Gość: tm IP: *.du.se 13.02.04, 17:54 www.mpk.lublin.pl nowa szata graficzna lepsza grafika i dostepnosc rozkladow.Koniec ery Milosza i moze cos sie wreszcie polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grendel Re: NOWA STRONA MPK !!! IP: *.swit.futuro.pl / 62.233.131.* 13.02.04, 20:59 Właśnie się polepszyło. Teraz nie mogę dojechać do pracy bo autobus który zawsze zatrzymywał się na przystanku, na którym wysiadałem teraz omija go i jedzie na następny. Oczywiście nie jest to tylko mój problem ale wielu osób, które pracują w tym miejscu co ja. Mówię o autobusie nr 24 i o tym, że zatrzymuje się juz rano na przystanku Elizókwa-giełda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christo Re: NOWA STRONA MPK !!! IP: *.lublin.mm.pl 14.02.04, 18:58 Pewnie ze lepsza jest strona bo o tym mówimy , i zdecydowanie lepiej chodzi .Czyźby "zawinił" design ?? Samo MPKy sie nie poprawi tak szybko jak strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: NOWA STRONA MPK !!! IP: 200.75.112.* 16.02.04, 15:24 Pewnie, że sie polepszy bo z tego co widać chyba definitywnie MPK przestało korzystać z usług Net-Line z Lublina :)))))) to przynajmniej ich www nie będzie tak często wyłączana, miejmy taka nadzieję. A co dostępności to engine jest bardziej intuicyjny i możliwości rozkładów z tego co zauważyłam są o wiele lepsze. Trzymam kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś