przemek_leniak 24.11.09, 15:06 wojna domowa w Hiszpanii podlega cenzurze? trudno się mówi... ... znaczy forum wyłącznie dla bolszewików kończąc pisanie chciałbym podziękować tym którzy mnie lubili i których ja lubiłem dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krt_czart Re: no to żegnajcie 24.11.09, 15:09 Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: no to żegnajcie 24.11.09, 15:13 Proszę,proszę,proszę,zaopiekuj się też forum kieleckim.Tam tyle tego i nikt nie kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_leniak doprawdy? 24.11.09, 15:16 a mnie się zdaje że jest dopuszczalne... pod warunkiem że się obraza czy nienawidzi tych "właściwych"... cóż krt wojna to wojna wszystkie chwyty są dozwolone te twoje też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piołun Re: no to żegnajcie IP: *.lublin.enterpol.pl 24.11.09, 22:17 Czyżby? forum.gazeta.pl/forum/w,62,103220997,103237038,Re_przelom_w_medycynie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piolun Re: no to żegnajcie IP: *.lublin.enterpol.pl 24.11.09, 22:19 Ten mój poprzedni wpis to odnośnie tej forumiasto-czartowej Netykiety Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no to żegnajcie 24.11.09, 22:22 Gość portalu: Piołun napisał(a): > Czyżby? > forum.gazeta.pl/forum/w,62,103220997,103237038,Re_przelom_w_medycynie_.html To do mnie było? I o co Ci chodzi z tym czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piołun Re: no to żegnajcie IP: *.lublin.enterpol.pl 24.11.09, 22:28 Nie do ciebie lecz moderacji, tylko to forum tak miota wątki gdzie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy usłuzny Krt-czarcie donoszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 16:38 nie zwróciłeś uwagi ale tu ci polecenie wydano... Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Netykieta: 24.11.09, 15:11 Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no to żegnajcie 24.11.09, 15:32 przemek_leniak napisał: > kończąc pisanie chciałbym podziękować tym którzy mnie lubili i których ja lubił > em > dziękuje Daj spokój Przemku. Kogo ja będę czytał? Bardzo lubię Twoje teksty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były user wampir jak lubisz yo czytaj je gdzie indziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:59 ot chocby tu piszę: link stosowny tu pozostają ci jedynie ci którzy wzywają do nienawiści i obrażają zgodnie z linią krt_czarta wiesz odechciewa mi się GwP ma od dłuższego czasu poziom zastraszająco niski - tekstów redakcyjnych aż nie chce się komentować - sieczka taka że aż boli przy czytaniu... na forum tez coraz mniej osób z którymi można pogadać i do tego ta krt_czartowa linia nienawiści i nietolerancji wobec religii ty widziałeś żeby on jaki watek usunął z tych gdzie się tłuką bosman i aron? może jakiś post w którym ktoś obraża np. księdza? no właśnie... są równi i są te orwellowskie świnie... udział w forum wymaga jakiegoś zaufania do moderatorów a tu się dostało nawet hiszpańskiej wojnie domowej... daj spokój wampir... to jest poniżej poziomu jak dla mnie... dzięki jednak za dobre słowo pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: wampir jak lubisz yo czytaj je gdzie indziej 24.11.09, 16:18 Pomówiłeś na forum publicznym człowieka,a teraz dokładasz do tego pseudokatolicką pseudofilozofię. Masz jeszcze na koniec cytat z biskupa warmińskiego: "Wiesz dlaczego dzwon głośny?Bo wewnątrz jest próżny." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Znalezione w ibternecie IP: *.lublin.mm.pl 24.11.09, 16:24 II RP była państwem ogromnych nierówności społecznych – wielkich majątków ziemskich, na których mieściły się pałace, i jednocześnie 3 milionów bezrolnych, wśród których głód, zwłaszcza na przednówku, był czymś normalnym. Większość ziemi uprawnej należała do kilkunastu tysięcy rodzin, tymczasem było ponad 7 milionów chłopów małorolnych, których karłowate gospodarstwa ledwo zapewniały wyżywienie. Nie lepiej było w miastach. Większość ludności pracowała w warsztatach rzemieślniczych, jako służący itp. Tworzyli oni biedotę miejską, ich pensje nie wystarczały na pokrycie najskromniejszych potrzeb. Wiele mówiąca jest nazwa, jaką nadano bezrobotnym – „zbędni ludzie”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były user ty szefie krt_czarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 16:37 kogóż to pomówiłem i o co zechciałbyś powiedzieć? pseudo pseudo pseudo... ech widzę żeś nie tylko wyrocznią dla krt ale i wszechwiedza wcielona mnie tam już wszystko jedno ciebie słucha usłużnie krt to ty tu rządzisz - znaczy takie forum nie dla mnie... odnośnie zaś obrażonych każdy kto czuje się pomówiony czy obrażony i chce wystąpić na drogę sadową otrzyma moje dane jeśli napisze na adres leniak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: ty szefie krt_czarta 25.11.09, 00:10 Szukasz spisków jak Bracia K,z takim samym skutkiem.Pudło,pudło pudło.Jestem tu gościem i to niezbyt częstym. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wampir jak lubisz yo czytaj je gdzie indziej 24.11.09, 16:57 Wiesz, lubię. Będę zaglądał, ale tu czasem udawało mi się uciąć z Tobą pogawędkę. Będzie mi tego brakowało. Poziom niski mówisz, moderacja tolerująca zbyt wiele. Tak, masz rację. Tylko widzisz to działa nie w jedną tylko stronę. Widziałeś żeby kiedyś usunięto wpisy o parszywcach czy kudłajach? Są sobie, a ja się nie obrażam, choć mógłbym. Olewam zazwyczaj. Takie wpisy świadczą o poziomie tego, kto je zamieszcza i o niczym poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wampir jak lubisz yo czytaj je gdzie indziej 24.11.09, 17:21 I jeszce Ci dopiszę. Jest takie mądre powiedzenie byle kto nie jest w stanie mnie zdenerwować. Warto je w życiu stosować dla własnej równowagi psychicznej. Pozdro :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były user ja się równiez nie obrażałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 17:29 ba pisałem pod własnym nazwiskiem i nie kryłem się nigdy przed odpowiedzialnością za to co piszę... ale jak widać fory maja anonimowi pyskacze... fajnie wampir to tu było kiedyś... można się było i pokłócić i pogadać mądrze.. ba nawet czasem chciało eis sprostować ten czy ów spartolony tekst redakcyjny... ale widać nadejszły inne czasy - czasy płytkich lecz agresywnych bolszewików... moderacja jest po ich stronie... myślę że to wykończy forum bo w końcu ile można czytać bosmana czy tajnosa albo też ostatnich nienawistnych ale głupich tekstów doćka myślę ze koniec końców zostaną tu we własnym towarzystwie... wiesz zagladam czasem sobie na lubforum (wiesz to które lubi masowo zmieniać wpisy userów) i wiesz w takim jednorodnym gronie wieje nudą wszyscy sobie przytakują jedynie... myślę ze krt zrobi tak i tutaj... no dobra Wampir czas dać sobie sianka wpadaj czasem tam albo sobie poszukaj mnie w googlach - bedziesz chciał znajdziesz... cześć Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ja się równiez nie obrażałem 24.11.09, 17:40 Ha, ja też zauważyłem, że się tu pozmieniało. Nie ma już Claviego, Wisia, zniesmaczona poziomem foruma nic nie pisze. Nawet Paul przestał wpadać, choć mówił, że to jego prywatne forum. No a teraz Ciebie też nie będzie... W sumie to masz rację. Pewnie niedługo trza się będzie stąd zmywać... No, pozdrawiam jeszce raz i dzięki za te namiary. Ja nałogowiec jestem. Jak się od czegoś uzależnię, to trudno mi przestać ;-))) Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: ja się równiez nie obrażałem 24.11.09, 17:50 Przemysławie, proszę o ewentualną pomoc i kopnkretne wskazanie (zacytowanie) moich "ostatnich, nienawistnych ale głupich tekstów". Będę wdzięczny za to naprowadzenie, albowiem chcę się "uszlachetnić co do treści" i osiągnąć nieco wyższy poziom wzajemnej tolerancji niż ten, ostatnio zaprezentowany przez Ciebie. Może sam do czegoś dojrzeję? Z góry dziękuję za ewentualne podjęcie tej kwestii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były user i tam pisałem ci i nic ni zrozumiałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 19:25 jak grochem o ścianę... wejdź sobie na ośla ławkę i poczytaj i pomyśl nieco... za człowiekiem bzdurnie oskarżanym o negowanie holokaustu ująć się kiedyś potrafiłeś a za mną kiedy chcę poszanowania moich symboli nie potrafisz... aluzji do wojny hiszpańskiej nie pojmujesz do trzydziestoletniej tym bardziej... szkoda mi na ciebie słów doćku... twoja nienawiść cię zaślepiła łącz się z tymi bosmanami z tajnosami krt_czartami z Zielińskimi i Kalbarczykami z nimi sobie gadaj siebie jesteście warci... bez szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: i tam pisałem ci i nic ni zrozumiałeś 24.11.09, 20:05 Wyciągnąłem rekę do oślepionego. Odtrąca. A co do swoistych symboli, to te się szczególnie szanuje, którymi się nie sieje gdzie popadnie, gdzie przyjdzie ochota, nie wpada wobec nich w odpowiednik "bałwochwalstwa" (św.Paweł pod pojęciem bałwochwalstwa rozumie uczynienie czegoś swoim bogiem. Posiadanie czegoś, co jest ważniejsze od Boga. Nie powinno się zatem zaliczać do tego ani obrazów ani rzeźb w KK, ponieważ katolik ani się do obrazu nie modli, ani nie oddaje czci temu kawałkowi płótna. A co z krzyżem?) Szacunek do symboli nie polega na ich masowym rozsiewaniu, a głównie na rozumieniu, co sobą symbolizują. Uważam osobiście za nadużycie symboli narodowych przez gadżety naszych kibiców. Na ile podobne jest stawianie krzyży na rogach ulic? Jednakże te symbole, są tylko znakami czegoś, co powinno być w nas samych, a nie na ostrzach atakujących mieczy, czy w opluwaniu innych od siebie. I tego Ty w swym, niestety bardzo prymitywnym, niemalże pogańskim kulcie, chyba nie pojmujesz? Ale to już Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: i tam pisałem ci i nic ni zrozumiałeś 25.11.09, 07:48 Gość portalu: były user napisał(a): > łącz się z tymi bosmanami z tajnosami krt_czartami > z Zielińskimi i Kalbarczykami z nimi sobie gadaj siebie jesteście warci... > bez szacunku. Ponieważ po raz kolejny zostałem "przywołany do tablicy", więc po raz kolejny wyjaśniam: nie walczę z symbolami wiary. Nie podoba mi się tylko ostentacja oraz instrumentalne posługiwanie się nią w celach bynajmniej z wiarą nie mających wiele wspólnego. Pawiogenne odruchy wzbudza we mnie również demagogia oraz agresja tych "nawiedzonych", którym wydaje się że wszystko wiedzą najlepiej. Wbij to sobie w ten pusty łeb i już nie lamentuj, bo nie ma o co. No to, do następnego razu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: ja się równiez nie obrażałem 25.11.09, 15:33 Przemek co ty z tymi bolszewikami??? Jesli ktos pisze nie po twojej linii politycznej to znaczy ze jest bolszewikiem? Masz fobie, wstret czy zwyczajnie nie znasz innych obrazliwych slow do okreslania ludzi, ktorych chesz obrazic? Nie widzialem watku o wojnie, wiec nie moge oceniac pracy moderatora. Moge oceniac jedynie poziom twoich wypowiedzi na forum a te uwazajac za wyjatkowo obrazliwe, niskie merytorycznie i poziomem intelektualnym wnioskuje, ze moderator nie wycial watku bez wyraznej przyczyny. Co do jednego z pierwszyk komentarzy dotyczacych bosmana, to osobiscie widzialem ich wiele - wycietych wyrywkowo, czy tez w calosci przez empi. Nieczesto pisuje na forum - tylko wtedy, gdy widze jakiegos zacietrzewionego fanatyka plujacego na innch za niewyznawanie tych samych pogladow. Ostatnio jak widzisz pisze dosc duzo i w wiekszosci do ciebie lub bezposrednio o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia tzzymaj sie przemek! 25.11.09, 17:49 nie daj sie przemek i na złość empiemu nie rezygnuj! ostatnio napisałem wyjatkowo kulturalny post, ale NIE PO linii PO wyciał i nawet nie napisał dlaczego - no,empi gorszy niz komuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 wstręt 26.11.09, 01:23 pogarda napisał: > Przemek co ty z tymi bolszewikami??? Jesli ktos pisze nie po twojej > linii politycznej to znaczy ze jest bolszewikiem? Masz fobie, wstret > czy zwyczajnie nie znasz innych obrazliwych slow... Trzeba Ci wiedzieć <pogardo>, że wstręt do bolszewików jest objawem zdrowym i świadczącym o właściwym pojmowaniu istoty rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: wstręt 26.11.09, 07:56 A co, elanobawełno, myślisz o Czarnej Sotni?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zachowujesz się jak.... IP: *.lublin.mm.pl 24.11.09, 20:47 królewna z pierdzącej bajki. Najpierw ubliżasz, wyzywasz a potem stroisz fochy jak cnota uciśniona. Które to już twoje pożegnanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: zachowujesz się jak.... 25.11.09, 07:56 Gość portalu: bosman napisał(a): > królewna z pierdzącej bajki. gnom.wrzuta.pl/audio/azMH9wqo2Xl/daniel_olbrychski_-_bajka_o_krolewnie_pi...lonie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: no to żegnajcie 25.11.09, 07:38 przemek_leniak napisał: > kończąc pisanie chciałbym podziękować tym którzy mnie lubili i których ja lubił > em > dziękuje E tam. Jakoś w to nie wierzę, gdyż nie pierwszy to raz... "Kto się czubi ten się lubi". Ja Cię lubię, ale tylko wtedy, gdy się nie wściekasz z byle powodu. Nie kokietuj.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy forumo Re: no to żegnajcie IP: 89.167.87.* 25.11.09, 07:45 No ty bywaj.Bye,Bye.Zdrawstwujtie. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: no to żegnajcie 25.11.09, 23:17 Leniak, który to raz się już zegnasz?. Każdy kolejny po tym pierwszym nie robi już wrażenia. Fajnie jak facet jest konsekwentny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: no to żegnajcie IP: *.chello.pl 26.11.09, 00:46 Moim zdaniem to chroniczny brak pieniędzy na wódkę spowodował cały ten jazgot. Dawniej podobne sprawy załatwiało się w knajpie, teraz nie wszystkich na to stać, pozostaje więc ślinienie się nad darmową klawiaturą. Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś