celebre3 31.05.04, 16:30 No wlasnie panowie, jaka cipeczka wam sie najbardziej podoba, całkowicie gladziutka, z paseczkiem czy moze taka jaka ja natura stworzyla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koteczek Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:14 najlepiej jak jest gladziutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalony Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:15 najlepiej jak jest gladziutka :) mniam mniam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.client.comcast.net 06.06.04, 18:44 bez wloskow ! - po prostu DUZO lepiej sie lize , mniam mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobek39 Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> 02.06.04, 10:22 ja wolę naturalne owłosienie tylko ładnie przystrzyżoną fryzurkę nie ma jak naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:11 Jezeli wolicie zero owlosienia to może świadczyć o wypaczeniu psychiki to ma byc kobiece a wiec paseczek wchodzi w gre ale jeżeli wasze upodobanie to łysa pi... to chyba mamy do czynianie z odchyleniami psychiki.uwazajcie lepiej dziewczyny jezeli wasz facet ma takie upodobanie czy przypadkiem w przyszlosci nie bedzie napastował waszej córeczki.bo według mnie to jest zboczone!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A--DAM Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:21 10UWAZAM PODOBNIE JAK iko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondie19 Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.06.04, 14:04 ty sama masz ODCHYLENIA! gładka wyglada bardziej estetycznie niz jakas zarosnieta pieczara! pewnie sama jestes zarosnieta jak małpa i nie masz faceta to zazdroscisz! Glupia jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-DAM Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 14:26 NA FORUM KAZDY WYAZA SWOJA OPINE NA DANY TEMAT I TY BLONDI NIEMUSISZ SIE Z TA OPINIA ZGADZZAC , CO NIE UPOWAZNIACIE CIE DO WYDAWANIA OSADOW O INNYCH INTERNAUTACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira podatni na modę IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 14:46 od kilku sezonów panuje moda na przystrzyżoną, niektórzy jednak idą dalej i preferują brak owłosienia. Czy mamy doczynienia z nagannymi preferencjami seksualnymi? Niekoniecznie. jak każda moda, i ta przeżyje swój rozkwit i przeminie. A wielu panów bardzo lubi brać czynny udział w zabiegach pielęgnacyjnych swoich partnerek. Najważniejsze, żeby strzyżona, golona lub nie pozostała czysta i zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piksi Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.4web.pl 06.06.04, 21:01 podobno zupełny brak owłosienia w tym miejscu narusza naturalną barierę ochronną i przez to wiele bakterii ma łatwiejszy dostęp do wnętrza, więc może lepiej zostawić troszkę włosków, z resztą one wyglądają naprawdę seksji, tylko muszą być ładnie przystrzyżone, taka łysa piteczka jest po prostu łysa:) i jest jej zimno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:00 No dobra, a jaki paseczek jest teraz w modzie? Jak szeroki ma byc? :)Pytanie jest serio, napiszcie jak to robicie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 08:22 kwestia indywidualnego wyboru. najlepiej poeksperymentować samej lub skonsultować to z chłopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.core.lanet.net.pl 06.06.04, 23:54 Lubię jak sytuacja jest opanowana i pod kontrolą, czyli angielski trawniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-DAM Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:20 troche higieny niezawadzi-paseczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iko do blondie 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:26 ha ha ha bardzo mnie rozbawials czy rozbawiles bo przecierz nie jestem wstanie sprawdzic kim jestes mozesz byc np. babka albo zaglubionym chlopcem.no dobrze napisz mi na jedno pytanie jezeli jestes akurat po zabiegu depilacji owlosienia łonowego i akurat mósisz isć do lekrza ginekologa to jak sie czujesz z taka goła pi... wydaje mi sie ze żenująco byś wygladała ha ha.a ponioewaz naucz sie czytać to co napisałem wcześniej chyba głupio bym wygladał z zerowym owłosieniem łonowym jestem facetem ha hha a poniewaz napisałem ze paseczek jest ok.i to mi sie podoba.rozbawiłas mnie. Odpowiedz Link Zgłoś