Gość: zoela IP: 195.114.189.* 12.02.02, 16:40 Witam bardzo ,mam nadzieję na miłe towarzystwo i dyskusje na każdy temat.Wiek dowolny jednak mile widziani"średniaki i starszaki" o ile takowi są na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Re: seniorzy 12.02.02, 16:46 Dawno temu chodzilem do przedszkola i nie pamietam - starszaki w jakim sa najczesciej wieku???? Do seniorow to ja bym wolal sie nie zaliczac, ale moge namowic jakiegos emeryta, zeby zasiadl przed komputerem i porozmawial z Toba, Zoelu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoela Re: seniorzy IP: 195.114.189.* 12.02.02, 16:58 eor napisał(a): > Dawno temu chodzilem do przedszkola i nie pamietam - starszaki w jakim sa > najczesciej wieku???? > > Do seniorow to ja bym wolal sie nie zaliczac, ale moge namowic jakiegos > emeryta, zeby zasiadl przed komputerem i porozmawial z Toba, Zoelu:))))))) maluchy to były 3-latki - sredniaki to 4-5 latki a starszaki to były 6 latki. /Pododawaj sobie zera i już masz wynik/. Tak pamietam z przedszkola ,do którego oczywiscie chodziłam wcale nie tak dawno i wszystko pamiętam.A seniorzy to niekoniecznie emeryci jak z tego wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: seniorzy 12.02.02, 17:25 Pododawalem zera i wyszlo mi, ze naleze do maluchow:))))))) Hurra!!! Juz dawno tak mi nie wyszlo:))))))))))) Ale z drugiej strony smutnawo mi - juz chcialem sobie porozmawiac, a tak... trudno. Pewnie znajdzie sie tu ktos odpowiedni. Powodzenia:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: seniorzy IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 17:25 Gość portalu: zoela napisał(a): > Witam bardzo ,mam nadzieję na miłe towarzystwo i dyskusje na każdy temat.Wiek > dowolny jednak mile widziani"średniaki i starszaki" o ile takowi są na tym > forum . A moze jeszcze jakies inne preferencje? Nie zaliczam sie do ludzi "milych", co zgodnie potwierdza tutejsi forumowicze, ale chetnie dowiem sie czego dokladniej w ludziach szukasz. Moze lubisz przed komputerem siedziec nago i sie onanizowac. Na sama mysl pot zimny zrasza zaraz czolo i ...... wesolutko pod czerwonym mi kapturkiem. Uszanowanie, Twoj Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoela Re: seniorzy IP: 195.114.189.* 12.02.02, 18:25 Nawet się nie obejrzysz jak będziesz średniakiem -Eor ,a szkoda że tylko z maluchami umiesz rozmawiać-. Ale gdybyś miał ochotę lub potrzebę poradzić się w czymś ,chętnie służę radą jako,że jestem "średniakiem" bardziej może doświadczonym. Jeżeli chodzi o Poula to /nie dziwię się jemu/ jeżeli jest nie lubiany na forum to ja go też nie lubię. A jeżeli chodzi o to siedzenie nago i itd...to drogi Poulu akurat nie gustuję w tym. Interesują mnie ludzie wszyscy, którzy chcą porozmawiać na różne tematy i młodsi i starsi jeżeli tylko nie są wulgarni ,aroganccy i niegrzeczni. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: seniorzy 12.02.02, 18:34 Alez Zoelu - ja nie powiedzialem, ze nie chce z Toba rozmawiac (to czy umiem rozmawiac pozostawiam do oceny innym:))) Przeciwnie, powiedzialem, ze chcialbym. Wydawalo mi sie, ze to Ty chcialas pogadac z kims starszym. Na to wskazywal Twoj pierwszy post. Jesli chodzi o wiek - dzieki za pocieszenie! Wiedzialem, ze moge liczyc na ludzi. I to wszystko niemal w przededniu moich urodzin........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul emeryci IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 18:55 Gość portalu: zoela napisał(a): > Nawet się nie obejrzysz jak będziesz średniakiem -Eor ,a szkoda że tylko z > maluchami umiesz rozmawiać-. Ale gdybyś miał ochotę lub potrzebę poradzić się > w czymś ,chętnie służę radą jako,że jestem "średniakiem" bardziej może > doświadczonym. Jeżeli chodzi o Poula to /nie dziwię się jemu/ jeżeli jest nie > lubiany na forum to ja go też nie lubię. A jeżeli chodzi o to siedzenie nago i > itd...to drogi Poulu akurat nie gustuję w tym. Interesują mnie ludzie wszyscy, > którzy chcą porozmawiać na różne tematy i młodsi i starsi jeżeli tylko nie są > wulgarni ,aroganccy i niegrzeczni. Czy jestem wulgarny, arogancki i niegrzeczny? To tak wszystko razem? W tym jednym poscie? Moj Boze! I juz mnie nie lubisz. Coz, byly juz takie glosy na tym forum, ze ja zwyczajnie lubie byc nielubiany, ze sprawia mi to taka, widzisz perwersyjna przyjemnosc. Byly tez glosy, ze zwyczajnie lubie zwracac na siebie uwage. Byly oczywiscie glosy podobne do twojego. Moze jeszcze jakies sugestie? Bo widzisz, ja kurde nigdy hulajnogi nie mialem, a do przedszkola chodzilem tylko 2 tygodnie, a potem mi sie znudzilo. Te i inne fakty teraz odbijaja sie na mojej chorej, klutliwej (tak jak ktos stwierdzil jestem klutliwy, na co ja przyznalem sie tylko do opierdliwosci) psychice. Pomoz mi, podaj mi braterska dlon i wyciagnij z otchlani. Paul Zalamany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: emeryci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.02, 01:36 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: zoela napisał(a): > > > Nawet się nie obejrzysz jak będziesz średniakiem -Eor ,a szkoda że tylko z > > > maluchami umiesz rozmawiać-. Ale gdybyś miał ochotę lub potrzebę poradzić > się > > w czymś ,chętnie służę radą jako,że jestem "średniakiem" bardziej może > > doświadczonym. Jeżeli chodzi o Poula to /nie dziwię się jemu/ jeżeli jest > nie > > lubiany na forum to ja go też nie lubię. A jeżeli chodzi o to siedzenie na > go i > > itd...to drogi Poulu akurat nie gustuję w tym. Interesują mnie ludzie wszy > scy, > > którzy chcą porozmawiać na różne tematy i młodsi i starsi jeżeli tylko nie > są > > wulgarni ,aroganccy i niegrzeczni. > Czy jestem wulgarny, arogancki i niegrzeczny? To tak wszystko razem? W tym > jednym poscie? Moj Boze! I juz mnie nie lubisz. Coz, byly juz takie glosy na > > tym forum, ze ja zwyczajnie lubie byc nielubiany, ze sprawia mi to taka, widzis > z > perwersyjna przyjemnosc. Byly tez glosy, ze zwyczajnie lubie zwracac na siebie > > uwage. Byly oczywiscie glosy podobne do twojego. Moze jeszcze jakies sugestie > ? > Bo widzisz, ja kurde nigdy hulajnogi nie mialem, a do przedszkola chodzilem tyl > ko > 2 tygodnie, a potem mi sie znudzilo. Te i inne fakty teraz odbijaja sie na moj > ej > chorej, klutliwej (tak jak ktos stwierdzil jestem klutliwy, na co ja przyznalem > > sie tylko do opierdliwosci) psychice. Pomoz mi, podaj mi braterska dlon i > wyciagnij z otchlani. > Paul Zalamany. > Klotliwej, chlopcze, klotliwe, przez O zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: seniorzy 12.02.02, 18:25 Witam bardzo ,mam nadzieję na miłe towarzystwo i dyskusje na każdy temat.Wiek dowolny jednak mile widziani"średniaki i starszaki" o ile takowi są na tym forum . Zoelo:)) Ja Ciebie też witam. Chyba jest tu miło, tak mi się zdaje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoela Re: seniorzy IP: 195.114.189.* 12.02.02, 18:36 A może opowiecie gdzie chodziliście do przedszkola ?? I co pamiętacie? Ja chodziłam na Lipową /teraz tam jest PZU/ Miałam fantastycznego chłopaka /ze starszaków/ - miał hulajnogę,na której jezdziliśmy na zmianę.Z rozrzewnieniem oglądam zdjęcia.On z hulajnogą - ja obok bardzo dumna z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: seniorzy 12.02.02, 18:42 A ja jak przystalo na dzielnego chlopaka chodzilem do przedszkola mieszczacego sie na ulicy Zuchow. Hulajnoge mialem, ale dziewczyny nie. Kiedys cmoknalem jedna taka przy pewnym, stojacym do tej pory, murku, ale nie pojalem zbytnio atrakcyjnosci tej czynnosci.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: seniorzy 12.02.02, 18:54 Przedszkole kojarzy mi się trochę niemiło bo trzeba było spać /leżakowanie/. Nienawidziłam tego bo nigdy nie mogłam zasnąć, męczyłam się okropnie bo nie wolno było się ruszać.Brrrrrrrrrrrr Miałam mnóstwo tam koleżanek z podwórka, chłopców się nie zauważało;))) Miałyśmy przecież takie ważne sprawy domowo- podwórkowe, chłopcy tylko przeszkadzali, ciągnęli za warkocze itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: seniorzy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.02, 01:42 Ja tez chodzilam na Zuchow. I szczerze tego nienawidzilam. Dla moich rodzicow to chyba byla koniecznosc. Jedna z przygod opisalam w watku "Lubelskie przygody moje" czy tak jakos podobnie. (skleroza, no coz, jestem senior) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoela Re: seniorzy IP: 195.114.189.* 12.02.02, 18:54 Z moich obserwacji jesteś bardzo miłym forumowiczem, nie chciałam sprawić ci przykrości i to jeszcze w przededniu urodzin- wybacz "babci" i uśmiechnij się do mnie.A życzenia urodzinowe złożę Ci w dniu urodzin,jeżeli będę przy komputerze w danym dniu, bo muszę również przyznać,że dość dużo także czytam, a nawet oglądam czasami telewizję,ale lubię czasami Was poczytać.Myślę,że zdradzisz swoją WAZNA DATE - a my wszyscy złożymy Ci piękne Zyczenia. OK?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: seniorzy 12.02.02, 18:56 Gość portalu: zoela napisał(a): > Z moich obserwacji jesteś bardzo miłym forumowiczem, nie chciałam sprawić ci > przykrości i to jeszcze w przededniu urodzin- wybacz "babci" i uśmiechnij się > do mnie.A życzenia urodzinowe złożę Ci w dniu urodzin,jeżeli będę przy > komputerze w danym dniu, bo muszę również przyznać,że dość dużo także czytam, a > > nawet oglądam czasami telewizję,ale lubię czasami Was poczytać.Myślę,że > zdradzisz swoją WAZNA DATE - a my wszyscy złożymy Ci piękne Zyczenia. > OK?????????? Ja zgadzam się z Zoelą i też popieram Jej prośbę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: seniorzy IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 19:06 Gość portalu: zoela napisał(a): > Z moich obserwacji jesteś bardzo miłym forumowiczem, nie chciałam sprawić ci > przykrości i to jeszcze w przededniu urodzin- wybacz "babci" i uśmiechnij się > do mnie.A życzenia urodzinowe złożę Ci w dniu urodzin,jeżeli będę przy > komputerze w danym dniu, bo muszę również przyznać,że dość dużo także czytam, a > > nawet oglądam czasami telewizję,ale lubię czasami Was poczytać.Myślę,że > zdradzisz swoją WAZNA DATE - a my wszyscy złożymy Ci piękne Zyczenia. > OK?????????? OK, a teraz wszyscy biora sie za raczki, spiewaja, mowia wierszyki i ladnie sie usmiechaja. Tym czasem nasza forumowa babcia bedzie nas, widzice, obserwowac, bo jestesmy dla niej obiektem studiow i przedmiotem wspomnien z mlodosci. Juz wole z nudow wieszac na kims psy na forum swiat niz uczestniczyc w takiej maskaradzie. Do zobaczenia, bo rozumiecie, ja tez lubie was sobie poczytac, ot tak w przerwie na cherbatke, ksiazeczke, no i czasem, nie bojmy sie tego slowa ...telewizje, tylko nikomu nic nie mowcie. "OK?" - jak to mawia babcia. To pa, pa....caluski... Paul Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: seniorzy 12.02.02, 19:11 Dziekuje bardzo. Alez mi sie milo zrobilo:))))) To nie zadna przykrosc, Zoelu, ja zartowalem. Nie ma za co przepraszac i tym bardziej nie ma potrzeby mowienia o sobie per babcia:))))))) O tym wielkim dniu powiadomie kiedy tylko sie zblizy. A to juz niedlugo..... Albo powiem teraz, bo bedzie pozniej wygladalo, ze sie napraszam. 1 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:17 No nie wytrzymal z emocji chłopak, nie wytrzmał!!! :))) A tak sie szykowalismy, ze niby nikt tam nie pamieta i wogole! Taka niespodzianka miala byc..... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... do kata osiolku!!!! > Albo powiem teraz, bo bedzie pozniej wygladalo, ze sie napraszam. 1 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:22 Jak to? Jak to? Zepsulem siurpryze????? To moze zastosujemy metode Madzi Karwowskiej: Zamazujemy!!!!!!! Nic nie mowilem. Nic nie zdradzalem. Wcale mnie tu dzisiaj nie bylo..... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:27 HAHAHAHAHA!!!!! Za póżno Eor, za póżno!!! Za kare zmieniamy Ci nicka na Error- to po pierwsze :)))) Po drugie wszystkie baloniki i serpentyny - out!!! I zadnej bitej smietany !!!! eor napisał(a): > Jak to? Jak to? Zepsulem siurpryze????? To moze zastosujemy metode Madzi > Karwowskiej: Zamazujemy!!!!!!! > > Nic nie mowilem. Nic nie zdradzalem. Wcale mnie tu dzisiaj nie bylo..... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:32 Teraz to juz wiem, ze to pretekst - chcialas zaanektowac cala bita smietane. Smiem twierdzic, ze juz ja zjadlas. Baloniki pewnie tez juz posly - ostatecznie karnawal byl...... A jak nie bedzie balonikow i bitej smietany, to nie bedzie urodzin.... chlip, chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:42 to jest szantaz!!!! nie bedzie???? nie bedzie??? jak nie bedzie urodzin i balonikow i bitej smietany to... to zobaczysz!!! Na pewno zobaczysz...!!!:) eor napisał(a): > Teraz to juz wiem, ze to pretekst - chcialas zaanektowac cala bita smietane. > Smiem twierdzic, ze juz ja zjadlas. Baloniki pewnie tez juz posly - ostatecznie > > karnawal byl...... > > A jak nie bedzie balonikow i bitej smietany, to nie bedzie urodzin.... chlip, > chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:44 Smietany i tak juz nie zobacze!!!!! Urodziny urzadze, czemu nie. Nie bede takim samolubem. Prezenty przyjmuje juz od dzis:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eor!!!!!! 12.02.02, 19:46 dobra - dawaj adres - wysle Ci prezent!!! Dostaniesz prezent, ktory ja dostalam na urodziny chyba 22 lata temu! Mowie Ci Eor - taki hard core, ze glowe urywa!!!!!!!!!!! Ze tez wtedy to do mnie nie docieralo, ha! :)) eor napisał(a): > Smietany i tak juz nie zobacze!!!!! Urodziny urzadze, czemu nie. Nie bede takim > > samolubem. > > Prezenty przyjmuje juz od dzis:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Chyba już zamknięte... IP: 10.0.4.* 12.02.02, 23:40 ... a wszyscy poszli do domu :((( Ale to nic! Dzięki Tobie Zoelu wiem, że jestem średniakiem! I długo nim będę, więc może jeszcze znajdziemy wspólny czas... Pozdrowienia dla koleżanek i kolegów z grupy ;))) wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandad Re: Chyba już zamknięte... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.02.02, 01:45 Ja tu chyba jestem najstarszym starszakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Chyba już zamknięte... Otwieraja od 13. IP: *.proxy.aol.com 13.02.02, 02:15 Gość portalu: wandad napisał(a): > Ja tu chyba jestem najstarszym starszakiem... Na to wyglada, nawet Pan szanowny ortografie wyklada. Dziekuje za zbawienne rady i zycze rychlego wyleczenia przepuchliny. Lacze wyrazy starczego szacunku, Paul - chlopie molde, a glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoela Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.02.02, 09:06 Spieszę Was przywitać i rozweselić.strony.wp.pl/wp/lesmach/ poczekajcie aż załaduje się muzyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucu_z Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: 192.168.0.* 13.02.02, 09:10 Gość portalu: zoela napisał(a): > Spieszę Was przywitać i rozweselić.<a href="http://strony.wp.pl/wp/lesmach/">st > rony.wp.pl/wp/lesmach/</a> poczekajcie > aż załaduje się muzyczka. Witam Ciebie z uśmiechem:)) Rzeczywiście, strona świetna!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoela Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: 195.114.189.* 13.02.02, 09:45 No i już sobie pogadałam - ale przywitałam moich znajomych wszędzie, mam nadzieję,że wszyscy są uśmiechnięci- jak to słoneczko na niebie. Pędzę do pracy -do pogadania wieczorem,/jeżeli będzie wolny komputer -oczywiście/. Ta okupacja domowników jest czasami zbyt intensywna,ale dam sobie z nimi radę.Smiejaczki-buziaczki dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:18 Kurcze a ja nawet do maluchów sie nie mam żadnych szans załapać.Moze by stworzyc jescze jakąs grupe specjalną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:20 Nie przejmuj się, ja też do maluchów jeszcze nie należę, ale dzielnie udaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:26 To dobrze przynajmniej nie jestem sam ale zanim tym maluchem zostane to sporo czasu jeszcze minie. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po 13.02.02, 15:40 No, przeciez wiemy - szkoła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po 13.02.02, 15:42 Pojawła się zoela i wprawiła mnie w dobry nastrój, bo nie spodziewałem się już w moim życiu,że ktoś mnie zakwalifikuje do maluchów !!! Miło jest tak nagle odmłodnieć (;O) Ronia jeszcze w żłobku (:o) -chętnie Cię przewinę, bo mam to już "obcykane"(:o) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po 13.02.02, 15:45 No właśnie, jak tam mała kobietka się chowa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po 13.02.02, 15:46 A ja zostałam oddana do żłobka w wieku do którego dopisać zero i wiek Muminkowy chyba by wyszedł. I co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po 13.02.02, 15:53 Kobietka ma się dobrze i rośnie jak na drożdżach.Niedawno miesiąc skończyła i z najmniejszych ciuszków już panna wyrosła. Coś z wiekiem kombinujesz i muszę wrócić i jeszcze raz poczytać. Czy masz obawy,że niby przewijać nie umiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Uśmiechnij się do nowego dnia......nie bądz po IP: 212.244.252.* 13.02.02, 16:07 Nie kombinuje, podłączam się pod dedukcję Zoeli:) A za kim bardzie wodzi oczami - za tatą, czy za mamą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: seniorzy 13.02.02, 21:13 A mnie w tym roku przyjma do przedszkola. Moge pisac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Musisz uzyskac specjalna zgode od babci forumowej IP: *.proxy.aol.com 13.02.02, 21:22 freon napisał(a): > A mnie w tym roku przyjma do przedszkola. Moge pisac???? Odpowiedz Link Zgłoś