Dodaj do ulubionych

MegaDance - pytanie

03.01.10, 22:45
Hej! Zastanawiam się nad zapisame do szkoły Megadance na Langiewicza bo ma korzystna oferte, czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat tej skzoły, czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: MegaDance - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:33
      nie nie warto
      • Gość: ? x, a dlaczego nie? IP: 89.167.16.* 31.01.10, 14:42
        mozesz rozwinąć wypowiedź?
      • Gość: kri Re: MegaDance - pytanie IP: 212.106.29.* 25.03.10, 00:23
        tak!! nie warto, nawet bardzo.
        po pierwsze przesuwaja start zajec, nie informujac o tym, przychodzisz i
        dowiadujesz sie na miejscu
        po drugi- bezczelni. nigdy wiecej sie tam nie zapisze i nikomu nie polecam!
        • Gość: ella Re: MegaDance - pytanie IP: *.chello.pl 25.04.10, 20:57
          wszyscy bezczelni?? ja chodziłam do bardzo sympatycznej instruktorki tańca. co do terminu zajęć- fakt, trzeba do nich dzwonić i się dopytywać co tydzień czy już grupa się zebrała
    • Gość: ja Re: MegaDance - pytanie IP: 109.243.153.* 06.05.10, 22:13
      Warto! Ja chodzę tam od października i jestem zadowolona - instruktorka bardzo
      fajna, szybko można pojąć kroki. I nigdy mi się nie zdarzyło żeby zajęcia mojej
      grupy się nie odbyły kiedy przyszłam. A poza tym mają korzystne ceny. POLECAM!
    • Gość: toska Re: MegaDance - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 10:47
      Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Megadance'u.
      naprawde fajni młodzi instruktorzy, a do tego bardzo tanio:)
    • Gość: wanna be a dancer Re: MegaDance - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 13:37
      Jejku no pewnie że warto! uczę się hip hopu w tej oto szkole i jestem mega zadowolona. Nie tylko z korzystnej ceny ale ze świetnej atmosfery jaka panuje na zajeciach. Zapisałam się i nie żałuję :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka