nabucco1954-54 30.01.10, 18:29 są jacy są. Z dedykacją dla tekstylnego www.youtube.com/watch?v=IgqkfLOJW5o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabucco1954-54 i tacy..... 30.01.10, 18:31 też są. www.youtube.com/watch?v=vhH1qdZmtmk&feature=related Ale są i lepsi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954-54 i jeszcze lepsi :-) 30.01.10, 18:33 www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4&feature=related fajna babcia... Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954-54 i elano-podobni 30.01.10, 18:34 www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw&feature=related Pierwowzór czy klon? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Popieram 30.01.10, 21:18 www.youtube.com/watch?v=_bqMxHM0W7U&feature=related Jestem tego samego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Co na to poradzić? IP: *.static.vip-net.pl 30.01.10, 19:47 Zawsze warto spróbować się leczyć ze swoich lęków i obsesji, chociaż w przypadkach takich jak Ty wygląda to raczej na ingerencję złego ducha niż zwykłą przypadłość. Twój "styl" uprawiania konwersacji na forum jest dość powszechnie znany, tak więc najpierw wypadałoby zrobić coś ze sobą, zgodnie ze starą zasadą - lekarzu, ulecz się sam - a dopiero potem zgrywać zgorszoną dziewicę :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 20:25 oczywiście, że bosman prowokuje, jak my WSZYSCY czasem. prowokuje jednak tym razem, moim zdaniem, w słusznej sprawie. uważasz, że kto podziela jego ocenę rm i tr, jest pod działaniem złego ducha? czym popierasz tę tezę? mam wiele obserwacji odwrotnych... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:22 ... czarownika voo-doo, szamana lub inszego "złego ducha" w celu wielokrotnego nakładania klątw i rzucania uroków. Interesuje mnie długoterminowa współpraca, ale wymagam od kandydatów doświadczenia i gwarancji (weksel in blanco) na wykonane usługi. Tylko poważne oferty proszę składać na adres wampir-wampir@gazeta.pl ;-))) Z nieustannymi pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta... 30.01.10, 21:28 Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. :) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: netykieta... 30.01.10, 21:57 empi, bój się boga...jakiegokolwiek:) A wracając do miłych starszych państwa we filmie. Jak wspominałam onegdaj, mam za sasiadów bardzo sympatycznych braciszków zakonnych. W ramach prowadzonej działalności, posiadają w swoim obejściu kaplicę i świadczą usługi modlitwene dla ludności z blizszej i dalszej okolicy. Nie mam nic przeciwko, bo nie mają dzwonów i na jutrznię, nie zrywają dzielnicy, ale jest pewien problem. Jest nim brak miejsc parkingowych dla wiernych i przyjaciół królika. Stawiają więc samochody gdzie bądź, w tym niestety na wprost wjazdu na moją posesję, czym deczko utrudniają mi manewry motoryzacyjne. W lecie to pryszcz, jakoś daje sie wjeżdzać i wyjeżdzać, czasem lekko tylko przestawiając delikwenta, ale w zimie zartów już nie ma. I tak dzisiaj wieczorkiem wracam do domu a tu stosi sobie rozkoszny opelek. Mój towarzysz zmiął przekleństwo w ustach. - Nosz, zacznę spuszczać powietrze im z kół, skoro policja ma to w dupie. NIe zdążył jednak wprowadzić myśli w czyn, gdyż w tej samecj chwili napatoczyła się właścicielka autka z koleżanką. Dwie sympatyczne panie emerytki, elegancko ubrane w kapelusze i norki. tak były zajęte rozmową, że nie zwróciły na nas uwagi. Włascicielka otworzyła drzwi samochodu, nie przerywając rozmowy. - Miła pani, czy pani zna przepisy o ruchu drogowym? - baaardzo grzecznie i spokojnie, przez zacisnięte zęby, zapytał mój monszsz. Pani jak można się było spodziewać, nawet nie zwróciła na niego uwagi, pakując siebie i norki do wnętrza auta. - No i mam znowu dylemat - westchną - to brak wiedzy, głupota czy zwykłe chamstwo? To zdanie pani usłyszała doskonale. Jak nastolatka wyskoczyła z samochodu dopadając niespodziewającego sie takiej reakcji mężczyznę. - Tyyyyyyy, tyyyyy...ty gnoju ty!!!!! - ryknęła niewiasta - ty mi nie ubliżaj tyyyy, tyyyyy bandyto tyyyyy. Ja komunię właśnie przyjęłam!!!! Trzasnęły dzwiczki opla, z rury wydechowej uleciały ku niebu obłoki spalin a osłupiały monszsz został na środku ulicy. Coś go nie widzę koło mnie, popatrzę czy przypadkiem dalej tam nie stoi, jak ta żona Lota:))) Uwielbiam jak tak ludzie od serca sobie pogadają. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: netykieta... 30.01.10, 22:06 No a czego się spodziewałaś? Modlitewny zapał czasem w czyny się przeradza. Miał Twój facet szczęście, że Mu oczu nie wydrapały rzucając na odchodnym zalecenie zakupu latającego dywanu. Źle zaparkowane auta pobożnych staruszek Im przeszkadzają - świat się kończy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: netykieta... 30.01.10, 22:10 wampir-wampir napisał: > No a czego się spodziewałaś? Modlitewny zapał czasem w czyny się > przeradza. Miał Twój facet szczęście, że Mu oczu nie wydrapały > rzucając na odchodnym zalecenie zakupu latającego dywanu. Źle > zaparkowane auta pobożnych staruszek Im przeszkadzają - świat się > kończy!!! Miał szczęście, że jest zima i baba miała założone rękawiczki. Porą letnią nie wykluczone, że by go przerysowała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta... 30.01.10, 22:11 Na przyszłość radzę umieścić tabliczkę z informacją : na blokujące wjazd samochody rzucam klątwy!. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: netykieta... 30.01.10, 22:55 empi napisał: > Na przyszłość radzę umieścić tabliczkę z informacją : na blokujące > wjazd samochody rzucam klątwy!. > pzdr. Ok, dopiszę to do kartki, na której sa ospowiednie paragrafy z kodeksu drogowego. Obecnie aura nie sprzyja edukacji, ale kiedy tylko nastąpi ocieplenie, karteczki te, będą przytwierdzane za pomocą dobrze trzymającego kleju, do szybek samochodowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: netykieta... 30.01.10, 23:05 Na mrozie wystarczy trochę wody. Jak karteczka przymarznie, nic jej nie ruszy a w ciepłe pore można w rure wydechowe wbić kartofel.:) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:33 wampir-wampir napisał: > ... czarownika voo-doo, szamana lub inszego "złego ducha" w celu > wielokrotnego nakładania klątw i rzucania uroków. Interesuje mnie > długoterminowa współpraca, ale wymagam od kandydatów doświadczenia i > gwarancji (weksel in blanco) na wykonane usługi. > Tylko poważne oferty proszę składać na adres wampir-wampir@gazeta.pl > ;-))) > > Z nieustannymi pozdrowieniami Płeć ofkors nieobojętna?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:35 _aaa_ napisała: > Płeć ofkors nieobojętna?:))) Obojętna. Jestem zdesperowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:38 Hmmm... "Jak przyjdzie ochota, to i pies kota wychrobota".:P Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:37 Chcesz się załapać? A co umiesz? Kurzajki zamawiać? Uroki odczyniać przez jaja przelewanie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:43 tajnos.agentos napisał: > Kurzajki zamawiać? Uroki odczyniać > przez jaja przelewanie?:P Żadne zamawianie kurzajek i odczynianie. Mają być klątwy i rzucanie uroków, o! Czarownice i czarownicy mile widziani. Najwyżej urządzimy orgię alkoholowo-narkotykowo-seksualną. To podobno pomaga czarowaniu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:46 W rzucaniu klątw dobry jest bosman - klnie jak szewc w poniedziałek a uroki nieustająco roztacza niejaka _aaa_. Orgie, powiadasz? Nooo, to budzi moje zainteresowanie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 21:57 Pisz!!! Im nas więcej, tym lepiej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 22:02 tajnos.agentos napisał: > W rzucaniu klątw dobry jest bosman - klnie jak szewc w poniedziałek > a uroki nieustająco roztacza niejaka _aaa_. Orgie, powiadasz? Nooo, > to budzi moje zainteresowanie...:) Tajnosie, jak sam piszesz, uroki roztaczam, a wampir potrzebuje ich rzucania. To trochę inna forma ruchu:))) www.licho.pl/regzam.html ci sa najbardziej profesjonalni w te klocki. Nawet kiedyś o nich w poważnym pismie biznesowym pisali. Ludzie moga się zapierać, że nie wierzą w takie bzdury, ale jak dowiedzą się, że zostali obłożeni klątwą, to w każdym stłuczeniu kolana zaczynają sie dopatrywać rzuconego uroku. A od tego tylko krok do wpadnięcia w obłęd, w tym religijny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Pilnie poszukuję... 