silly-walks 03.02.10, 14:28 gdzie można w Lublinie zrobić USG stawów? Ile ta przyjemność? Kto dobrze wykonuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dad Re: USG stawów Lublin IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 15:38 Jeśli bardzo trudny problem - dr Wojciech Krzyżanowski jeśli trochę mniej dr Katarzyna Wojtal - Praxis Staszica 2, 81 532 68 23. Spora różnica w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aryan Re: USG stawów Lublin IP: 62.244.136.* 30.07.11, 15:58 A z kolei mi ten Pan i Pani nie zobrazowali konfliktu rzepkowo udowego. Dopiero ortopeda i rehabilitant mi to określił. Jeśli USG stawów to drugi raz bym się do Warszawy wybrał niestety.l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: USG stawów Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 21:58 konflikt rzepkowo-udowy to bardzo ogólne określenie, a przyczyn może być wiele - nie wszystkie będą widoczne w badaniu USG.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: USG stawów Lublin IP: *.chello.pl 04.02.10, 12:06 Można także się zapisać w TopMedicalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smartny Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:41 Polecam dr Bełżka, świetny ortopeda, USG stawów robiłem u niego 2 razy, leczę się od roku. Przyjmuje w Luxmedzie. Wcześniej byłem w Luxmedzie u dr Kostrzewy, chyba już zrezygnowali z jej usług, Bełżek jest naprawę dobry. Polecam też wszystkim sportowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
domiki23 Re: USG stawów Lublin 04.02.10, 16:11 ja z Luxmedu polecam dr Pastuche jeżeli chodzi o to usg stawów, konsultuje tez jako ortopeda. Wykonuje usg dokładnie i daje wyczerpujący opis do badania, mogę go polecić Odpowiedz Link Zgłoś
zawistow1966 Re: USG stawów Lublin 04.02.10, 16:17 ja wykonywałem usg kolana u niego i przyznaję racje koleżance ze opisy są bardzo dokładne i szczegółowe, zapłaciłem 150zł ale było warto według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta_19 Re: USG stawów Lublin 16.02.10, 12:15 polecam Pastuche z Luxmedu, dobry specjalista bardzo konkretny, dokładnie opisuje badania, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_kamyczek Re: USG stawów Lublin 22.03.10, 10:33 ja wykonywałam usg kolan u dr Bełżka z Królewskiej, wprawdzie cena jest wysoka ale jakość usg bardzo dobra więc warto zapłacić każda cenę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:22 ja robiłam w Kielach, bo mi koleżanka poleciła u dr Heciaka ( www.heciak.pl ) pozdr. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
groteska89 Re: USG stawów Lublin 31.03.10, 13:28 ja tez szukam kogoś sprawdzonego od usg kolana ale w Lublinie, czy np. ten Bełżek dużo bierze za takie badanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: USG stawów Lublin IP: *.lublin.mm.pl 31.03.10, 21:10 Jedynym lekarzem w Lublinie, którego wyniki usg stawów są wiarygodne jest dr Wojciech Krzyżanowski- gabinet ul. Głęboka 29 albo Kisielewskiego 6. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienkalatynoska Re: USG stawów Lublin 06.04.10, 10:55 mam do wykonania usg barku czy wiecie gdzie najszybciej mogę wykonać takie badanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
loretta0 Re: USG stawów Lublin 15.04.10, 11:01 czy Ci lekarze również wykonują usg ręki??bo akurat to mam do wykonania i bardzo zależy mi na opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata ;p;p Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 07:57 muszę koniecznie zrobić usg dokładne kolana a nie wiem który lekarz jest dobry poradzicie mi?? i tani Odpowiedz Link Zgłoś
pardoszka80 Re: USG stawów Lublin 12.05.10, 13:24 takie usg wykonywałam w Luxmedzie, rejestrowałam się online, zapłaciłam 150zł ale termin był bardzo szybki i dogodny dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik123456 Re: USG stawów Lublin 18.05.10, 13:17 korzystamy razem z żona z usług Luxmedu, można tam dość szybko wykonać takie usg, dostałem szczegółowy opis do badania i zdjęcia, od razu zapisano mnie do ortopedy i wszystko odbyło się sprawnie i szybko, polecam rejestracje online bo to najszybszy sposób rejestracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 12:56 polecam dr n.med T.Madeja -robi usg wszystkich stawów,ma bardzo duze doswiadczenie kliniczne ,przyjmuje chyba w TopMedicalu w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-kamyk986 Re: USG stawów Lublin 07.06.10, 12:12 wg mnie dobrze usg stawów wykonuje de Bełżek w Luxmedzie, można się w miarę szybko dostać na to badanie i wynik z opisem jest od razu po badaniu Odpowiedz Link Zgłoś
barakudas1983 Re: USG stawów Lublin 15.06.10, 13:31 wykonywałem usg barku u dr Atrasa w Luxmedzie, zapłaciłem 150zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: USG stawów Lublin IP: *.lublin.mm.pl 14.07.10, 16:52 Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś tańszy ( niż 150 zł )prywatny gabinet w którym można wykonać usg stawu skokowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
bonifikatka Re: USG stawów Lublin 26.07.10, 09:15 wykonywałam usg kolan i barku u dr Kostrzewy z Luxmedu i myślę że to lekarka godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 12:40 Polecam dr Atrasa koszt USG 150 zł. Robi profesjonalnie do tego wszystko wyjaśnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 11:46 USG stawów - tylko dr Atras wykonuje bardzo dobrze USG stawów i jest do tego znakomitym ortopedą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: USG stawów Lublin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.11, 12:31 Ja polecam dr Madeja w Top Medical na Zana. Super dokładny i kompetentny. Przyjmuje w poniedziałki. Badanie kosztuje 120 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: USG stawów Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.14, 00:58 Polecam USG stawów w Centrum Medycznym Chodźki - dr Mikolajczyk. Nie ma kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usg Re: USG stawów Lublin IP: 78.11.6.* 17.04.14, 19:10 Dr Madej z Top Mediacu. Niestety drogo i bardzo długie kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.87 Re: USG stawów Lublin 26.06.14, 12:29 Ja już po USG, niestety ale wyszło i to nie jedno. Problem jest. Lekarz powiedział, że we własnym zakresie dobrze byłoby oprócz normalnego leczenia trochę się powspomagać i powiedział o hydrokolonoterapii. Dużo czytałem i dużo się dowiedziałem. Przede wszystkim nie pomyślałbym że takie oczyszczanie organizmu tyle dobrego może zdziałać. Ma ktoś doświadczenia? Gdzie w Lublinie takie zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracja Re: USG stawów Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 17:55 na państwowe trzeba długo czekać o ile w ogóle są. A swoją drogą nie zawierzałabym doktorkom, którzy robią to z NFZ, bo nie zależy im na wynikach a na tym żeby to odbimbolić. Taka prawda, mój tata miał wypadek i tak mu w państowym szpitalu poskładali nogi, że teraz ledwo może chodzić! Zabieg hydrokolonoterapii bardzo wspomaga organizm, wiem o nim sporo bo interesuje się rehabilitacją. Min. przez przypadek mojego taty. Jak szukasz Lublin, to miejsce które zajmuje się tym profesjonalnie to chyba tylko gabinet Jach, ja tam tate często woze na rehabilitacje. Oczyszanie organizmu to niezbędnik, żeby dobrze funkcjonować bo te konserwanty nas całkowicie zakiszają. Jestem całkowicie za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: USG stawów Lublin IP: *.centertel.pl 17.07.14, 18:42 Litości. Reklamujcie ten gabinet w bardziej inteligentny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbi911 Re: USG stawów Lublin IP: *.ae1x367.dhiblang.lubman.net.pl 14.01.15, 21:23 hahahah bez kitu może jeszcze do tego plastry na stopę do wyciągania szkodliwych substancji hahahah marketing wszędzie, trudno już dziś o obiektywną opinię lub poradę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gggg Re: USG stawów Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.20, 14:35 Ale warto! Polecam dra Tomasza Madeja z topmedical! Odpowiedz Link Zgłoś
bedo1234lub Re: USG stawów Lublin 17.02.20, 12:21 Polecam gabinet USG na Krańcowej 77 - Lublin. PURE CLINIC. Nowy gabinet. Nie wiem czy wykonują usg stawów, ale można zapytać pure-clinic.pl/usg-lublin/ Odpowiedz Link Zgłoś
bruner4 Re: USG stawów Lublin 17.02.20, 13:58 Nie wiesz czy wykonują a polecasz...(można zapytać) Odpowiedz Link Zgłoś