wampir-wampir 25.11.09, 16:50 ...posłuchajcie: www.youtube.com/watch?v=25ggLQJiqVs&NR=1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Coś śmiesznego IP: 83.238.139.* 25.11.09, 22:18 Przebijam www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:01 heh, to ja tak nastrojowo... www.youtube.com/watch?v=s1if9kLJpWw ...hum dei la la la , la la la la ,la la la la , la la la la ....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:17 Kurczę, a ja "8 milę" właśnie skończyłem oglądać. Telepatia jakaś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:24 Si, telepie...mnie, głupawka:) Kocham go w takich sytuacjach. Jak by mni chłopak z ust wyją. Słowa oczywiście:))) lalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:27 Ty już lepiej nie pisz o swoich ustach, bo Elana z mysiej nory znów wypłoszysz, a potem sobie spokojnie zaśniesz i ja będę musiał czynić honory, a stękać nie lubię. Chociaż właściwie mógłbym namówić do współpracy moją kotkę. Ja bym nawijał, ona by miauczała. Miałby Elan doznania homo-zoo...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:34 Aś mnie wyczuł. Właśnie zmykam spać, bo jutro dzień przed świtem zaczynam. Kota nie zostawię na posterunku, bo on leje na takie zabawy. Śpi snem sprawiedliwego po pożarciu krowy i trzęsienie ziemi go nie obudzi. Swoją drogą elan szwęda się znowu za Polańskim. Wampirze, jak to jest możliwe, że ten gnojek (nie Polański) nawet zabawny być nie potrafi. Kto to takie cos zrobił? Ojciec był na kacu a matka w depresji jak go poczynali? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:43 Ja nie wiem, ale czytałem, że z badań genomów prowadzonych przez National Geographic wyszło, iż ogromny odsetek Polaków ma domieszkę krwi żydowskiej. Widzisz, naród wybrany trudnił się kredytem, a wiadomo z historii (patrz: Bardach), że biedacy długi spłacali przy pomocy żon i córek swoich. W naturze. Myślę, że Elan to taki półprodukt, dlatego teraz odreagowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Piosenka dla współuzależnionych... 25.11.09, 23:58 Na domiar złego pewnie w dzieciństwie matuś go straszyła, że jak bedzie niegrzeczny to go do żyda odda, a tam wiadomo już co, hipotekaaa:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo jak nastrojowo, to nastrojowo... IP: *.lublin.mm.pl 27.11.09, 10:23 www.youtube.com/watch?v=OZ8UC2aLu9E tę pieśń śpiewa Kondrak z LFB. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: jak nastrojowo, to nastrojowo... 27.11.09, 14:57 Ładne, nie znałem... No dobra, jestem już w Krakowie, ruszam w miasto...Do wieczora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman uściśnij smoka...... IP: *.lublin.mm.pl 27.11.09, 15:09 za ogon ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: uściśnij smoka...... 27.11.09, 15:11 Dobra, za ogon to tak tradyjnie będzie. Bo teraz ten smok zieje ogniem, jak mu się sms-a wyśle... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: uściśnij smoka...... 27.11.09, 15:30 Ciekawe jak sie gołębie mają...po ostatniej wizycie mojej latorośli, Lublin kojarzy im się chyba z przemoca kulinarną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman J.I.S. pisał: IP: *.lublin.mm.pl 27.11.09, 15:52 "gołębiami brukowany Kraków gó... ma z tych ptaków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zazdroszczę Ci..... IP: *.lublin.mm.pl 27.11.09, 15:39 nie byłem w Krakowie z 10 lat. Wybierałem się w wakacje ale nie wyszło :-( Może za rok..... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zazdroszczę Ci..... 27.11.09, 20:10 Ja mam teściów w Krakowie, to często bywam. I za każdym razem jest jak w tej piosence: www.youtube.com/watch?v=qKV3KATvl74 :) Odpowiedz Link Zgłoś