30.01.10, 22:10 _aaa_ napisała: > > www.licho.pl/regzam.html > ci sa najbardziej profesjonalni w te klocki. WOW Jestem pod wrażeniem. Fachmani pełną gębą ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glorcik Re: Pilnie poszukuję... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 15:48 w rzucaniu klątw dobry jest nasz rząd który ma ciągle haka na wszystkich i wszystko. Czas na klątwę hakową a jak to nie wystarczy to można zamówić klątwę u wróżki elwiry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: Co na to poradzić? IP: *.static.vip-net.pl 30.01.10, 22:43 rilianie "...jak my WSZYSCY czasem..."? Nie sadzę żeby to było jak my wszyscy Cztery linki pod rząd..? Praktycznie bez żadnej dodatkowej treści poza zawoalowanym atakiem na jednego z forumowiczów..? "...w słusznej sprawie..."? Doprawdy? A cóż może być słusznego w brutalnym, niczym nie sprowokowanym, chamskim ataku na katolickiego kapłana i na katolicką rozgłośnię radiową? "...uważasz, że kto podziela jego ocenę rm i tr, jest pod działaniem złego ducha?..." Nie wiem co oznacza tr. Uważam, że w wolnym kraju każdy obywatel ma prawo w dowolny sposób korzystać z dostępnych mediów: mam prawo oglądać Polsat i TVN, czytać GW i ND, słuchać Zetki, Tok FM, czy Radia Maryja. Każdy obywatel ma takie samo prawo nie oglądać, nie czytać i nie słuchać w/w mediów. Wszelkie działania (nieustanne, wieloletnie falowe ataki, prowokacje) zmierzające do wykluczenia ze struktur społecznych grupy ludzi ze względu na charakter rozgłośni radiowej jakiej lubią słuchać, mogą przywodzić na myśl stosunek nazistów do Żydów w Niemczech przełomu lat 20-tych i 30-tych XX wieku... Dla pełnej jasności jeszcze raz: Nikt nie musi słuchać RM, nikt nie musi lubić RM. Każdemu wolno krytykować RM, na takich samych zasadach jak każde inne medium... W stosunku do RM "krytyka" przewyższa wszystko to co dotyka pozostałe rozgłośnie radiowe w Polsce(100...200..?) razem wzięte. Poziom i skala nienawiści i agresji (zwłaszcza na forach internetowych - nierzadko nawoływanie do eksterminacji o. Rydzyka, słuchaczy, katolików) podsycanej przez niektóre media, rozmach tych działań, czas trwania, pozwalają mi przypuszczać, a jest to przypuszczenie graniczące z pewnością, że nie jest to wyłącznie ludzka działalność. Skala zorganizowanego i konsekwentnego zła jaka wylewa się na środowiska RM, z ludzkiego punktu widzenia, jest absolutnie nie do ogarnięcia czy wytłumaczenia. Z drugiej strony fakt, że ta rozgłośnia wbrew różnym zapowiedziom, wszystkiemu i wszystkim przetrwała 18 lat nieustannych prześladowań, codziennie i wytrwale przekazując słowo Boże, naukę Kościoła i modlitwę wspólnie ze słuchaczami (w tym codziennie również za prześladowców) jest dowodem na to, że RM to dzieło Boże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 22:55 Gość portalu: Ursus napisał(a): Wszelkie działania > (nieustanne, wieloletnie falowe ataki, prowokacje) zmierzające do wykluczenia z > e > struktur społecznych grupy ludzi ze względu na charakter rozgłośni radiowej > jakiej lubią słuchać, mogą przywodzić na myśl stosunek nazistów do Żydów w > Niemczech przełomu lat 20-tych i 30-tych XX wieku... > Dla pełnej jasności jeszcze raz: Nikt nie musi słuchać RM, nikt nie musi lubić > RM. Każdemu wolno krytykować RM, na takich samych zasadach jak każde inne mediu > m... > W stosunku do RM "krytyka" przewyższa wszystko to co dotyka pozostałe rozgłośni > e > radiowe w Polsce(100...200..?) razem wzięte. Poziom i skala nienawiści i agresj > i > (zwłaszcza na forach internetowych - nierzadko nawoływanie do eksterminacji o. > Rydzyka, słuchaczy, katolików) podsycanej przez niektóre media, rozmach tych > działań, czas trwania, pozwalają mi przypuszczać, a jest to przypuszczenie > graniczące z pewnością, że nie jest to wyłącznie ludzka działalność. Syndrom oblężonej twierdzy, urojenia ksobne, zespół maniakalno- paranoidalny? Co obstawiacie? Z ciekawości pytam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:01 wampir-wampir napisał: > > Syndrom oblężonej twierdzy, urojenia ksobne, zespół maniakalno- > paranoidalny? Co obstawiacie? Z ciekawości pytam ;-))) Nic nie obstawiamy, nie chce nam się obstwiać Ursusa bo nudny się zrobił ze swoją przewidywalnością w wypowiedziach. Może kiedyś znowu go podpuścimy, by trochę człowieczeństwa z niego wylazło jak to było przy okazji seksu sobotniego z żoną, a właściwie prób jej namowy do niego:))) Więcej takich opowieści Ursusie i zacznę traktować Cię jak normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:02 wampir-wampir napisał: > Syndrom oblężonej twierdzy, urojenia ksobne, zespół maniakalno- > paranoidalny? Co obstawiacie? Z ciekawości pytam ;-))) Może psychoza maniakalna? Jak taki słyszy głosy, to ciśnienie mu się zbiera i szuka ujścia: czasem w seksie, czasem w religii albo inaczej... Oby nie tak, jak u jednego takiego, którego znam: zamordował siekierą całą rodzinę. Biedny człowiek...:P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:08 tajnos.agentos napisał: > Może psychoza maniakalna? Jak taki słyszy głosy, to ciśnienie mu się > zbiera i szuka ujścia: czasem w seksie, czasem w religii albo > inaczej... Oby nie tak, jak u jednego takiego, którego znam: > zamordował siekierą całą rodzinę. Biedny człowiek...:P Uuuu, to zmykam, bo coś mi się zdaje, że pierwszych nas położy na szali tego szału. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:35 Wampirku uważaj. Przemyski misio cię szuka. Jest coraz bliżej, Dzisiaj złapano go pod Jarosławiem. Tak więc uważaj bo nadchodzi.( Może to klątwa? ).I co prawdę mówiły Amerykany że u nas niedźwiedzie po ulicach chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:43 zubelz napisał: > Wampirku uważaj. Przemyski misio cię szuka. Jest coraz bliżej, Dzisiaj złapano > go pod Jarosławiem. Tak więc uważaj bo nadchodzi.( Może to klątwa? ).I co prawd > ę > mówiły Amerykany że u nas niedźwiedzie po ulicach chodzą. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7512262,Co_dalej_z_niedzwiadkiem_z_Podkarpacia__Nie_ma_pieniedzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:44 Robimy zrzutę i bierzemy misia do Saskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 23:49 zubelz napisał: > Robimy zrzutę i bierzemy misia do Saskiego? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7512262,Co_dalej_z_niedzwiadkiem_z_Podkarpacia__Nie_ma_pieniedzy.html Biedne Przemyślaki nie mają kasy by kupić mu papu. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co na to poradzić? 31.01.10, 11:59 Nie mu, tylko jej. To niedźwiedzica. Ona mnie kocha, dlatego nie może spać wtedy, gdy ja nie śpię. I siedzi teraz biedaczka w schronisku dla dzikiej zwierzyny pana Fedaczyńskiego. Z liskiem i bocianami, które nie zdążyły odlecieć. Na żarcie dla niej dudków nie braknie - pan Fedaczyński dostaje dotacje na prowadzenie tego hostelu. A na eksmisję nigdy się nie zgodzimy - my, separatyści przemyscy. To jest miś na miarę naszych możliwości. Herbowy. Nie damy sobie odebrać tego misia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co na to poradzić? 01.02.10, 08:39 My nie możemy spać nawet, gdy jesteśmy oddaleni o tych parę kilometrów :( www.youtube.com/watch?v=7zeaSBXd7Zo&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Co na to poradzić? 30.01.10, 21:11 Masz rację, "myślicielu", Twój styl uprawiania "konwersacji" na forum jest powszechnie znany. Tu nie ma ani z kim ani o czym konwersować. Nie zalecam żadnego leczenia, gdyż Twój przypadek jest beznadziejny ale pisz dalej - lubię się pośmiać, a nie zawsze mam z kogo. Tyż pozdrawiam - a co! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ rzucanie klątw 30.01.10, 22:08 To fajne: www.investor.wroclaw.pl/rzucanie-klatw/ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: rzucanie klątw 30.01.10, 22:18 Przekonałaś mnie. Nowomodni profesjonaliści nie wchodzą w grę, bo inni im podobni na pewno zdejmą, odczynią czy jak to się tam nazywa. Czarownica lub czarownik voo-doo ma być albo ZŁY we własnej osobie. Coraz bardziej niecierpliwie czekam na zgłoszenia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: rzucanie klątw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 13:59 Po przeczytaniu tego tekstu mam jedną myśl. Co co klątwy rzucają nie są chyba żadnymi ezoterykami bo przecież istnieje jakaś etyka nie. Druga kwestia jak nie są ezoterykami to znaczy że nie umieją rzucać, przeklinać i takie tam różne więc lecą w balona. Bardzo dobre podsumowanie wszystkich tych którzy zajmują się rzucaniem klątw i robienia zła. Do piachu z takimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klątwa Re: rzucanie klątw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.10, 09:48 przecież to jest jasne jak słońce. Klątw nie mogą rzucać ezoterycy ponieważ byliby po drugiej stronie mocy. Do rzucania klątw potrzebne są demony i duchy a tym prawdziwi ezoterycy nie zajmują się ponieważ niosą ze sobą światło i dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: rzucanie klątw 14.02.10, 10:44 Gość portalu: klątwa napisał(a): > Do rzucania klątw potrzebne są demony i duchy Tak, tak... duchy, the ghosts of the saturday night, pełno tu takich ;-))) A cab combs the snake Tryin' to rake in that last night's fare And a solitary sailor Who spends the facts of his life like small change on strangers Paws his inside P-coat pocket for a welcome twenty-five cents And the last bent butt from a package of Kents As he dreams of a waitress with Maxwell House eyes And marmalade thighs with scrambled yellow hair Her rhinestone-studded moniker says, "Irene" As she wipes the wisps of dishwater blonde from her eyes And the Texaco beacon burns on The steel-belted attendant with a 'Ring and Valve special' Cryin', "Fill'er up and check that oil" "You know it could be a distributor and it could be a coil" The early mornin' final edition's on the stands And town cryer's cryin' there with nickels in his hands Pigs in a blanket, sixty-nine cents Eggs, roll 'em over and a package of Kents Adam and Eve on a log, you can sink 'em damn straight Hash browns, hash browns, you know I can't be late And the early dawn cracks out a carpet of diamond Across a cash crop car lot filled with twilight Coupe Devilles Leaving the town in a-keeping of the one who is sweeping Up the ghost of Saturday night Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Nostalgicznie... 13.02.10, 17:49 Kocham tego gościa:)))) www.youtube.com/watch?v=SOYo8RzDi2U Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nostalgicznie... 13.02.10, 17:58 Tego w sutannie? Przecież on by i Ciebie spalił ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Nostalgicznie... 13.02.10, 18:01 Prawdziwa miłość wymaga cierpienia. Zapytaj Ursusa, on sie na tym zna. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nostalgicznie... 13.02.10, 18:09 Cofnij się o tych kilka lat wstecz i zatańcz ze mną. Bez żadnego cierpienia. Byłem wtedy takim słodziakiem milusim w granatowych riflach, koszulach w krzykliwe kolory i białych adidasach z Czechosłowacji kupionych na ciuchach. No chodź, proszzzzzz...;-))) forum.gazeta.pl/forum/w,61,106968168,106968168,Troszke_zapomniane_utwory_.html Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Nostalgicznie... 13.02.10, 18:17 Heh, zaraz sięgnę po zdjęciowy album...o, miałam spudnicę babanówę. Taka pomarańczowa była, na przemian z jakimiś kwiatkami. No to, dance me to the end of love:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nostalgicznie... 13.02.10, 18:24 Ech, niestety później zdałem do siódmej klasy, założyłem poszarpane i przetykane agrafkami jeansy, czarną skórę, wyciągnięty podkoszulek i glany. No i miłość się skończyła w takim stylu: www.youtube.com/watch?v=J2GmezWZFsY Ale póki co, tańczmy :-))) I love You, You pay my rents... www.youtube.com/watch?v=pixzMy7iD2A&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Zatańcz z nim IP: *.static.vip-net.pl 13.02.10, 18:22 _aaa_, bo się nie odczepi...:) Pozdrawiam. PS. Spadam na imprę. Bawcie się dobrze imprezowicze-teoretycy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 18:34 Też bym poszedł, ale muszę się spakować. Ciężka sprawa, gdy pory roku pomieszane, ale przecież nie mogę w kożuszku ganiać za kangurami... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 19:30 wampir-wampir napisał: > Też bym poszedł, ale muszę się spakować. Ciężka sprawa, gdy pory > roku pomieszane, ale przecież nie mogę w kożuszku ganiać za > kangurami... Odbierałam kiedyś Królika z lotniska. Wracał z jakiejś zapadłej azjatyckiej dziury. Pora roku chyba była ta samo co obecnie. Niestety we Frankfurcie spadły 2 cm sniegu i zrobiło się zamieszanie. Towarzystwo mające tam przesiadkę wysłano do Norymbergi, gdzie mieli łapać jakiś samolot do Watrszawy. Niestety bagaże w mieście Pachelbela nie miały zamiaru wysiadać. Tak więc państwo wylądowało na Okęciu sote. Na dworze zamieć i minus dziesięć, a tu z samolotu wyskakuje koleś lecący z Australii w sandałkach i spodenkach 3/4...tak to się kończy jak w bagażu podręcznym wiezie się tylko flaszki. Tak więc, spoko kursant:)))) ps. jakiegoś Penfolds'a możesz przywieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 19:45 _aaa_ napisała: > ps. jakiegoś Penfolds'a możesz przywieźć. OK. Winka to nawet ja mogę się z Tobą napić. Na mocniejsze trunki muszę poczekać jeszcze rok. Moje tabsy ich nie lubią, ale w tym roku wyżebrałem u staruszka dwa litry bimberka i przyrządziłem sobie z palonym cukrem. Cymesik. Akurat, gdy już będę mógł mocniej drinkować, będzie przeżarty. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 19:14 Gość portalu: Ursus napisał(a): > _aaa_, bo się nie odczepi...:) > Pozdrawiam. > PS. Spadam na imprę. Bawcie się dobrze imprezowicze-teoretycy:) A tam, przycią się walizką własnie:))) ps. z dziką, nieukrywaną rossssskoszą zajmę sie teorią rozrywki. Praktykę odbębniłam w tygodniu. Wolne mi się zalem należy. A Ty się baw ile wlezie:)))) www.youtube.com/watch?v=ikYgxr8hx8A Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 19:23 Żeby walizką... Kupiłem sobie spodnie na wyjazd i pani sprzedawczyni zapomniała odpiąć tego dźwięczącego klipsa. Wyrwałem go jakoś kombinerkami, ale kciuk sobie rozwaliłem przy tym do krwi. Do tego mam straszny burdel w chałupie, bo powywalałem zawartość szaf na środek pokoju i zastanawiam się od kilku godzin co by tu zabrać. A żona przezornie zabrała pacholęta na kulig i wraca dopiero jutro, więc na pewno mi nie pomoże. Jak ja nienawidzę się pakować... I do tego jeszcze będę za Tobą tęsknił w tych okropnych hotelach, heh... www.youtube.com/watch?v=dapCVV9iCho&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 19:32 Ok, pogadamy później. Pakuj się a ja zmykam zając się alchemią. Kupiłam sobie profesjonalny palnik, aaaaach, cukier zarasssss przytopię Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zatańcz z nim 13.02.10, 19:40 Dobra, muszę coś z tym bałaganem zrobić przed nocą. Aaaaa, zaprowadź swojego faceta do Reportera w galerii na Orkana. Super są te portki, białe, ale nie mleczarskie, wpadające w szary z przeszyciami i dużą ilością kieszeni, ale nie bojówki. 59 zeta po przecenie. Warto na lato, świetnie się w nich wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś