reklam (do 0,02$ na jednym kliknięciu)
      +
      Dostaje się dodatkowo możliwość wyświetlania własnych banerów na stronie, jak i otrzymania pakietów na wyświetlenia własnych witryn.
      Jest to idealny dodatek do innego biznesu Internetowego!

Jeżeli jesteś zainteresowany tym co napisałem - zapraszam na kontakt pod adres e-mail:
      pracatm@gazeta.pl

Nie ważne, czy chcesz inwestować, czy chcesz nauczyć się zarabiać - warto jest poznać możliwości, stojące otworem!
    • kowalski85 Re: Praca przez internet 07.02.16, 02:10
      Jeszcze www.myiyo.com/?ref=28155715 Ankiety przychodzą na podany przy zakładaniu konta adres e-mail parę razy w miesiącu. Po miesiącu zwykle można wypłacić 100-150 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka