Dodaj do ulubionych

Włoski..paseczek, wcale czy full :>

31.05.04, 16:30
No wlasnie panowie, jaka cipeczka wam sie najbardziej podoba, całkowicie
gladziutka, z paseczkiem czy moze taka jaka ja natura stworzyla?
Obserwuj wątek
    • Gość: koteczek Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:14
      najlepiej jak jest gladziutka :)
    • Gość: napalony Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:15
      najlepiej jak jest gladziutka :) mniam mniam :]
      • Gość: lol Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.client.comcast.net 06.06.04, 18:44
        bez wloskow ! - po prostu DUZO lepiej sie lize , mniam mniam :)
    • pureangel Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> 01.06.04, 07:48
      CZYSTA!!!!!!
      • bobek39 Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> 02.06.04, 10:22
        ja wolę naturalne owłosienie tylko ładnie przystrzyżoną fryzurkę

nie ma jak naturalne
    • Gość: iko Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:11
      Jezeli wolicie zero owlosienia to może świadczyć o wypaczeniu psychiki to ma
      byc kobiece a wiec paseczek wchodzi w gre ale jeżeli wasze upodobanie to łysa
      pi... to chyba mamy do czynianie z odchyleniami psychiki.uwazajcie lepiej
      dziewczyny jezeli wasz facet ma takie upodobanie czy przypadkiem w przyszlosci
      nie bedzie napastował waszej córeczki.bo według mnie to jest zboczone!!!!!!
      • Gość: A--DAM Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:21
        10UWAZAM PODOBNIE JAK iko
      • Gość: Blondie19 Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.06.04, 14:04
        ty sama masz ODCHYLENIA! gładka wyglada bardziej estetycznie niz jakas
        zarosnieta pieczara! pewnie sama jestes zarosnieta jak małpa i nie masz faceta
        to zazdroscisz! Glupia jestes!
        • Gość: A-DAM Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 14:26
          NA FORUM KAZDY WYAZA SWOJA OPINE NA DANY TEMAT I TY BLONDI NIEMUSISZ SIE Z TA
          OPINIA ZGADZZAC , CO NIE UPOWAZNIACIE CIE DO WYDAWANIA OSADOW O INNYCH
          INTERNAUTACH
    • Gość: inspira podatni na modę IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 14:46
      od kilku sezonów panuje moda na przystrzyżoną, niektórzy jednak idą dalej i
      preferują brak owłosienia. Czy mamy doczynienia z nagannymi preferencjami
      seksualnymi? Niekoniecznie. jak każda moda, i ta przeżyje swój rozkwit i
      przeminie. A wielu panów bardzo lubi brać czynny udział w zabiegach
      pielęgnacyjnych swoich partnerek. Najważniejsze, żeby strzyżona, golona lub nie
      pozostała czysta i zdrowa
    • Gość: piksi Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.4web.pl 06.06.04, 21:01
      podobno zupełny brak owłosienia w tym miejscu narusza naturalną barierę
      ochronną i przez to wiele bakterii ma łatwiejszy dostęp do wnętrza, więc może
      lepiej zostawić troszkę włosków, z resztą one wyglądają naprawdę seksji, tylko
      muszą być ładnie przystrzyżone, taka łysa piteczka jest po prostu łysa:) i jest
      jej zimno:)
      • Gość: Mimi Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:00
        No dobra, a jaki paseczek jest teraz w modzie? Jak szeroki ma byc? :)Pytanie
        jest serio, napiszcie jak to robicie!!
        • Gość: inspira Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 08:22
          kwestia indywidualnego wyboru. najlepiej poeksperymentować samej lub
          skonsultować to z chłopakiem
    • Gość: sffinx Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.core.lanet.net.pl 06.06.04, 23:54
      Lubię jak sytuacja jest opanowana i pod kontrolą, czyli angielski trawniczek.
    • Gość: A-DAM Re: Włoski..paseczek, wcale czy full :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 19:20
      troche higieny niezawadzi-paseczek
    • Gość: iko do blondie 19 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:26
      ha ha ha bardzo mnie rozbawials czy rozbawiles bo przecierz nie jestem wstanie
      sprawdzic kim jestes mozesz byc np. babka albo zaglubionym chlopcem.no dobrze
      napisz mi na jedno pytanie jezeli jestes akurat po zabiegu depilacji owlosienia
      łonowego i akurat mósisz isć do lekrza ginekologa to jak sie czujesz z taka
      goła pi... wydaje mi sie ze żenująco byś wygladała ha ha.a ponioewaz naucz sie
      czytać to co napisałem wcześniej chyba głupio bym wygladał z zerowym
      owłosieniem łonowym jestem facetem ha hha a poniewaz napisałem ze paseczek jest
      ok.i to mi sie podoba.rozbawiłas mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka