postmodern 13.02.02, 19:56 Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucy_z Re: Clubbing........................................?! IP: 192.168.0.* 13.02.02, 20:15 postmodern napisał(a): > Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? A po co to rozsyłasz po całej Polsce????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Clubbing........................................?! IP: *.proxy.aol.com 13.02.02, 20:17 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > postmodern napisał(a): > > > Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu > w > > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? > > A po co to rozsyłasz po całej Polsce????????? A co to jest "clubbing"? Pytam serio. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Czy ktos mi odpowie co to jest? IP: *.proxy.aol.com 13.02.02, 20:36 postmodern napisał(a): > Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Ja naprawde nie wiem, domyslam sie ze to tak jak going out.....having fun at places, etc. Paul-w marcu kraj odwiedzajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
ulv Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 20:57 postmodern napisał(a): > Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 21:20 Clubbing???? Mam nadzieje, ze nie chodzi Ci o walenie palka:o))))))) Lazenie do klubow sposobem na zycie???? GET A BRAIN!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Clubbing........................................?! IP: *.proxy.aol.com 13.02.02, 21:21 freon napisał(a): > Clubbing???? Mam nadzieje, ze nie chodzi Ci o walenie palka:o))))))) > > Lazenie do klubow sposobem na zycie???? GET A BRAIN!!!!!!! I tu sie z toba zgodze, jesli nie chodzi o "walenie palka", ale to tez zaden "sposob na zycie";-). Paul Odpowiedz Link Zgłoś