lukus0000 03.01.10, 22:45 Hej! Zastanawiam się nad zapisame do szkoły Megadance na Langiewicza bo ma korzystna oferte, czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat tej skzoły, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: MegaDance - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:33 nie nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? x, a dlaczego nie? IP: 89.167.16.* 31.01.10, 14:42 mozesz rozwinąć wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kri Re: MegaDance - pytanie IP: 212.106.29.* 25.03.10, 00:23 tak!! nie warto, nawet bardzo. po pierwsze przesuwaja start zajec, nie informujac o tym, przychodzisz i dowiadujesz sie na miejscu po drugi- bezczelni. nigdy wiecej sie tam nie zapisze i nikomu nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: MegaDance - pytanie IP: *.chello.pl 25.04.10, 20:57 wszyscy bezczelni?? ja chodziłam do bardzo sympatycznej instruktorki tańca. co do terminu zajęć- fakt, trzeba do nich dzwonić i się dopytywać co tydzień czy już grupa się zebrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MegaDance - pytanie IP: 109.243.153.* 06.05.10, 22:13 Warto! Ja chodzę tam od października i jestem zadowolona - instruktorka bardzo fajna, szybko można pojąć kroki. I nigdy mi się nie zdarzyło żeby zajęcia mojej grupy się nie odbyły kiedy przyszłam. A poza tym mają korzystne ceny. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: MegaDance - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 10:47 Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Megadance'u. naprawde fajni młodzi instruktorzy, a do tego bardzo tanio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanna be a dancer Re: MegaDance - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 13:37 Jejku no pewnie że warto! uczę się hip hopu w tej oto szkole i jestem mega zadowolona. Nie tylko z korzystnej ceny ale ze świetnej atmosfery jaka panuje na zajeciach. Zapisałam się i nie żałuję :) Odpowiedz Link Zgłoś