przesmiewca21 07.02.10, 00:34 Jak tam ,coś nowego? cisza w eterze ? nikt nie ma odwagi.A ja tam myślę "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".I z tego powodu cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakunica Bosmanowi polecam 07.02.10, 09:58 Moja wypowiedz i odpowiedz na moja opinie z ubr. forum.gazeta.pl/forum/w,62,95877613,95884097,Riezat_Lachiw_czy_rektor_slyszal_o_czyms_takim_.html Popatrz, Bosmanie, jak ocenil Juszczenko dobra wole i zaszczyty ze strony polskiej. Daj palec to wlezie i na glowe i zrobi kupe, przy okazji odpiluje reke, ktora dawala zaszczytne honory jak przyjacielowi. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Bosmanowi polecam 07.02.10, 15:31 Dobra dobra, jak 5 lat temu byli tacy, co nie łby im cipą nie pozachodziły, to "patryjoty" już im pokazywały kim są, kto za nimi stoi igdzie powinni się znaleźć... www.youtube.com/watch?v=XVWpkBqmSQg&feature=related www.youtube.com/watch?v=PZLmE1OW2nU&feature=related www.youtube.com/watch?v=NlPRfGMwQ1A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Prezydent 07.02.10, 11:02 też nie śmiał osobiście potępić Juszczenkę Wydał tylko oświadczenie . Dziwne . A czy on wybory to chce wygrać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Prezydent IP: 188.33.6.* 07.02.10, 18:02 normalni ludzie i tak zagłosują na Lecha Kaczyńskiego. A Bandera no cóż - mielibyście w jego czasach lepszy pomysł na walkę o niepodległość? A za rzeź wołyńską Bandera nie jest odpowiedzialny osobiście ( bo siedział wtedy w obozie) tylko Szuchewycz. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Prezydent 08.02.10, 07:59 Gość portalu: aron napisał(a): > normalni ludzie i tak zagłosują na Lecha Kaczyńskiego. Normalni ludzie zagłosują na każdego, kto zagrodzi drogę do władzy kwaczorom i ich bandzie. "Sęk" w tym, czy w Polsce jest dość normalnych ludzi... > A Bandera no cóż - mielibyście w jego czasach lepszy pomysł na walkę o > niepodległość? A za rzeź wołyńską Bandera nie jest odpowiedzialny > osobiście ( bo siedział wtedy w obozie) tylko Szuchewycz. Słusznie. W Polsce też są patrioci, sercem i duszą oddani Sprawie...:P Odpowiedz Link Zgłoś